2023. október 19.
A FEHA19 csapata érkezik a Tüskecsarnokba
Magyar bajnok hokisaink a belgrádi túra után hazai pályán a székesfehérváriak ellen folytatják az Erste Ligát.

Az elmúlt héten az FTC-Telekom jégkorongcsapata kimaradt az Erste Liga-küzdelmekből, hiszen a belgrádi IIHF Kontinentális Kupa második fordulóján szerepelt. A csapat háromból három meccset megnyert, és magabiztosan jutott tovább a következő körbe, azonban ezen a héten visszatérnek játékosaink az Erste Liga-meccsekhez.

Hazai mérkőzéssel kezdünk a héten, méghozzá a FEHA19 csapatát fogadjuk majd a Tüskecsarnokban. A tabellán jelenleg hetedikként elhelyezkedő együttes a szezont talán nem úgy kezdte, ahogy szerette volna, azonban nem szabad félvállról venni őket, hiszen az első két mérkőzés után rendre szoros meccseket játszanak ellenfeleikkel. A tavalyi Erste Liga-győztes Gyergyói HK szétlövésben tudta megszerezni a győzelmet, az elmúlt években komoly erőket felvonultató Corona Brassót pedig magabiztosan tudták megverni hazai pályán a fehérváriak.

Természetesen náluk is volt mozgás a nyáron, és több ponterős játékos, köztük Ugnius Cizas és Kamil Mingazov is eligazolt, azonban a csapat magja maradt, és több magyar játékossal is tudtak erősíteni, mint például Falus Ádám vagy Szita Donát. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a tavalyi playoff kvalifikáció során söpréssel továbbjutó, majd az alapszakasz elsőt megszorongató csapatot továbbra is Anatoli Bogdanov irányítja, akit Arany Máté segít. Akikre pedig érdemes lehet odafigyelni, az az elmúlt idényben a DVTK Jegesmedvéket erősítő Ján Blasko, aki két góllal és egy asszisztal jegyez három pontot, valamint a szintén két gólt szerző Ambrus Csongor.

Mondhatjuk, hogy meccsek és eredmények szempontjából jól indult a csapat szezonja, hiszen az eddigi mérkőzéseket sorra sikerült behúzniuk, legyen szó az Erste Ligáról, vagy a Kontinentális Kupáról. Hogy a FEHA19 ellen is győzni tudunk-e, vagy megszakad a jó széria, és felülkerekednek a székesfehérváriak, az pénteken a 18.30-kor kezdődő Erste Liga-mérkőzésen kiderül.

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő. A hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg!

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – FEHA19
2023. október 20., péntek 18.30 Tüskecsarnok
Jegyek: ITT
Élő közvetítés: Erste Liga TV

Cikkajánló

Elkezdtük a nyári munkát, fókuszban a következő szezon

Férfi jégkorongozóink Kiss Áron erőnléti edző vezetésével elkezdték a közös nyári felkészülést - INTERJÚ

Továbbra is a Ferencvárosban szerepel Bán Károly

Jégkorong szakosztályunk mindenben megállapodott a csatárral, aki így újabb egy évig lesz a Fradi játékosa.

Németh Attila marad a Ferencvárosnál

A rutinos csatár mindenben megállapodott jégkorong szakosztályunkkal, újabb egy évig visel zöld-fehéret.

Két FTC-hokissal nyári táborozik a férfiválogatott

Arany Gergely és Galajda Zsombor is bekerült a magyar férfi jégkorong-válogatott nyáron készülő keretébe.

Összeállt a kapustrió, Nagy Kristóf is hosszabbított

Jégkorong szakosztályunk mindenben megállapodott Nagy Kristóffal, így teljes a Fradi kapusállománya.

Újabb egy évig a Fradinál a finn támadó

Mindenben megállapodott jégkorongszakosztályunkkal és meghosszabbította szerződését Aku Kestilä.

Fiatal támadónk szerződést hosszabbított

A tavaly nyáron érkezett Banga Nándor mindenben megállapodott jégkorongszakosztályunkkal.

Posztumusz díjjal tüntették ki Pap Gábort

Az októberben tragikus hirtelenséggel elhunyt csapatmenedzser Kéri Rudolf-emlékdíjat kapott.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin