2021. december 29.
Hazai jégen jön a naptári év utolsó meccse
Férfi jégkorongcsapatunk a Tüskecsarnokban fogadja a sereghajtó Titánokat 2021 utolsó Erste Liga-mérkőzésén.

Egy biztos: szép évzáróra készül a Ferencváros magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapata. Fodor Szabolcs együttese legutóbb ugyanis az idén meglepően nyugodt, mérkőzésmentes karácsonyi napokat követően Dunaújvárosban folytatta szereplését az Erste Liga alapszakaszában, és egy elképesztően küzdelmes mérkőzésen sovány, de annál értékesebb 1-0-s győzelmet aratott. Azt lehetett sejteni, hogy hiába az eredmények, senkire nem vár könnyű mérkőzés az Acélbikák otthonában, akik minden egyes mérkőzésen bizonyítani akarják, hogy többre hivatottak a tabella utolsó előtti helyénél, de ilyen nehéz találkozóra azért talán senki sem számított. De éppen ebben rejlik a győzelem értéke is: foghíjas kerettel, óriásit küzdő ellenfél ellen is sikerült behúzni a meccset, ezzel pedig az FTC-Telekom utolérte a tabella élén pontszámban az eddig listavezető Csíkszeredát, sőt, a mieink egy mérkőzéssel kevesebbnél járnak.

Ilyen előzmények után egyértelműnek tűnhet, hogy szép évzáróra készülnek a mieink, a naptári év utolsó meccsét játssza ugyanis december 30-án csütörtökön 18.30-tól a Tüskecsarnokban a Fradi. Az ellenfél a sereghajtó Titánok együttese lesz, amelyik elmúlt 11 meccséből kilencet elveszített, de hogy mennyire nem szabad őket félvállról vennie az ezzel szemben az elmúlt 11 meccse mindegyikén pontot szerző, tízet rendes játékidőben megnyerő Ferencvárosnak, azt az bizonyítja, hogy a Titánok a két győzelemből az egyiket épp a Fradi ellen aratták, még november elején, a szezon eddigi talán legnagyobb meglepetését okozva. Igaz, akkor teljesen más passzban, nyugodtan mondhatjuk, hullámvölgyben voltak a mieink, most pedig egyre jobb formába lendül, és rendkívül motiváltan, harcosan jégkorongozik Fodor Szabolcs csapata – úgy, ahogy egy a szezon második felére ráforduló, lassan-lassan már a rájátszásra, és persze a január eleji Derbire, és a január végi Magyar Kupa négyes döntőre hangoló csapattól az elvárható.

Félvállról tehát semmiképp sem szabad venni a mérkőzést, már csak azért sem, mert továbbra is sok sérülés nehezíti a mieink dolgát, és nem tudnak a szezon elején megszokott sorok együtt a jégen lenni, de láthattuk már a DAB és a MAC HKB ellen, hogy így is lehet győzelmeket aratni. Ezúttal pedig, senkit sem megbántva, talán kimondható, hogy kifejezett csalódás lenne a pontvesztés.

Az FTC-Telekom – Titánok jégkorongos évzáró csütörtökön 18.30-kor kezdődik a Tüskecsarnokban. A mérkőzésre belépők online elővételben az Eventim hálózatában, illetve a helyszínen is kaphatóak. A találkozót az Erste Liga TV élőben közvetíti. 

Férfi Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – Titánok
2021. december 30. csütörtök 18:30, Tüskecsarnok
JEGYEK: ITT
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: Erste Liga Tv

Cikkajánló

A második harmadban még felcsillant a remény

Férfi jégkorongcsapatunk harmadik erdélyi mérkőzésén is pont nélkül maradt.

Megfogyva bár, de törve nem: jön az erdélyi záró meccs

Kulcsembereit nélkülöző férfi hokicsapatunknak még van esélye pontot szerezni Erdélyben hétfőn a Brassó ellen.

Gyergyói győzelem az erdélyi túra második meccsén

Férfi jégkorongcsapatunk szombaton is 4-1-es vereséget szenvedett - folytatás hétfőn, a brassóiak ellen.

Két nap, két rangadó: Gyergyóban is nagy csata vár ránk

Férfi hokisaink a pénteki, csíkszeredai összecsapás után másnap rögtön Gyergyóban lépnek jégre.

Vereséggel kezdtük az erdélyi túrát

Férfi jégkorongcsapatunk 4-1-re kapott ki a Sportklub Csíkszereda otthonában.

Foghíjas kerettel is harcolni fogunk a csúcsrangadón

Férfi hokisaink hárommeccses erdélyi túrájuk első állomásán rögtön összecsapnak a nagy rivális Csíkszeredával.

Jégkorong MK Final Four: indul a jegyértékesítés!

Január 22-e és 23-a között Székesfehérváron rendezik meg a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjét.

Megérkeztünk Csíkszeredába!

Magyar bajnok hokisaink szerencsésen megérkeztek hárommeccses erdélyi túrájuk helyszínére – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most