archív anyag
Honlapunk 2019. február 25-én megújult, de nem hagyjuk veszni a korábbi cikkeinket! Az itt látható anyag archív írás, ezért előfordulhat, hogy a benne található képek, illetve tartalmi beágyazások az új cikkektől eltérően jelennek meg.
2014. december 2.
Együtt a rászorulókért!
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet.

A Ferencvárosi Torna Club és egyik legnagyobb karitatív szervezete, az Ökumenikus Segélyszervezet ma délelőtt, a Groupama Arénában közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a jövőben stratégiai partnerként működik együtt a társadalmi felelősségvállalás területén.

A hosszútávú együttműködés első akciójaként labdarúgócsapatunk a Segélyszervezet logójával és adományvonalának számával száll csatába az Újpest elleni Ligakupa-mérkőzéseken, hogy így hívja fel a figyelmet a Segélyszervezet adventi pénzadománygyűjtésére.

A Groupama Arénában tartott esemény házigazdája Kovács Kokó István, olimpiai és világbajnok ökölvívó volt. Nem is kérdés, hogy Kokó a leghitelesebb zászlóvivője a most induló együttműködésnek, hiszen amellett, hogy egy évtizede jószolgálati nagykövete az Ökumenikus Segélyszervezetnek, triatlonistaként, a klub ökölvívó szakosztályának vezetőjeként és nem utolsó sorban szurkolóként ezer szállal kötődik a Fradihoz is.

 

 

Az eseményen ott volt Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója, Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Jens König, a Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft. társ-ügyvezetője, valamint Gyömbér Gábor csapatkapitány.

- 2015 a Ferencvárosi Torna Club számára a társadalmi felelősségvállalás éve lesz – jelentette be Nyíri Zoltán. - Az FTC eddig is elkötelezett volt a társadalmi felelősségvállalás iránt, de mostantól még aktívabban szeretné felhívni a figyelmet a klub által fontosnak tartott társadalmi kérdésekre. A meghirdetett év előrehozott, első lépéseként az FTC a szurkolókat megszólító nagyszabású figyelemfelhívó akcióval csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez.

Játékosaink az év utolsó tévéközvetítéses Ligakupa mérkőzésein olyan mezt fognak viselni, melynek fő helyén a Segélyszervezet logója és adományvonalának száma, a 1353 hívja a szurkolókat adakozásra.

 

 

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója a sajtótájékoztatón a következőket emelte ki.

- Számos közös érték, melyekre ez az együttműködés építhet, de talán mindközül legfontosabb a közösség ereje. Ahogy a Fradi mögött, úgy a Segélyszervezet mögött is széleskörű, sokszínű közösség áll, és teszi képessé kiemelkedő csapatát kimagasló eredményekre. Nagyon bízunk benne, hogy a most induló együttműködés keretében sok-sok új önkéntest és adományozót sikerül majd megnyernünk, hogy ne csak szurkolói, de aktív résztvevői legyenek a Segélyszervezet szegénység elleni küzdelmének.

Jens König, a Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft. társ-ügyvezetője az együttműködés kapcsán így nyilatkozott.
- A Lagardère Unlimited Stadium Solutions, a Groupama Aréna üzemeltetője és az FTC marketing ügynöksége teljes mellszélességgel támogatja az FTC kezdeményezését. A játékosok futballmeze az egyik legértékesebb szponzorálható reklámfelület, tehát egy valóban nemes felajánlásról van szó. Természetesen továbbra is keressük a főszponzort, és a támogatási együttműködésből befolyt összeg egy részét a későbbiekben jótékony célokra fogjuk fordítani.

Csapatkapitányunk szerint, a Ferencvárosnál hagyomány, hogy segít a rászorulókon, és fontos, hogy erre a jövőben is odafigyeljünk.
- Az egész csapat számára nagyon fontos, hogy segíteni tudunk a nehezebb körülmények között élőknek - mondta Gyömbér Gábor. - Néha csak minimális áldozatot kell hoznunk azért, hogy másokon segítsünk. Örülünk, hogy részesei lehetünk ennek az együttműködésnek.

Labdarúgó-csapatunk játékosai még idén több karitatív akcióhoz csatlakoznak, a Fradi 2015-ös jótékony célkitűzéseiről, a felelősségvállalás fontosságáról hamarosan egy éves naptár formájában tájékoztatja a szurkolókat.

 

 

Cikkajánló

Bejelentés: íme, a Fradi Fair Play Díj idei győztesei

Leandro de Almeida és Bázsa-Mosó László nyerte 2020-ban a Fradi Fair Play Díjat.

Tokmac is üzeni: A Fradiban egy család vagyunk!

Az FTC 9. alkalommal készített kampányfilmet, melyben felhívja a figyelmet a kirekesztés elleni harcra.

Újra akadálymentesített stadiontúra derbi-hangulattal

A tavalyi nagy siker után klubunk újra megszervezi az akadálymentesített stadiontúrát október 24-én.

Újra összeült a Fradi Fair Play Bizottság

A Fradi Fair Play Bizottság idei első ülésén kiemelt szerepet kaptak a Fradi Fair Play Díj jelöltjei.
...

Palya Bea is csatlakozott a „Hősöknek főzünk!” akcióhoz

A „Hősöknek főzünk!” akcióhoz a híres énekes is csatlakozott, aki Wolf Andrással készített különleges ételt.

Kampányvideó: Otthon is együtt!

Az FTC és az LSH közös akciója, melyben 65 év feletti bérleteseinket leptük meg.

Így főzünk a Szent László Kórház hőseinek

Legújabb kezdeményezésünkben az FTC és az LSH közös akcióval segíti a nem mindennapi küzdelmet – VIDEÓ!

Kovács István: „Folyamatosan fejlődni kell”

A népszerű sportember a sikerekben bővelkedő pályafutása után több területen is megállta a helyét.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most