2018. április 14.
Nemes célért futottak
A Ferencváros népes csapattal képviseltette magát a Telekom Vivicittá rövidtávú jótékonysági futásán.

Amint arról korábban ITT beszámoltunk, klubunk főszponzora a hétvégén 33. alkalommal rendezi meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást. A rendezvénysorozat versenytávjain több fradista is képviselteti magát. A vasárnapi klasszikus félmaraton mezőnyében például ott lesz korábbi kiváló labdarúgónk, jelenlegi utánpótlás szakmai koordinátorunk, Lisztes Krisztián, valamint utánpótlás igazgatónk, Theo Schneider is.

A vasárnapi programot azonban egy 2,5 kilométeres jótékonysági futás vezette fel szombaton, amelyen adománygyűjtéssel az autizmussal élőket támogatták, az Autistic Art Alapítványon keresztül. A jótékonysági futás mezőnyében ott volt három jégkorongozónk, Pleszkán József, Tóth Renátó és Kovács Viktor, mellettük pedig U16-es utánpótláscsapatunk ifjú hokispalántái; a csapattal futott ökölvívó szakosztályunk vezetője és edzője, Kótai Mihály és Bedák Pál, valamint a mezőnyt színesítette a Fradi e-sportolója, Novák Dániel, azaz Gogetinho is.

„Nagyon jól éreztük magunkat, remek időjárásunk volt, igazi szabadba menős futóidő. Nagyon sokan kilátogattak a jótékonysági futásra, ami dicséretes. A kicsiknek is komoly élmény lehetett itt lenni és futni ebben a nagy csapatban. Pozitív élményeket szereztem. Igaz, a jégkorongozóknak nem a kedvenc műfaja a futás, szóval arra nem igazán van esély, hogy csatlakozunk majd Krisztiánékhoz a félmaratonra, de rájuk is büszkék vagyunk, mert tiszteletreméltó teljesítmény. Mi inkább megmaradnánk ennél a rövid távnál, de ehhez nagyon szívesen csatlakoztunk” – mondta érezhetően jó hangulatban a futást követően hokicsapatunk kapusa, Pleszkán József.

A Telekom Vivicittá Városvédő Futás további menetrendjéről minden fontos információ elérhető IDE kattintva.

Cikkajánló

Jótékonysági futás

A hétvégén 33. alkalommal rajtol el a Telekom Vivicittá Városvédő Futás. Fradista sportolók is ott lesznek.

Korai búcsú

E-sportolónk, Novák Dániel nem jutott a legjobb négy közé a budapesti V4 Future Sports Festivalon.

Jöhet az elődöntő!

Az FTC e-sportolója, Novák Dániel bejutott a budapesti V4 Future Sports Festival elődöntőjébe – VIDEÓ!

Az első verseny

Az FTC e-sportolója, Novák Dániel is indult a hétvégén megrendezett Xbox FIFA bajnokságon.

Bemutatjuk Gogetinhót!

A 25 éves Novák Dániel a Ferencváros első e-sportolója – VIDEÓ!

E-sport a Fradiban

Novák Dániel a márciusi V4 Future Sports Festivalon képviseli először a Fradit rangos e-sport viadalon.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most