2021. október 26.
Hivatalos: elmarad hokisaink pénteki Erste Liga-meccse
A Corona Brassó együttese nem tud elutazni magyarországi túrájára, változik a vasárnapi meccsünk időpontja is.

Egy délelőtt alatt gyökerestül felfordult magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk október utolsó hetére tervezett programja. Az eredeti menetrend szerint az FTC-Telekom péntek este a Corona Brassó együttesét fogadta volna a Tüskecsarnokban, míg vasárnap 16.30-as kezdettel a Titánokkal mérkőzött volna meg, ám előbbi találkozót törölték, míg az utóbbinak változik a kezdési időpontja.

A Corona Brassó ugyanis a hétvégén a franciaországi Amiensben szerepelt az IIHF Kontinentális Kupa második körének D csoportjában, ám az együttesben igazoltan COVID-19 fertőzötteket találtak, illetve több olyan játékosuk is van, aki bár még nem igazoltan fertőzött, de tipikus tüneteket produkál. A brassói csapat érintett tagjai Franciaországban karanténba is kerültek, és a klub hivatalos értesítése szerint egészen biztosan nem tudnak a szükséges 13+1 fővel kiállni, így nem utaznak el a 2021. október 28-a és november 1-je közötti magyarországi túrára.

Ebből kifolyólag elmarad a Corona Brassó MAC HKB Újbuda, FTC-Telekom, UTE valamint UNI Győr ETO HC elleni mérkőzése is. A találkozók az Erste Liga elnökségének döntése értelmében nem is kerülnek lejátszásra, hanem eredmény-megállapításra kerül sor, így ezek a mérkőzések 5-0-s gólkülönbséggel az érintett magyarországi együttesek javára lesznek jóváírva.

Mivel vasárnap kora délután az M4 Sport éppen a Brassó mérkőzését tűzte volna műsorra, így változik a köztévé közvetítési programja is, és az FTC-Telekom – Titánok találkozó kerül be a kínálatba, amely így a korábban tervezettnél hamarabb, 14:05-kor kezdődik majd!

Felhívjuk a péntek esti FTC-Telekom – Corona Brassó mérkőzésre online elővételben belépőt váltott szurkolók figyelmét, hogy jegyértékesítési partnerünk, az Eventim mindenkivel külön felveszi a kapcsolatot, a belépő árát pedig visszautalja.

Felhívjuk bérletes szurkolóink figyelmét, hogy ahogy azt a bérletértékesítés során ígérte a szakosztály, az elmaradó mérkőzésért arányosan anyagi visszatérítés jár majd a szezonbérleteseknek. Ennek összegét a szezon végén állapítja meg a szakosztály, annak megfelelően, hogy a Magyar Kupa-szerepléstől és az Erste Liga rájátszásától függően pontosan hány mérkőzésre lesz érvényes a szezonbérlet, illetve hogy esetlegesen lesz-e még valamilyen okból elmaradó mérkőzés. A szezon végén minden bérletest tájékoztatunk a visszatérítés pontos módjáról.

Cikkajánló

Erste Liga-idényünk számokban

A jégkorongos klubszezon végeztével felelevenítjük az idény mérföldköveit a számok tükrében.

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

Brassóban folytatódik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok jégkorongozóink szépíthetnek a döntő párharcának első brassói mérkőzésén.

Para jégkorong nyílt nap a Fradi sátorban

Szombat délután utánpótlásunk jégkorongpályáján a siket- és a parahokié volt a főszerep.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin