2019. július 29.
Jégkorong jegy- és bérletinfók a 2019/20-as szezonra!
Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály nyilvánosságra hozta a 2019/20-as idény jegy- és bérletárait.

Egyre fogynak a napok a nyárból, egyre közelebb kerülünk a 2019/2020-as jégkorongidény kezdetéhez! Amint arról ITT beszámoltunk, magyar bajnok és Erste Liga-győztes férfi jégkorongcsapatunk augusztus 16-án, pénteken kezdi meg a szezont a szlovák Extraligás, a Magyar Kupa januári bronzmérkőzésén már legyőzött DVTK Jegesmedvék elleni idegenbeli felkészülési mérkőzéssel, majd a Visegrád Kupa új kiírásának első meccsével folytatódik a program. Csapatunk ezután augusztus 31-én a Tüskecsarnokban a Szuperkupa döntőjében csap össze a Magyar Kupa győztesével, a Fehérvár AV19 EBEL-csapatával (a pontos kezdési időpontot később hozza nyilvánosságra a Magyar Jégkorong Szövetség, de a kezdést várhatóan összehangolják a Ferencváros labdarúgócsapatának DVTK elleni bajnoki mérkőzésével, így szurkolóink mindkét találkozón a helyszínen szoríthatnak a Fradiért).

Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztálya hamarosan megkezdi a szezonbérletek elővételes értékesítését, míg a hazai mérkőzéseinkre az elmúlt idény középszakaszához és rájátszásához hasonlóan online elővételben, valamint a helyszínen lehet belépőket vásárolni.

A 2019/20-as idényben az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapatának minden hazai tétmérkőzésére (Erste Liga, Magyar Kupa és Visegrád Kupa, beleértve a középszakaszt és a rájátszást is) érvényes szezonbérlet egységesen 25.000 forintba kerül, míg a hazai meccsbelépők egységára 1200 forint lesz. Diák- és nyugdíjas bérlet nincs, viszont a korábbi években megszokott 50%-os kézilabdás és vízilabdás szakosztályi bérletes kedvezmény ezúttal is érvényesíthető lesz.

A Ferencváros férfi jégkorongcsapatának mérkőzésein utoljára négy évvel ezelőtt történt jegyáremelés, azonban a csapat ideiglenes otthonában, a Pesterzsébet Jégcsarnokban folyamatosan történnek fejlesztések (az elmúlt idényben új ledfal és hangosítás lett beüzemelve), emellett a ligagyőztes bajnokcsapat mérkőzéseinek helyszínen való megtekintése is magasabb presztízst képvisel a korábbi években megszokotthoz képest. Emiatt elengedhetetlenné vált a minimális áremelés, ezért a jegyárak jelképes 200 forinttal, míg a szezonbérletek 5000 forinttal drágábbak az elmúlt években megszokottaknál. Fontos kihangsúlyozni azonban, hogy szurkolóink egy bérlettel egy idényben minimum 30, de inkább 40 mérkőzés megtekintésére nyernek jogot, így bérleteseink idén is 1000 forint alatti átlagáron juthatnak hozzá egy mérkőzéshez.

A szakosztály a jegyáremelés fejében az egész idény alatt igyekszik folyamatosan növelni, javítani a szurkolók meccsélményét, illetve a korábbiaknál több és bővebb szurkolói programot és mérkőzésen kívüli szolgáltatást (mezvásárlás, egyéb ajándéktárgyak, nyereményjátékok) tervez. Ezek részleteiről az idény során folyamatosan adunk tájékoztatást.

A szezonbérletek elővételes árusítása hamarosan elkezdődik, a pontos részletekért figyeljék a fradi.hu-t, valamint az FTC Jégkorong Facebook oldalt!

Férfi jégkorong, 2019/2020-as jegy- és bérletárak
Hazai meccsbelépő: 1200 forint/darab
Hazai meccsbelépő szakosztályi bérletes kedvezménnyel, vízilabda vagy kézilabda szezonbérlettel: 600 forint/darab
Szezonbérlet (érvényes a 2019/2020-as idény minden hazai Erste Liga-, Magyar Kupa- és Visegrád Kupa-mérkőzésére, beleértve a középszakaszt és a rájátszást is): 25.000 forint/darab

A szezonbérletek elővételének részleteiről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk!

Cikkajánló

Elkezdődött: újra jégen a bajnokcsapat!

Férfi jégkorongcsapatunk megkezdte a jeges felkészülést a 2020/21-es bajnoki idényre.

Jégkorong: próbajátékosokkal teljes a keret a szezonra

Hárman nem hosszabbítanak, három próbajátékossal kezdik meg bajnok hokisaink az új idényt – A TELJES KERET!

Pontkirály, bajnok: a Fradiból vonul vissza a támadó

Márciusban aranysisakban és Fradi-mezben játszotta utolsó mérkőzését hokicsapatunk támadója, Brett Switzer.

Szenzáció: 212 NHL-meccses kanadai hokis a Fradiban!

Férfi hokicsapatunk szerződtette a 2007-es NHL-draft első körének 10. helyén elkelt kanadai Keaton Ellerbyt!

A jégről a konditerembe: Hegyi Ádám, mint erőnléti edző

Bajnok hokicsapatunk rutinos hátvédje ezúttal ismét egy újabb oldaláról mutatkozott be – VIDEÓ!

Újabb két évig a Fradiban a hatszoros bajnok!

A hoki Erste Liga 2019-es döntőjének legértékesebb játékosa, Pavuk Attila 2022-ig hosszabbított az FTC-vel.

Hosszabbított a védelem oszlopa

Bajnok férfi jégkorongcsapatunk finn hátvédje, Lauri Kärmeniemi 2021 nyaráig biztosan a Fradi játékosa marad.

Hosszabbít a junior világbajnok támadó

Bajnok férfi hokicsapatunk ponterős finn támadója, Rasmus Kulmala 2021-ig biztosan a Ferencvárosban marad.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most