2019. január 31.
Online jegyelővétel a hétvégi rangadókra
Elérhetőek az online elővételes belépők a Brassó, illetve a Csíkszereda elleni hétvégi hokirangadókra!

Amint arról korábban ITT beszámoltunk, az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály újításként elindította az online jegyvásárlási rendszerét, így a középszakasztól már kényelmesen, otthonról is pillanatok alatt hozzájuthat minden szurkolónk a csapat hazai mérkőzéseinek belépőihez. Az egységár változatlanul 1000 forint, a bérletek pedig természetesen az új rendszertől függetlenül érvényesek a szezon minden hátralévő hazai Erste Liga találkozójára!

 

A szakosztály frissített jegy- és bérletinformációi ITT érhetőek el, míg belépőket online elővételben IDE kattintva vásárolhat! Csapatunk a felsőház erdélyi tagjai ellen vívja soron következő középszakasz rangadóit, a Brassó, valamint a Csíkszereda elleni találkozóra is kaphatóak már a belépők!

Természetesen továbbra is van lehetőség korlátozott számban a helyszínen, a mérkőzések napján is belépő vásárlására, a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztára a hazai mérkőzések kezdete előtt egy órával, 17.00-kor nyit. Érdemes azonban időben gondoskodni a belépőkről, ugyanis mind a Brassó elleni február 1-jei, pénteki, mind a Csíkszereda elleni február 3-ai, vasárnapi rangadóra hatalmas az érdeklődés!

 

Továbbra is él az idény elején a kézilabda és a vízilabda szakosztállyal közösen meghirdetett bérletakció. Azon drukkereink, akik az online jegyvásárlási rendszer bevezetése óta először kívánják igénybe venni egy másik szakosztály bérletével az 50%-os kedvezményt, ők első alkalommal kizárólag a helyszínen tudják érvényesíteni kedvezményüket. Ekkor kapnak egy kódot tartalmazó matricát, és ettől az alkalomtól kezdve a kapott kóddal tudnak az online elővételi felületen kedvezményes belépőt váltani, bérletenként egy darabot!

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a jégkorong szakosztály észrevétele szerint sajnos a szezon során számos visszaélési kísérlet történt a szakosztályi bérletakcióhoz kötődően, többször kíséreltek meg ugyanarra a bérletre több kedvezményt igénybe venni. Sajnos, ezek a kísérletek az online rendszer bevezetése óta sem szűntek meg. Megkérjük minden szurkolónkat, hogy egy bérlettel csak egy kedvezményt próbáljanak meg igénybe venni, és amennyiben visszaélésről szereznek tudomást, figyelmeztessék szurkolótársaikat, ellenkező esetben a jégkorong szakosztálynak nem marad más lehetősége, mint a szakosztályi bérletkedvezmény visszavonása! Kérjük, ne engedjék, hogy egy néhány fős felelőtlen csoport megfossza a hűséges Fradi-szurkolókat a bérletkedvezmény lehetőségétől!

Legyünk minél többen alapszakaszgyőztes jégkorongcsapatunk hazai mérkőzésein, töltsük meg a pesterzsébeti lelátót, és zúgjon a Hajrá, Fradi a Brassó, és a Csíkszereda elleni csúcsrangadókon is!

Jégkorong, Erste Liga, középszakasz
FTC-Telekom - Corona Brassó
2019. február 1. péntek 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok

FTC-Telekom - SC Csíkszereda
2019. február 3., vasárnap 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok

ONLINE JEGYELŐVÉTEL: ITT
Jegyek a helyszínen: a mérkőzések napján, 17.00-tól, a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában. Minden jegy egységesen 1000 forintba kerül.

Cikkajánló

Győzelem Csíkszeredában, újra nálunk a pályaelőny

Bajnok hokisaink 4-1-re legyőzték a Csíkszeredát, pénteken jöhet az ötödik meccs.

Újabb idegenbeli mérkőzéssel folytatódik az elődöntő

Magyar bajnok hokisaink ismét az egyenlítésért küzdenek az Erste Liga elődöntőjében, ezúttal idegenben.

Vereség Csíkszeredában az elődöntő harmadik meccsén

Férfi hokisaink 4-0-ra kikaptak a Csíkszeredától, szerdán az egyenlítésért lépünk jégre, szintén idegenben.

Csíkszeredában folytatódik az elődöntő

Magyar bajnok hokisaink idegenben, 1-1-ről folytatják az elődöntős párharcot.

Óriási győzelem, egyenlítettünk az elődöntős párharcban

Jégkorongozóink parádés játékkal 6-1-re győztek a Csíkszereda ellen, így 1-1-gyel utazhatnak a folytatásra.

Az egyenlítés a cél az elődöntő második meccsén

Kevesebb, mint 24 órával az első összecsapás után már jön is a következő meccs a Csíkszeredai Sportklub ellen.

Vereség az elődöntő első mérkőzésén

A Csíkszereda 4-2-re győzött a Tüskecsarnokban, oda a pályaelőnyünk.

Magyar bajnokként kezdjük el az Erste Liga elődöntőjét

31-szeres bajnokként fogadjuk pénteken 18.30-tól a Csíkszeredát a Tüskecsarnokban a párharc első meccsén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin