2019. október 5.
Jön az újabb kötelező, a Hokiklubot fogadjuk
Férfi hokisaink nem pihennek, péntek után ismét jégre lépnek, hiszen a Hokiklubot fogadjuk Pesterzsébeten.

Nem állíthatjuk azt, hogy jól ismerik a pihenés fogalmát férfi jégkorongozóink, hiszen alighogy befejeztük az alapszakasz első etapját, nagyon gyorsan belevágtunk a következőbe. Pénteken a Vasas vendégeként futottunk ki a jégre, az Erste Liga idei kiírásában már másodszor látogattunk Káposztásmegyerre, ahonnan az első összecsapáshoz hasonlóan most is 6-1-es, kiütéses győzelemmel és három ponttal távoztunk.

Mindössze két nap elteltével azt a Hokiklubot fogadjuk a Pesterzsébet Jégcsarnokban, amelyet az első mérkőzésen alaposan elpáholtunk a Tüskecsarnokban, ott kilencig meg sem állt a Fodor Szabolcs irányította zöld-fehér alakulatunk. Aktuális ellenfelünk azóta sem találta meg a megfelelő receptet a győzelemhez, pedig háromszor is próbálkozhattak.

A két csapat első találkozója után a Hokiklub ugyancsak hazai pályán fogadta a Fradi tavalyi döntős ellenfelét, a Csíkszeredát. A hazaiak hiába szerezék meg az első harmad végén hatalmas meglepetésre a vezetést jelentő találatot, sőt, a második játékrészben még őrizni is tudták az egy gólos fórt, a záró harmadban azonban bedarálta őket a csíki gépezet, és néggyel válaszoltak. Ezt követően annak az Újpestnek a vendégeként léptek pályára, akiket hatalmas meglepetésre az első fordulóban legyőztek. Nos, alighanem ezúttal is efféle csodában bízott a Hokiklub, de a lilák most nem kegyelmeztek, ötöt lőttek. Legutóbb, vagyis tegnap a hazai porondon fogadták az eddig hullámzó teljesítményt nyújtó Gyergyót. Ugyan a második harmadban a vezetést is megszerezte a Hokiklub, de még ebben a játékrészben sikerült egyenlítenie a vendég alakulatnak, majd a végjátékban a fordítás is összejött.

A kilencgólos kiütés után nem mondhatjuk, hogy minden a lehető legjobban alakult számunkra. Rögtön a következő mérkőzésen a Csíkszeredát fogadtuk, akik két gólos hátrányból felállva mentettek pontot, majd a hosszabbításban a győzelmet is behúzták. Ezt követően ugyancsak hazai közönség előtt játszottunk, a DAB látogatott hozzánk. Az a mérkőzés sem a tervek szerint alakult, hiszen hiába volt kétszer annyi lövésünk, az újvárosiak 3-1-es győzelemmel távoztak. Majd ha nem is egyszerűen, de hosszabbításban sikerült legyűrnünk a DEAC gárdáját.

A Fradi két vesztesen megvívott mérkőzés után végül a DEAC ellenében visszatért a győzelmi útra, majd a Vasast is sikerült alaposan két vállra fektetnie. Hiába lőttünk azonban az első meccsen kilencet a Hokiklubnak, ez már egy teljesen más mérkőzés lesz, de a győzelem, kötelező!

Már csak azért is, mert nincs még egy csapat a mezőnyben, amely ellen ilyen meccsenkénti gólátlaggal rendelkeznénk, mint a Kanadai Magyar Hokiklub tavaly elindított Erste Ligás első csapata ellen. Eddigi öt egymás elleni ligameccsünkön a Fradi meg sem állt 36 találatig, ez meccsenkénti 7,2 lőtt gólos átlagot jelent! A FradiMédia össze is gyűjtötte, és csokorba fűzte a Hokiklubnak lőtt eddigi gólokat:

Reméljük, a mai napon is sikerül hozni a gólátlagot, jön tehát a klubtörténet hatodik Erste Ligás FTC-Telekom - Hokiklub Budapest mérkőzése, 18.00-tól a Pesterzsébet Jégcsarnokban.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz, 11. forduló
FTC-Telekom – Hokiklub Budapest
2019. október 6. vasárnap, 18.00 Pesterzsébet Jégcsarnok
Jegyek: online elővételben ITT, valamint a helyszínen, 17.00-tól

Cikkajánló

Visegrád Kupa: győzelem! Előnyből várjuk a visszavágót

Férfi hokisaink a Visegrád Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésen hazai pályán fogadták a cseh Porubát.

Visegrád Kupa: folytatás hazai pályán, jön a Poruba

Férfi hokisaink a kimerítő erdélyi túra után máris jégre lépnek, a cseh Poruba látogat Pesterzsébetre.

Győzelem! Három ponttal megyünk haza Erdélyből

Férfi hokisaink az erdélyi túra második állomásán a Gyergyó vendégeként léptek jégre.

Esély a javításra, a Gyergyó ellen zárunk Erdélyben

Férfi hokisaink az erdélyi túra első mérkőzését elvesztették, de a Gyergyó ellen lehet javítani.

Jól játszottunk, de a Csíké a három pont

Férfi hokisaink az új idény első erdélyi túráját rögtön a tavalyi döntős Csíkszereda ellen kezdték.

Erdélyi túra, első felvonás: Csíkszereda

Férfi hokisaink az idei első erdélyi túrán előbb a Csíkszereda, majd a Gyergyó vendégeként lépnek jégre.

Erdélyi túra és hazai debütálás a hétvégi programban

Péntektől vasárnapig hét szakosztály csapatai lépnek pályára.

Megérkeztünk Erdélybe!

Férfi jégkorongcsapatunk egy kemény, 12 órás buszozás után sikerrel megérkezett Erdélybe.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most