2019. szeptember 23.
Szurkolói tájékoztató a Csíkszereda elleni hokimeccsre
Lezárult az online jegyvásárlás, a helyszínen kaphatóak hazai és vendégjegyek is. Szigorú ellenőrzés várható!

Magyar bajnok, Erste Liga-címvédő, a tabella élén álló férfi jégkorongcsapatunk a harmadik helyen álló Sportklub Csíkszeredát fogadja az Erste Liga alapszakaszának hetedik mérkőzésén, szeptember 27-én, pénteken 18.00-tól a Pesterzsébet Jégcsarnokban. A két együttes először találkozik azóta, hogy az FTC-Telekom áprilisban ötmeccses párharcban legyőzte a Sportklubot, ezzel 22 év után hódította vissza a magyar bajnoki címet, és története során először emelhette a magasba a liga trófeáját.

A csúcsrangadóra hatalmas az érdeklődés, ezért az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály az alábbi tájékoztatóban hívja fel a szurkolók figyelmét a legfontosabb tudnivalókra.

A két csapat egymás elleni döntős mérkőzésein tapasztalt visszaélések (fénymásolt jeggyel, vagy jegy nélkül megkísérelt belépés) miatt a találkozóra leállítottuk az online jegyértékesítést. A belépők kizárólag a helyszínen, meccsnapon vásárolhatóak meg, hazai és vendégbelépőket is értékesítünk! A jegyek értékesítése a mérkőzés előtt egy órával, 17.00-kor kezdődik. Az online elővételben megvásárolt belépők természetesen érvényesek, hazai szurkolóknak kizárólag a hazai oldalra, vendégszurkolóknak kizárólag a vendégszektorba vásárolt belépők használhatóak fel!

A találkozóra hatalmas az érdeklődés a csíkszeredai szurkolók részéről is, ezért úgy döntöttünk, külön engedélyt kérünk több vendégjegy értékesítésére, így a korábban megszokott 80 vendégszurkoló helyett 150 csíkszeredai drukker buzdíthatja csapatát a Pesterzsébet Jégcsarnok vendégszektorában!

Magyarország területén a 2004. évi I. törvény, vagyis a Sporttörvény vonatkozó paragrafusa rendelkezik a sporteseményeken a hazai és vendégszurkolók elkülönítéséről. Nyomatékosan felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy hazai belépővel a csarnokba való belépésük NEM LEHETSÉGES! Emellett a Sporttörvény lehetővé teszi a mérkőzést biztosító biztonsági szolgálat tagjai részére a belépéskor az útlevelek, személyi igazolványok, vagy más, személyi azonosságot igazoló hivatalos okmányok ellenőrzését. Kérjük azokat a csíkszeredai drukkereket, akiknek nem jut érvényes vendégbelépő, hogy ne kíséreljék meg a hazai oldalon való bejutást, mert ezt a biztonsági szolgálat még érvényes hazai belépő birtokában is megtagadhatja! Amennyiben valakinek mégis sikerül bejutnia a hazai oldalra a vendégek közül, azt a biztonsági szolgálat munkatársai kivezethetik a létesítményből!

Emellett felhívjuk minden szurkoló figyelmét, hogy időben érkezzen meg a mérkőzés helyszínére, mert ezzel a fennmaradó belépőkből is nagyobb eséllyel tud vásárolni, aki nem tette meg elővételben, és a nagyobb sorban állás is elkerülhető a beléptetésnél. Ezen kívül, a várható nagy érdeklődés miatt a jégcsarnok parkolójában és a környéken korlátozott számban állnak majd rendelkezésre parkolóhelyek.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
2019. szeptember 27., péntek 18.00
Pesterzsébet Jégcsarnok
FTC-Telekom - Sportklub Csíkszereda
Jegyek: kizárólag a helyszínen, a hazai és a vendég bejáratnál!
Fontos szurkolói tájékoztató: FENT

Cikkajánló

Győzelem Csíkszeredában, újra nálunk a pályaelőny

Bajnok hokisaink 4-1-re legyőzték a Csíkszeredát, pénteken jöhet az ötödik meccs.

Újabb idegenbeli mérkőzéssel folytatódik az elődöntő

Magyar bajnok hokisaink ismét az egyenlítésért küzdenek az Erste Liga elődöntőjében, ezúttal idegenben.

Vereség Csíkszeredában az elődöntő harmadik meccsén

Férfi hokisaink 4-0-ra kikaptak a Csíkszeredától, szerdán az egyenlítésért lépünk jégre, szintén idegenben.

Csíkszeredában folytatódik az elődöntő

Magyar bajnok hokisaink idegenben, 1-1-ről folytatják az elődöntős párharcot.

Óriási győzelem, egyenlítettünk az elődöntős párharcban

Jégkorongozóink parádés játékkal 6-1-re győztek a Csíkszereda ellen, így 1-1-gyel utazhatnak a folytatásra.

Az egyenlítés a cél az elődöntő második meccsén

Kevesebb, mint 24 órával az első összecsapás után már jön is a következő meccs a Csíkszeredai Sportklub ellen.

Vereség az elődöntő első mérkőzésén

A Csíkszereda 4-2-re győzött a Tüskecsarnokban, oda a pályaelőnyünk.

Magyar bajnokként kezdjük el az Erste Liga elődöntőjét

31-szeres bajnokként fogadjuk pénteken 18.30-tól a Csíkszeredát a Tüskecsarnokban a párharc első meccsén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin