2020. október 3.
Rangadó a Tüskecsarnokban a Fradi-vasárnapon
Hokisaink vasárnap 14.05-kor a Gyergyót fogadják a BL-főtáblás labdarúgók 17.30-as bajnokija felvezetéseként.

Igazi Fradi-vasárnapra virradunk október 4-én reggel, ugyanis hosszú idő után először történik meg, hogy az FTC két csapatsportágának regnáló bajnokcsapata néhány óra különbséggel játsszon egymás után hazai bajnoki mérkőzést. Most ez történik, ugyanis magyar bajnok, Erste Liga-győztes és Magyar Kupa-címvédő férfi hokisaink rangadót játszanak a Gyergyói HK együttesével 14.05-től a Tüskecsarnokban, majd a kedden csodát bemutató, 25 év után újra a Bajnokok Ligája főtáblájára jutó, ott pedig majd a Juventusszal, a Barcelonával és a Dinamo Kijevvel is megmérkőző férfi labdarúgók 17.30-tól az elmúlt szezon harmadik helyezettjét, a Puskás Akadémiát fogadják a Groupama Arénában. Igazi Fradi-vasárnap, vérbeli csemege, és kiváló családi program, ott a helye szurkolóinknak mindkét lelátón! Ráadásul a Tüskecsarnok és labdarúgóink otthona között csak négy villamosmegállónyi a távolság, könnyedén át lehet érni egyik mérkőzésről a másikra!

Még mindkét találkozóra kaphatóak belépők, a jégkorong mérkőzés jegyei ITT, míg a labdarúgó rangadó belépői ITT vásárolhatóak meg. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jégkorong mérkőzésekre továbbra is kizárólag online elővételben lehet jegyhez jutni, helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Ami a jégkorong rangadót illeti, címvédő együttesünk a szezon első rendes játékidős győzelméért küzd majd. Nem lesz azonban könnyű dolga Fodor Szabolcs együttesének, hiszen amint arról többször is beszámoltunk, a koronavírus-járvány, csapatunk felkészülését is teljesen a feje tetejére állította. Ez látszott az idény első három eddig lejátszott találkozóján is: bár Debrecenben, majd a Tüskecsarnokban a MAC HKB Újbuda és a Csíkszereda ellen is kőkeményen, megalkuvást nem tűrően, és igazi Fradi-szívvel harcoltak hokisaink, azért az még érződik, hogy leginkább a fizikai felkészültségen még van mit csiszolni, de a taktikai finomhangolás is hátravan még. A Fradi így is megnyert a három meccsből kettőt, igaz, mindegyik hosszabbításba torkollott, és a megosztott címvédő csíkiak elleni bajnokok csúcsrangadója már most jó eséllyel pályázik a szezon mérkőzése címre, így azt is elmondhatjuk, kiélezett helyzetben is helyt tud már állni a Ferencváros.

Hogy ez a Gyergyó ellen mire lesz elég, még csak tapogatózni lehet, hiszen aktuális ellenfelünk bár már az előző két idényben is eljutott a liga negyed- majd elődöntőjéig, idén nyáron pedig alaposan bevásárolt magyar szinten jó minőségűnek tűnő légiósokból, éles helyzetben jégen még nem láttuk a gyergyóiakat bizonyítani. Néhány nappal ezelőtt indultak el az első nagy magyarországi túrájukra, az idény első mérkőzését pedig péntek este játsszák a Debrecen otthonában, így nekik is nagyon sok finomhangolás hátravan még, nem szerezhettek a jelenlegi kerettel túl sok meccsrutint.

Bár a Fradi és a Gyergyó az erdélyiek a magyar bázisú ligába való 2018-as visszatérése óta mindig szoros, kiélezett, izgalmas csatákat vívtak egymással, joggal bízhatunk benne, hogy amennyiben sikerül hamar feltörni a piros-fehérek kapujában rendszeresen parádézó kanadai Jordon Cooke által húzott falat, úgy sikerül túllőnünk az alaposan megerősített gyergyói támadószekciót is. A cél ugyanis hazai jégen egyértelműen nem lehet más, mint az idény első rendes játékidős győzelme!

Bár helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség, csak online elővételre ITT, ezen a mérkőzésen még utoljára kaphatóak a Ferencváros mérkőzéseire szóló támogatói bérletek, amelyekkel kapcsolatban minden fontos információ elérhető IDE KATTINTVA.

A hazai szurkolók a már megszokott hazai bejáraton, a Magyar Tudósok körútja felől tudnak belépni a Tüskecsarnokba, míg a vendégszurkolók a Hevesy György út felőli kettes, azaz vendég bejáraton juthatnak majd be. A gyorsabb beléptetés érdekében a hazai oldalon több bejárat lesz nyitva, emellett megkérjük a belépőjüket nem kinyomtató szurkolókat, hogy előre készítsék be telefonjuk kijelzőjére a belépő vonalkódját, ezzel elkerülhető a sor feltorlódása!

A maszkokat ezúttal se felejtse otthon senki! A csarnok teljes területén KÖTELEZŐ az orrot és szájat eltakaró maszk viselete, a helyes maszkviselést a biztonsági személyzet ellenőrizheti a mérkőzés teljes időtartama alatt! Emellett a lehetőségekhez mérten ajánlott az egymástól való legalább másfél méteres távolság betartása.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – Gyergyói HK
2020. október 4. vasárnap 14.05, Tüskecsarnok
JEGYEK: KIZÁRÓLAG ONLINE ELŐVÉTELBEN, ITT

Cikkajánló

Két fiatal játékosunk is hosszabbított

Bán Károly és Galántai Richárd a következő szezonban is bajnok férfi jégkorongcsapatunk játékosa lesz.

Szerepcsere: hokisaink bokszedzésen!

Most kiderül, mire képes a kötelek között Sarcia Antonino és Boros Dániel - VIDEÓ!

A brit válogatott kapusedzőjét szerződtette az FTC

A következő szezonban az angol Euan John King dolgozik kapusedzőként bajnok férfi jégkorongcsapatunk mellett.

U20-as válogatott védőt igazoltunk

A korábban már a tengerentúlon is megfordult Seregély Mátéval erősített bajnok férfi jégkorongcsapatunk.

Továbbra is együtt a sor: három hokisunk hosszabbított

Farkas Lőrinc Simon, Roczanov Dezső és Tóth Gergő is 2022-ig meghosszabbította lejáró szerződését.

Rutinos támadónk újabb egy évig a Ferencvárost erősíti

A 2019 óta a Ferencvárost erősítő Hajós Roland 2022-ig meghosszabbította szerződését férfi hokicsapatunkkal.

A Fradi játékosa marad a 138-szoros válogatott támadó

Az FTC-Telekommal magyar bajnokságot nyert Kóger Dániel egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését.

VIDEÓ: először Budapesten a nívós nemzetközi hokitorna!

Októberben először a sorozat történetében Budapestre hozza a Fradi az IIHF Kontinentális Kupát – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most