2019. július 29.
Jégkorong jegy- és bérletinfók a 2019/20-as szezonra!
Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály nyilvánosságra hozta a 2019/20-as idény jegy- és bérletárait.

Egyre fogynak a napok a nyárból, egyre közelebb kerülünk a 2019/2020-as jégkorongidény kezdetéhez! Amint arról ITT beszámoltunk, magyar bajnok és Erste Liga-győztes férfi jégkorongcsapatunk augusztus 16-án, pénteken kezdi meg a szezont a szlovák Extraligás, a Magyar Kupa januári bronzmérkőzésén már legyőzött DVTK Jegesmedvék elleni idegenbeli felkészülési mérkőzéssel, majd a Visegrád Kupa új kiírásának első meccsével folytatódik a program. Csapatunk ezután augusztus 31-én a Tüskecsarnokban a Szuperkupa döntőjében csap össze a Magyar Kupa győztesével, a Fehérvár AV19 EBEL-csapatával (a pontos kezdési időpontot később hozza nyilvánosságra a Magyar Jégkorong Szövetség, de a kezdést várhatóan összehangolják a Ferencváros labdarúgócsapatának DVTK elleni bajnoki mérkőzésével, így szurkolóink mindkét találkozón a helyszínen szoríthatnak a Fradiért).

Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztálya hamarosan megkezdi a szezonbérletek elővételes értékesítését, míg a hazai mérkőzéseinkre az elmúlt idény középszakaszához és rájátszásához hasonlóan online elővételben, valamint a helyszínen lehet belépőket vásárolni.

A 2019/20-as idényben az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapatának minden hazai tétmérkőzésére (Erste Liga, Magyar Kupa és Visegrád Kupa, beleértve a középszakaszt és a rájátszást is) érvényes szezonbérlet egységesen 25.000 forintba kerül, míg a hazai meccsbelépők egységára 1200 forint lesz. Diák- és nyugdíjas bérlet nincs, viszont a korábbi években megszokott 50%-os kézilabdás és vízilabdás szakosztályi bérletes kedvezmény ezúttal is érvényesíthető lesz.

A Ferencváros férfi jégkorongcsapatának mérkőzésein utoljára négy évvel ezelőtt történt jegyáremelés, azonban a csapat ideiglenes otthonában, a Pesterzsébet Jégcsarnokban folyamatosan történnek fejlesztések (az elmúlt idényben új ledfal és hangosítás lett beüzemelve), emellett a ligagyőztes bajnokcsapat mérkőzéseinek helyszínen való megtekintése is magasabb presztízst képvisel a korábbi években megszokotthoz képest. Emiatt elengedhetetlenné vált a minimális áremelés, ezért a jegyárak jelképes 200 forinttal, míg a szezonbérletek 5000 forinttal drágábbak az elmúlt években megszokottaknál. Fontos kihangsúlyozni azonban, hogy szurkolóink egy bérlettel egy idényben minimum 30, de inkább 40 mérkőzés megtekintésére nyernek jogot, így bérleteseink idén is 1000 forint alatti átlagáron juthatnak hozzá egy mérkőzéshez.

A szakosztály a jegyáremelés fejében az egész idény alatt igyekszik folyamatosan növelni, javítani a szurkolók meccsélményét, illetve a korábbiaknál több és bővebb szurkolói programot és mérkőzésen kívüli szolgáltatást (mezvásárlás, egyéb ajándéktárgyak, nyereményjátékok) tervez. Ezek részleteiről az idény során folyamatosan adunk tájékoztatást.

A szezonbérletek elővételes árusítása hamarosan elkezdődik, a pontos részletekért figyeljék a fradi.hu-t, valamint az FTC Jégkorong Facebook oldalt!

Férfi jégkorong, 2019/2020-as jegy- és bérletárak
Hazai meccsbelépő: 1200 forint/darab
Hazai meccsbelépő szakosztályi bérletes kedvezménnyel, vízilabda vagy kézilabda szezonbérlettel: 600 forint/darab
Szezonbérlet (érvényes a 2019/2020-as idény minden hazai Erste Liga-, Magyar Kupa- és Visegrád Kupa-mérkőzésére, beleértve a középszakaszt és a rájátszást is): 25.000 forint/darab

A szezonbérletek elővételének részleteiről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk!

Cikkajánló

Szerződést hosszabbítottunk Turbucz Martinnal

Jégkorong szakosztályunk aláírt a januárban érkezett támadóval, aki újabb két évig erősíti csapatunkat.

A tengerentúlról érkezik védőjátékos

Az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapata egy amerikai védővel, Jake Crespivel erősít a következő szezonra.

Újabb három távozó

Az FTC-Telekom bajnok férfi jégkorongcsapatának három játékosa nem hosszabbít szerződést a következő szezonra.

„Szeretnék gyorsan beilleszkedni!”

Férfi hokisaink első nyári igazolása, Galajda Zsombor beszélt klubváltásáról – INTERJÚ!

Nyári tábor gyerekeknek hokisaink csapatkapitányával!

Nagy Gergő válogatott és Erste Liga-játékosokkal karöltve szervez fejlesztő tábort utánpótláskorú hokisoknak.

Hajszálnyira voltunk a sporttörténelmi bravúrtól

A magyar hokiválogatott a bennmaradás kapujában volt az elit vb-n, a vége büntetők után 4-3 lett.

Fiatal magyar támadót igazoltunk

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk megállapodott a DVTK Jegesmedvék támadójával, Galajda Zsomborral.

Vereség Németország ellen

A magyar hokiválogatott 7-2-re kapott ki utolsó előtti meccsén az elit vb-n.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin