2019. szeptember 23.
Szurkolói tájékoztató a Csíkszereda elleni hokimeccsre
Lezárult az online jegyvásárlás, a helyszínen kaphatóak hazai és vendégjegyek is. Szigorú ellenőrzés várható!

Magyar bajnok, Erste Liga-címvédő, a tabella élén álló férfi jégkorongcsapatunk a harmadik helyen álló Sportklub Csíkszeredát fogadja az Erste Liga alapszakaszának hetedik mérkőzésén, szeptember 27-én, pénteken 18.00-tól a Pesterzsébet Jégcsarnokban. A két együttes először találkozik azóta, hogy az FTC-Telekom áprilisban ötmeccses párharcban legyőzte a Sportklubot, ezzel 22 év után hódította vissza a magyar bajnoki címet, és története során először emelhette a magasba a liga trófeáját.

A csúcsrangadóra hatalmas az érdeklődés, ezért az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály az alábbi tájékoztatóban hívja fel a szurkolók figyelmét a legfontosabb tudnivalókra.

A két csapat egymás elleni döntős mérkőzésein tapasztalt visszaélések (fénymásolt jeggyel, vagy jegy nélkül megkísérelt belépés) miatt a találkozóra leállítottuk az online jegyértékesítést. A belépők kizárólag a helyszínen, meccsnapon vásárolhatóak meg, hazai és vendégbelépőket is értékesítünk! A jegyek értékesítése a mérkőzés előtt egy órával, 17.00-kor kezdődik. Az online elővételben megvásárolt belépők természetesen érvényesek, hazai szurkolóknak kizárólag a hazai oldalra, vendégszurkolóknak kizárólag a vendégszektorba vásárolt belépők használhatóak fel!

A találkozóra hatalmas az érdeklődés a csíkszeredai szurkolók részéről is, ezért úgy döntöttünk, külön engedélyt kérünk több vendégjegy értékesítésére, így a korábban megszokott 80 vendégszurkoló helyett 150 csíkszeredai drukker buzdíthatja csapatát a Pesterzsébet Jégcsarnok vendégszektorában!

Magyarország területén a 2004. évi I. törvény, vagyis a Sporttörvény vonatkozó paragrafusa rendelkezik a sporteseményeken a hazai és vendégszurkolók elkülönítéséről. Nyomatékosan felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy hazai belépővel a csarnokba való belépésük NEM LEHETSÉGES! Emellett a Sporttörvény lehetővé teszi a mérkőzést biztosító biztonsági szolgálat tagjai részére a belépéskor az útlevelek, személyi igazolványok, vagy más, személyi azonosságot igazoló hivatalos okmányok ellenőrzését. Kérjük azokat a csíkszeredai drukkereket, akiknek nem jut érvényes vendégbelépő, hogy ne kíséreljék meg a hazai oldalon való bejutást, mert ezt a biztonsági szolgálat még érvényes hazai belépő birtokában is megtagadhatja! Amennyiben valakinek mégis sikerül bejutnia a hazai oldalra a vendégek közül, azt a biztonsági szolgálat munkatársai kivezethetik a létesítményből!

Emellett felhívjuk minden szurkoló figyelmét, hogy időben érkezzen meg a mérkőzés helyszínére, mert ezzel a fennmaradó belépőkből is nagyobb eséllyel tud vásárolni, aki nem tette meg elővételben, és a nagyobb sorban állás is elkerülhető a beléptetésnél. Ezen kívül, a várható nagy érdeklődés miatt a jégcsarnok parkolójában és a környéken korlátozott számban állnak majd rendelkezésre parkolóhelyek.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
2019. szeptember 27., péntek 18.00
Pesterzsébet Jégcsarnok
FTC-Telekom - Sportklub Csíkszereda
Jegyek: kizárólag a helyszínen, a hazai és a vendég bejáratnál!
Fontos szurkolói tájékoztató: FENT

Cikkajánló

A Magyar Kupában is legyőztük a lilákat!

Férfi hokisaink a Magyar Kupában is megkezdték a szereplést, méghozzá egy Újpest elleni idegenbeli derbivel.

Rangadóval kezdünk a kupában, az Újpesthez látogatunk

Férfi hokisaink a Kontinentális Kupa után hazai porondon, a Magyar Kupában is megkezdik a menetelést.

Európa, visszatértünk!

Férfi hokisaink hazatértek a Kontinentális Kupa harmadik köréből Dániából, kapusunk és támadónk értékelt.

Fodor Szabolcs: „Csoda, hogy idáig eljutottunk!”

Vezetőedzőnk az utolsó mérkőzést követően értékelte hokisaink hősies Kontinentális Kupa-menetelését – VIDEÓ!

Elképesztő küzdelem, de ezúttal elmaradt a csoda

Férfi hokisaink hátrányban mindent egy lapra feltéve rohamoztak, két üres kapus góllal kaptak ki 5-1-re.

IIHF KK: FTC-Telekom - Amiens Gothiques 1-5

A hősies helytállás ezúttal nem ért győzelmet - ITT A TELJES MECCS!

Nagy Gergő: „Le a kalappal az egész csapat előtt!”

Csapatkapitányunk és vezetőedzőnk értékelt a fantasztikus dániai Kontinentális Kupa-győzelem után – VIDEÓ!

Itt az újabb hokicsoda: legyőztük a favoritot Dániában!

Férfi hokisaink 3-2-re nyertek a Nottingham Panthers ellen Dániában, él a remény a négyes döntőbe jutásra!

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most