2020. március 2.
Jön az ötödik negyeddöntő, továbbjuthatunk!
Férfi hokisaink az Erste Liga-negyeddöntő ötödik mérkőzésén kiharcolhatják az elődöntős szereplést.

A ferencvárosi szempontból finoman szólva sem a vártnak megfelelően, a Fehérvári Titánok elleni négy győzelemig tartó negyeddöntős párharc első mérkőzésén vereséggel induló Erste Liga-rájátszás után címvédő együttesünk megtalálta a győzelemhez vezető utat. A pesterzsébeti első találkozón elszenvedett vereség után ugyancsak hazai pályán, egy 8-1-es győzelemmel sikerült egalizálni a párharc állását. Fodor Szabolcs tanítványai pénteken és szombaton Székesfehérváron folytatták a küzdelmet, ahol két utolsó pillanatokig kiélezett csatát vívtak a Titánokkal, de végül mindkét alkalommal a mieink örülhettek. A két sikernek köszönhetően nem csupán az elején elvesztett pályaelőnyt sikerült visszaszereznünk, de karnyújtásnyira kerültünk az elődöntős szerepléstől is, hiszen már csak egyetlen győzelem hiányzik a továbbjutáshoz.

A Fehérvár a zsinórban elszenvedett három vereséggel igencsak nehéz helyzetbe került, ez azonban közel sem azt jelenti, hogy a Fradi megnyugodhatna az akár sorsdöntő összecsapás előtt, sőt, még az eddigieknél is sokkal nagyobb koncentrációra és fókuszra lesz szükség. Régi jégkorongos közhely, hogy egy playoff-párharcot lezárni a legnehezebb, ráadásul a Titánok minden erejükkel küzdeni fognak az újabb bravúrért, ami az életben maradást jelentené számukra. Amennyiben ez megtörténne, akkor ugyanis a Ferencvárosnak egy hatodik meccsre is el kellene látogatnia Székesfehérvárra - de ne rohanjunk ennyire előre, addig még vár ránk egy kőkemény hatvan perces küzdelem Pesterzsébeten, a párharc lezárásának esélyével.

A fehérvári csikócsapat már számtalanszor megmutatta, hogy legyen bármi is a végeredmény, egyáltalán nem mehetünk biztosra ellenük - ezt bizonyították a pénteki és szombati harmadik és negyedik partin is. Abban tehát biztosak lehetünk, hogy a csapatok nem adnak alább, ezúttal is keményen beleszállnak a mérkőzésbe és a legutolsó pillanatig teljes erőbedobással küzdeni fognak, így ismét egy igencsak izgalmas összecsapás van kilátásban. A Titánok az újabb bravúrért, valamint az ezzel járó hatodik találkozóért, míg a Ferencváros az elődöntő kiharcolásáért lép jégre Pesterzsébeten.

Hétfő este 18.00-tól jön tehát az Erste Liga 2019/20-as idényének rájátszásában a negyeddöntő ötödik mérkőzése, a Fehérvári Titánok ellen, ezúttal a Pesterzsébet Jégcsarnokban.

A találkozóra még online elővételben is lehet belépőt kapni, IDE KATTINTVA, de a helyszínen is nyitva lesz a jegypénztár.

A mérkőzés online élő közvetítése itt követhető nyomon:

Férfi jégkorong, Erste Liga, rájátszás, negyeddöntő, 5. mérkőzés
FTC-Telekom – Fehérvári Titánok
2020. március 2. hétfő, 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok
Jegy: ITT
Élő online közvetítés: ITT

Cikkajánló

Szoros meccsen győzelem Csíkszeredában

Magyar bajnok jégkorongcsapatunk nagyot küzdött az erdélyi túra utolsó meccsén, és meg is lett az eredménye.

Csíkszeredában fejezzük be az erdélyi túrát

Hokisaink a tavalyi Liga-bajnok Csíkszeredai Sportklubbal vívják a túra utolsó mérkőzését.

A végéig küzdöttünk, de Gyergyóban maradt a 3 pont

Magyar bajnok hokisaink közel voltak a hosszabbításhoz, de végül nem sikerült pontot szerezni Gyergyóban.

Gyergyóban folytatjuk az erdélyi túrát

Magyar bajnok hokisaink következő ellenfele a Gyergyói Hoki Klub.

Hiába a remek hajrá, hosszabbításban nyert a Brassó

Habár a hazaiak örültek a meccs végén, 1 pontot sikerült megszereznünk.

Derbivel folytatjuk a Magyar Kupában

Az MJSZ kisorsolta a Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait.

Brassóban kezdi erdélyi túráját az FTC-Telekom csapata

Magyar bajnok hokisaink először utaztak idén Erdélybe, ahol legelsőként a Corona Brassóval csapnak össze.

Vereség a visszavágón, de továbbjutás a Magyar Kupában

Visszavágott a FEHA19 csapata, de ez nem volt elég a továbbjutásukhoz.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin