2020. szeptember 8.
Jégkorong: együttműködés a BioTechUSA-val!
Férfi jégkorongcsapatunk együttműködési megállapodást kötött a BioTechUSA-val.

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártója, a BioTechUSA az együttműködés keretében szakmai támogatást nyújt táplálkozás- és táplálék-kiegészítés területén az FTC-Telekom magyar bajnok, Erste Liga-győztes és Magyar Kupa-címvédő férfi jégkorongcsapata játékosainak. Emellett új támogatónk saját termékeivel is ellátja majd a csapat játékosait. 

„Az elmúlt két szezon hatalmas sikerei, az, hogy sikerült a ferencvárosi jégkorongot visszahelyezni az őt megillető helyre a magyarországi hokitérképen, nemcsak a kiváló szakmai munkának, az edzői stáb felkészültségének köszönhető, de annak is, hogy a lehető legprofibb körülményeket igyekeztünk a háttérmunkát illetően is megteremteni a csapat számára. Jeges és száraz erőnléti felkészülés, sőt nem csak felkészülés, de a mérkőzéseken is eredményes sportolói munka pedig nem létezik tudatos, sportspecifikus táplálkozás nélkül. A megfelelő táplálkozásnak pedig ma már a táplálék-kiegészítők is elengedhetetlen pillérei. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jövőben egy a piacon rendkívül népszerű brand és annak elképesztően profi csapata segíti majd jégkorongozóinkat. Bízom benne, hogy az együttműködés mindkét fél számára gyümölcsöző lesz” – mondta a partneri megállapodással kapcsolatban Hudák Gábor, az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály szakmai igazgatója

„A BioTechUSA több, mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, ez idő alatt pedig nemcsak termékportfóliónk, hanem szakmai csapatunk is folyamatosan bővült. A sport és az egészséges életmód elkötelezettjeiként mára kiemelkedő szaktudással rendelkezünk a tudatos életmódtervezés és a sporttáplálkozás területein. Épp ezért elengedhetetlennek tartjuk, hogy termékeink mellett szaktudásunkkal, illetve különféle edukációs tevékenységekkel minél több él- és hobbisportolót támogassunk" - fogalmazott Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. "Az FTC-Telekom jégkorongcsapatának legfőbb jellemzői a dinamikusság és fiatalos lendület, valamint a sport szeretete. Ezen értékek teljesen megegyeznek a BioTechUSA értékeivel, ezért úgy gondolom, hogy ez a partneri együttműködés mindkét fél számára sikerekben gazdag lesz.”

Cikkajánló

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

Brassóban folytatódik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok jégkorongozóink szépíthetnek a döntő párharcának első brassói mérkőzésén.

Para jégkorong nyílt nap a Fradi sátorban

Szombat délután utánpótlásunk jégkorongpályáján a siket- és a parahokié volt a főszerep.

Vereség az Erste Liga-döntő második meccsén is

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-0-ra kaptak ki a Brassótól, rendkívül nehéz helyzetből folytatják a finálét.

Hazai vereség az Erste Liga-döntő első meccsén

Férfi hokisaink 5-3-ra kaptak ki a Brassótól a négy győzelemig tartó széria első meccsén a Tüskecsarnokban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin