2021. október 26.
Hivatalos: elmarad hokisaink pénteki Erste Liga-meccse
A Corona Brassó együttese nem tud elutazni magyarországi túrájára, változik a vasárnapi meccsünk időpontja is.

Egy délelőtt alatt gyökerestül felfordult magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk október utolsó hetére tervezett programja. Az eredeti menetrend szerint az FTC-Telekom péntek este a Corona Brassó együttesét fogadta volna a Tüskecsarnokban, míg vasárnap 16.30-as kezdettel a Titánokkal mérkőzött volna meg, ám előbbi találkozót törölték, míg az utóbbinak változik a kezdési időpontja.

A Corona Brassó ugyanis a hétvégén a franciaországi Amiensben szerepelt az IIHF Kontinentális Kupa második körének D csoportjában, ám az együttesben igazoltan COVID-19 fertőzötteket találtak, illetve több olyan játékosuk is van, aki bár még nem igazoltan fertőzött, de tipikus tüneteket produkál. A brassói csapat érintett tagjai Franciaországban karanténba is kerültek, és a klub hivatalos értesítése szerint egészen biztosan nem tudnak a szükséges 13+1 fővel kiállni, így nem utaznak el a 2021. október 28-a és november 1-je közötti magyarországi túrára.

Ebből kifolyólag elmarad a Corona Brassó MAC HKB Újbuda, FTC-Telekom, UTE valamint UNI Győr ETO HC elleni mérkőzése is. A találkozók az Erste Liga elnökségének döntése értelmében nem is kerülnek lejátszásra, hanem eredmény-megállapításra kerül sor, így ezek a mérkőzések 5-0-s gólkülönbséggel az érintett magyarországi együttesek javára lesznek jóváírva.

Mivel vasárnap kora délután az M4 Sport éppen a Brassó mérkőzését tűzte volna műsorra, így változik a köztévé közvetítési programja is, és az FTC-Telekom – Titánok találkozó kerül be a kínálatba, amely így a korábban tervezettnél hamarabb, 14:05-kor kezdődik majd!

Felhívjuk a péntek esti FTC-Telekom – Corona Brassó mérkőzésre online elővételben belépőt váltott szurkolók figyelmét, hogy jegyértékesítési partnerünk, az Eventim mindenkivel külön felveszi a kapcsolatot, a belépő árát pedig visszautalja.

Felhívjuk bérletes szurkolóink figyelmét, hogy ahogy azt a bérletértékesítés során ígérte a szakosztály, az elmaradó mérkőzésért arányosan anyagi visszatérítés jár majd a szezonbérleteseknek. Ennek összegét a szezon végén állapítja meg a szakosztály, annak megfelelően, hogy a Magyar Kupa-szerepléstől és az Erste Liga rájátszásától függően pontosan hány mérkőzésre lesz érvényes a szezonbérlet, illetve hogy esetlegesen lesz-e még valamilyen okból elmaradó mérkőzés. A szezon végén minden bérletest tájékoztatunk a visszatérítés pontos módjáról.

Cikkajánló

Elképesztő tétje van a szombati Derbinek

Férfi hokisaink számára a tabella első helye a tét szombaton Újpesten és hétfőn a Csíkszereda ellen.

A Fradi rekorder hokisa éhes a további sikerekre

Október 31-e óta Tóth Adrián az Erste Liga történetének legeredményesebbje, nem elégszik meg ennyivel – VIDEÓ!

Mikulás-napi programok várnak a hétfői hokirangadón!

Férfi hokisaink december 6-án a rivális Csíkszeredát fogadják, Mikulás-napi programokkal várunk mindenkit!

Magabiztos győzelemmel hangoltunk a szombati derbire

Férfi jégkorongozóink hazai jégen 5-1-re győzték le a Corona Brassót, szombaton jön a derbi!

Kétarcú csapatot fogadunk a Tüskecsarnokban

Magyar bajnoki címvédő férfi hokisaink a Corona Brassó ellen folytatnák jó sorozatukat.

Jégkorong Erste Liga: a Fradié a hét játékosa!

Magyar válogatott kapusunkat, Arany Gergelyt választották az elmúlt hét játékosává az Erste Ligában.

Elmarad az Újpest elleni jégkorong kupavisszavágó

Az újpestiek sérülések és betegségek miatt nem tudnak kiállni, így a Ferencváros jut a januári négyes döntőbe.

Sikerült a visszavágás, hibátlan hetet zártak hokisaink

Férfi jégkorongcsapatunk 4-1-re legyőzte a DEAC-ot és visszavágott a másfél héttel korábbi vereségért.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most