archív anyag
Honlapunk 2019. február 25-én megújult, de nem hagyjuk veszni a korábbi cikkeinket! Az itt látható anyag archív írás, ezért előfordulhat, hogy a benne található képek, illetve tartalmi beágyazások az új cikkektől eltérően jelennek meg.
2016. november 14.
Ismét összefogunk!
Az FTC és az Ökumenikus Segélyszervezet idén is meleg ruhákat gyűjt a rászoruló családok számára.

2014-ben stratégiai megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club az Ökomenikus Segélyszervezettel, mely az ország egyik legnagyobb karitatív szervezeteként az összefogás erejével nyújt hatékony segítséget a nélkülözőknek és bajbajutottaknak.

Klubunk többek közt 2014-ben és 2015-ben is ruha- és játékgyűjtési akcióval csatlakozott a segélyszervezet kiemelt célkitűzéséhez, hogy esélyt kínáljon a felzárkózásra a szegénységből kiutat kereső családok számára.

A Fradi 2016-ban is megtartandó jótékonysági akciójáról Nyíri Zoltán, a Ferencvárosi Torna Club operatív igazgatója és Gáncs Kristóf, az ökomenikus segélyszervezet kommunikáció igazgatója nyilatkozott.

- Immár harmadik éve tart a Ferencvárosi Torna Club és az Ökomenikus Segélyszervezet stratégiai partnersége, melynek kiemelten fontos eleme a lassan hagyományosnak tekinthető népligeti ruha- és ajándékgyűjtés, mellyel azon szegény sorsúakon igyekszünk segíteni, akiknek a ruházatot tekintve is nélkülözniük kell – mondta Nyíri Zoltán. - A Ferencvárosi Torna Clubnak erkölcsi kötelessége, hogy gondoljon azokra, akik nem olyan szerencsések, mint mi vagyunk, így a Karácsony közeledtével újra elkezdjük a ruha- és játékgyűjtési akciónkat, amellyel tavaly több, mint egy tonna ajándékot sikerült összegyűjtenünk. Sok száz embernek segíthettünk az elmúlt években, így reméljük, hogy idén is legalább ekkora sikere lesz a kezdeményezésnek, főként annak tükrében, amit a régi mondás tart, hogy Fradistának lenni felelősség.

Nyíri Zoltánhoz hasonlóan Gáncs Kristóf is bízik a kezdeményezés sikerességében.

- Nagyon nagy öröm számunkra, hogy a Ferencvárosi Torna Club, mint stratégia partner idén is nagyon energiával folytatja kiemelten eredményes kezdeményezését – kezdte Gáncs Kristóf. – A mi feladatunk, hogy az összegyűlő ruhákat és ajándékokat a lehető legjobb helyre juttassuk el, amely feladatot ilyen segítség mellett nagy örömmel vállalunk. Ha valamire felszabad hívnom a figyelmet, akkor az a minőség lenne, igyekezzünk olyat adni, amilyet mi is szívesen elfogadnánk, hiszen a fő célkitűzés a rászorulók felzárkóztatásának elősegítése, amelyet csak akkor tudunk elérni, ha olyan ruhákat és játékokat tudunk eljuttatni a nélkülöző gyermekekhez és családokhoz, amelyek valóban előrelépést jelentenek számukra.

A Fradi Népligeti Sportközpontjában elhelyezett konténerbe a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is 14.00 és 18.00 között várjuk a felajánlásokat november 15. és december 6. között minden hétköznap.

 

 

Cikkajánló

Palya Bea is csatlakozott a „Hősöknek főzünk!” akcióhoz

A „Hősöknek főzünk!” akcióhoz a híres énekes is csatlakozott, aki Wolf Andrással készített különleges ételt.

Kampányvideó: Otthon is együtt!

Az FTC és az LSH közös akciója, melyben 65 év feletti bérleteseinket leptük meg.

Így főzünk a Szent László Kórház hőseinek

Legújabb kezdeményezésünkben az FTC és az LSH közös akcióval segíti a nem mindennapi küzdelmet – VIDEÓ!

Kovács István: „Folyamatosan fejlődni kell”

A népszerű sportember a sikerekben bővelkedő pályafutása után több területen is megállta a helyét.

Hajnal Tamás tudatosan készült a jövőjére

A korábbi válogatott labdarúgó a pályafutása végéhez közeledve tudatosan képezte magát.

„Ez is hozzátartozik ahhoz, amit a Fradi képvisel”

Mások mellett Dibusz Dénes, Somália és Vámos Márton is meleg ételt tett rászorulók asztalára – videó!

Meleg étellel kínálták a rászorulókat a Fradi sportolói

A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet az idén is közösen látta vendégül a rászorulókat.

Bácsi Péter: „Fontos, hogy legyen segítség, ha kell”

A Gondoskodás Európai Napja alkalmából az FTC korábbi birkózójával beszélgettünk.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most