2021. december 29.
Hazai jégen jön a naptári év utolsó meccse
Férfi jégkorongcsapatunk a Tüskecsarnokban fogadja a sereghajtó Titánokat 2021 utolsó Erste Liga-mérkőzésén.

Egy biztos: szép évzáróra készül a Ferencváros magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapata. Fodor Szabolcs együttese legutóbb ugyanis az idén meglepően nyugodt, mérkőzésmentes karácsonyi napokat követően Dunaújvárosban folytatta szereplését az Erste Liga alapszakaszában, és egy elképesztően küzdelmes mérkőzésen sovány, de annál értékesebb 1-0-s győzelmet aratott. Azt lehetett sejteni, hogy hiába az eredmények, senkire nem vár könnyű mérkőzés az Acélbikák otthonában, akik minden egyes mérkőzésen bizonyítani akarják, hogy többre hivatottak a tabella utolsó előtti helyénél, de ilyen nehéz találkozóra azért talán senki sem számított. De éppen ebben rejlik a győzelem értéke is: foghíjas kerettel, óriásit küzdő ellenfél ellen is sikerült behúzni a meccset, ezzel pedig az FTC-Telekom utolérte a tabella élén pontszámban az eddig listavezető Csíkszeredát, sőt, a mieink egy mérkőzéssel kevesebbnél járnak.

Ilyen előzmények után egyértelműnek tűnhet, hogy szép évzáróra készülnek a mieink, a naptári év utolsó meccsét játssza ugyanis december 30-án csütörtökön 18.30-tól a Tüskecsarnokban a Fradi. Az ellenfél a sereghajtó Titánok együttese lesz, amelyik elmúlt 11 meccséből kilencet elveszített, de hogy mennyire nem szabad őket félvállról vennie az ezzel szemben az elmúlt 11 meccse mindegyikén pontot szerző, tízet rendes játékidőben megnyerő Ferencvárosnak, azt az bizonyítja, hogy a Titánok a két győzelemből az egyiket épp a Fradi ellen aratták, még november elején, a szezon eddigi talán legnagyobb meglepetését okozva. Igaz, akkor teljesen más passzban, nyugodtan mondhatjuk, hullámvölgyben voltak a mieink, most pedig egyre jobb formába lendül, és rendkívül motiváltan, harcosan jégkorongozik Fodor Szabolcs csapata – úgy, ahogy egy a szezon második felére ráforduló, lassan-lassan már a rájátszásra, és persze a január eleji Derbire, és a január végi Magyar Kupa négyes döntőre hangoló csapattól az elvárható.

Félvállról tehát semmiképp sem szabad venni a mérkőzést, már csak azért sem, mert továbbra is sok sérülés nehezíti a mieink dolgát, és nem tudnak a szezon elején megszokott sorok együtt a jégen lenni, de láthattuk már a DAB és a MAC HKB ellen, hogy így is lehet győzelmeket aratni. Ezúttal pedig, senkit sem megbántva, talán kimondható, hogy kifejezett csalódás lenne a pontvesztés.

Az FTC-Telekom – Titánok jégkorongos évzáró csütörtökön 18.30-kor kezdődik a Tüskecsarnokban. A mérkőzésre belépők online elővételben az Eventim hálózatában, illetve a helyszínen is kaphatóak. A találkozót az Erste Liga TV élőben közvetíti. 

Férfi Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – Titánok
2021. december 30. csütörtök 18:30, Tüskecsarnok
JEGYEK: ITT
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: Erste Liga Tv

Cikkajánló

„Szuper érzés, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek!”

Első nyári igazolásunk, az angol Ollie Betteridge a legjobbját szeretné nyújtani a szezon során – INTERJÚ!

Épül a csapat, harcos meccsen vereséggel kezdtünk

A Ferencváros jégkorongcsapata 5-0-s vereséget szenvedett az érsekújvári Nové Zámky otthonában.

Információk az érsekújvári felkészülési mérkőzésről

Magyar bajnok férfi hokisaink pénteken Érsekújváron kezdik meg az előszezont, íme a tudnivalók!

Rangadókkal indul bajnok hokisainknak az Erste Liga

A Magyar Jégkorong Szövetség közzétette az Erste Liga 2022/23-as idényének sorsolását.

„Remélem, segíthetek megnyerni a ligát!”

Bajnok férfi hokisaink új svéd és orosz igazolása is bemutatkozott a Fradi TV szezon eleji riportjában – VIDEÓ

Orosz és svéd védővel erősítettek bajnok hokisaink

A Ferencvárosban folytatja pályafutását a 28 éves, ex-KHL-es Vszevolod Szorokin és a 24 éves August Nilsson.

„Teljesen új, de befogadó és segítőkész a közeg!”

Férfi hokisaink legfiatalabb igazolása, Kucsma Richárd szeretné bebizonyítani, hogy számíthatnak rá – INTERJÚ!

Íme, az előszezon frissített programja

Teljessé vált magyar bajnok férfi hokisaink felkészülési programja, több mérkőzés időpontja is kiderült.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin