2023. január 7.
Két idegenbeli meccs után egy hazai következik
Jön az év első hazai meccse, erdélyi túránk előtt a Tüskecsarnokban csapunk össze a dunaújvárosi együttessel.

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunkra egymás után három meccs is várt az újév első hetében, amiből kettőn már túl is van. Játékosaink szerdán kezdték a sort Újpesten a Magyar Kupa 3. fordulójának visszavágójával, ahol a sérülések és a betegségek miatt hiányos keretnek nem sikerült győzelmet aratnia, így búcsúzott a sorozattól. Gyorsan össze kellett szedje magát a zöld-fehér együttes, hiszen két nappal később, pénteken már Debrecenben játszottak Erste Liga-meccset a DEAC ellen. Magabiztosan kezdtek a mieink, és rögtön az első harmadban sikerült kétgólos előnyre szert tenniük, amit a szünetről visszajőve újabb két találattal egészített ki a Fradihoz frissen igazolt Matias Sointu, ezúttal viszont már a hazaiak is betaláltak. Az utolsó játékrészben még egy-egy gól született mindkét oldalon, ami azt jelentette, hogy 5-2-es végeredménnyel az FTC került ki győztesen az összecsapásból, és vitte haza a három pontot.

A hét utolsó meccsét együttesünk a Tüskecsarnokban, hazai pályán játszhatja a jelenleg 24 ponttal kilencedik helyen álló Dunaújvárosi Acélbikák ellen. A két csapat utoljára december elején találkozott az Acélbikák otthonában. A találkozó első és második harmada rendkívül szoros volt, egyik csapatnak sem sikerült ellépnie a gólok tekintetében. A záró harmadban viszont belekezdett a Fradi, és további öt lőtt góllal eldöntötte a mérkőzést. Ezen kívül még egyszer találkoztak a felek Dunaújvárosban, ahol szintén a mieink örülhettek, igaz, ott szerényebb, 4-2-es győzelmet arattak.

Akárcsak mi, vasárnapi ellenfelünk sem úgy kezdte az évet, ahogy azt valószínűleg eltervezte: pont a DEAC-tól kapott ki négygólos különbséggel, két nappal később viszont magabiztos játékkal tudott a vendég UTE csapata fölé kerekedni, és otthon tartani a három pontot.

Mindkét csapat tehát győzelemmel a háta mögött érkezik a vasárnapi összecsapásra, és abban is biztosak lehetünk, hogy nem lesz egyszerű megszerezni a győzelmet, és az azzal járó három pontot, ami az alapszakasz végéhez közeledve egyre fontosabbá válik a csapatoknak. Hogy a Fradi vagy a DAB kerül-e ki győztesen erdélyi túránk előtti utolsó hazai mérkőzésünkből, az a vasárnap, 15.30-kor kezdődő Erste Liga-mérkőzésen kiderül.

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő. A hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg!

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi jégkorong,
Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – Dunaújvárosi Acélbikák
2023.01.08., vasárnap 15:30, Tüskecsarnok
Jegyek: ITT
Élő közvetítés: ersteligatv.hu

Cikkajánló

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

Brassóban folytatódik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok jégkorongozóink szépíthetnek a döntő párharcának első brassói mérkőzésén.

Para jégkorong nyílt nap a Fradi sátorban

Szombat délután utánpótlásunk jégkorongpályáján a siket- és a parahokié volt a főszerep.

Vereség az Erste Liga-döntő második meccsén is

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-0-ra kaptak ki a Brassótól, rendkívül nehéz helyzetből folytatják a finálét.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin