2023. május 19.
Bill Kapitány: „Ott leszek a bajnokavatón!”
A blues legenda, Deák Bill Gyula az egyik vendég sztár az FTC bajnokavatóján május 28-án az MVM Dome-ban.

Szeretlek Erzsi, haver vagy János, csapat csak egy van, a Ferencváros!” – idősebb és fiatal Fradi-drukker fülében egyaránt felcsendülnek ezek a sorok Bill Kapitány utánozhatatlan hangján, ahogy a „Nem voltam még húsz, midőn egy könnyű éjszakán, egy Fradi-győzelem és öt konyak után...” – is szurkolóink által jól ismert dallamok. Éppen ezért örömmel jelentjük be, hogy az Artisjus-díjas, a Magyar Érdemrend lovag- és tisztikeresztjével is kitüntetett legendás bluesénekes, Deák Bill Gyula is fellép a május 28-án az MVM Dome-ban, a 15 órakor kezdődő Több mint 34 – bajnokavatón, annak koncert részén. A közismerten Ferencváros-érzelmű zenész gyermekkora óta szurkol csapatunknak, s klubunk iránti elkötelezettsége dalaiban is formát önt, gondolhatunk akár a Tetovált lányra, akár a Felszarvazottak balladájára.

Mindhalálig Blues! Hajrá, Fradi! Soha nem tagadtam meg a klubot. Bármerre is koncertezem, akár Debrecenben, vagy akár Miskolcon, mindig kirakom a Fradi-címeres törülközőmet, s eljátszom ezt a két számot. Nagyon örülök, hogy a bajnokavatón is énekelhetem A felszarvazottak balladáját” – mesélte Deák Bill Gyula a FradiMédiának, aki a Ferencvárosi Torna Clubhoz fűződő kapcsolatáról is beszélt. „Anyai nagyapám volt Fradista a családban, de már gyermekként is tetszett az a foci, amit a Ferencváros játszott. Sorolhatnám a kedvenc játékosaimat: Albert, Varga, Nyilasi, Böde. A klub már akkor is egy nagy család volt. Az összes bajnoki címünkre nagyon szívesen emlékszem vissza.

Bill Kapitánnyal készült hosszabb interjúnkat május 23-án a Fradi Tv legújabb adásában láthatják az M4 Sporton.A futball mellett tehát a zene is főszerepet játszik a nap folyamán, így Deák Bill Gyula mellett lemezlovasok és a Nagy Fradi lemez előadói is fellépnek a bajnokavatón, valamint további meglepetésénekesre is lehet számítani.

Több mint 34 – Ne maradjon le ingyenes bajnoki fiesztánkról!

Férfi labdarúgócsapatunk zsinórban ötödször, összességében 34-szer szerezte meg a magyar bajnoki címet a 2022/2023-as idényben. Épp ezért a korábbi évekhez hasonlóan mindenkit várunk egy közös bajnokavató fiesztára, május 28-án az MVM Dome-ba! A meccsjegy.fradi.hu-n megváltott ingyenes jeggyel a 15 órakor kezdődő bajnokavatón a Dome előtt 15 órától 20 óráig gyerekprogramok, mini futball aréna, interaktív játékok, a Fradi Kamion és egyéb aktivitás várja a szurkolókat.

Európa egyik legnagyobb multifunkciós csarnokában pedig 16 órakor kezdődik a Fergeteg Party Dj. Dominique-kal, majd közös meccsnézés az óriáskivetítőn. A Mezőkövesd-FTC találkozó után Lotfi Begi és Náksi Attila zenei produkciója következik. Miközben a labdarúgók úton lesznek a főváros felé, a két lemezlovas után zenekari kísérettel élőben fellépnek a Nagy Fradi lemez sztárjai és Deák Bill Gyula. A bajnokavató fénypontja pedig az éremátadó, amelyet egy hosszabb közönségtalálkozó zár.

A bajnokavató minden kültéri és beltéri programja ingyenes, de csak a meccsjegy.fradi.hu felületén kiváltott regisztrációs jeggyel lehet belépni az MVM Dome-ba!

A MECCSJEGY.FRADI.HU-N LEHET INGYENES REGISZTRÁCIÓS JEGYHEZ JUTNI!

Ahhoz, hogy ott legyen az idei fiesztán május 28-án délután és este az MVM Dome-ban, nem kell mást csinálnia, mint amit egy hazai bajnokinkra szóló jegyvásárlásnál szokott. Lépjen be a meccsjegy.fradi.hu-n regisztrált fiókjába (ha még nem regisztrált, s nincs szurkolói kártyája, akkor most még időben megteheti, hogy gondoskodik róla, a kártyáról és kiváltásáról itt talál információkat: https://www.fradi.hu/jegyek/szurkoloi-kartya), az események közül válassza ki az MVM Dome-ban rendezendő bajnokavatót, s válasszon az Önnek tetsző szektorba szóló 0 forintos jegyet. A belépő „megvásárlásával” meg is váltotta ingyenjegyét a bajnokavatóra.

Nagyon fontos, hogy az ingyen megváltott regisztrációs jegyet és egy fényképes személyazonosítót mindenki hozza magával, mert ezek szükségesek a belépéshez!

Az MVM Dome előtti területen a gyerekeknek is szervezünk ingyenes programokat!

Szurkolói „Fun Zone” és gyereknapi programok az MVM Dome előtti téren

15:00–20:00    Gyerekprogramok, ugrálóvár, mini futball aréna, interaktív játékok, Fradi Kamion, egyéb aktivitások

Ingyenes programok az MVM Dome-ban

15:00 Kapunyitás

16:00-17:30       Fergeteg Party Dj. Dominique-kel

17:30-19:20       Élő közvetítés óriás kivetítőn: Mezőkövesd – FTC mérkőzés

19:30-20:50       Lotfi Begi és Dj. Náksi

20:50-21:30       A Nagy Fradi lemez sztárjai + Deák Bill Gyula szuperkoncert

21:30-21:50       Élő közvetítés: Csapatbusz érkezése a Groupama Aréna felszíni parkolójába és ünnepélyes sálfelkötés az Albert-szoborra

21:50-22:00       Az MVM Dome-ba érkezik a csapat!

22:00-22:30       Éremátadó ünnepség a Dome színpadán

22:30-22:50       Csapat közönségtalálkozó, dedikálás a küzdőtéren és a lelátón!

A bajnokavató 23:00-ig tart!

Cikkajánló

Minden, amit a bajnokavató fiesztáról tudni kell!

Részletesen bemutatjuk az ingyenes programsorozatot, amely az MVM Dome-nál vasárnap 15 órától kezdődik!

Fotózkodj a Fradi Sassal a bajnokavató bulin!

Május 28-án 15.00 és 17.30 között az FTC élő jelképe is ott lesz az MVM Dome-nál, a Fradi Kamion mellett!

Több mint 34 - bajnokavató az MVM Dome-ban május 28-án

Gyerekprogramok, meccsnézés, koncertek, éremátadó. A meccsjegy.fradi.hu-n regisztrált jeggyel a buli ingyenes!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin