2020. január 15.
Idén is plüssmaci-dobással zárjuk az alapszakaszt
Férfi jégkorongcsapatunk már tét nélküli mérkőzésen fogadja a Vasast az alapszakasz utolsó összecsapásán.

Magyar bajnok és Erste Liga-címvédő férfi jégkorongcsapatunk az idény harmadik erdélyi túráját a lehető legjobban zárta: előbb a Gyergyót, majd a Brassót is sikerült legyőzni, így a szezonban először hat ponttal távoztunk Erdélyből. A pénteki, Gyergyó elleni mérkőzés után már biztossá vált, hogy Fodor Szabolcs együttese a második helyen zárja az alapszakasz küzdelmeit, így három pontot visz magával a középszakaszra, ahol jó esélyekkel száll harcba a nagy rivális, alapszakasz-győztes Csíkszeredával az első hely megszerzéséért.

A január 21-én rajtoló középszakasz küzdelmei még kicsit odébb vannak, ugyanis addig még vár a csapatra egy utolsó mérkőzés az alapszakaszban, a sereghajtó Vasas ellen. Ezt követően pedig a hétvégén jön a Magyar Kupa négyes döntője, ahol szombat este 19 órától a MAC Újbuda lesz az ellenfél a Miskolci Jégcsarnokban, vasárnap pedig a helyosztókat rendezik. Egyelőre azonban ne rohanjunk ennyire előre, maradjunk a szerdai ligameccsnél!

Az a Vasas látogat Pesterzsébetre, amelyet az idei szezonban rendre sikerült legyőznünk, nem kis különbséggel. Az első két alkalommal Káposztásmegyeren vendégeskedtünk, ahonnan mindkétszer 6-1-es sikerrel távoztunk. November elején viszont már hazai jégen fogadtuk Ladányi Balázs csapatát, de itt sem volt kérdés: 5-0-s győzelemmel tartottuk otthon a három pontot. Ez azt is jelenti, hogy amióta a Vasas ebben a formában versenyeztet felnőtt csapatot, még nem sikerült legyőznie a Ferencvárost, beleértve az előző idényt, és a két csapat 2017 őszi egymás elleni kupameccsét is.

A sereghajtónak nem sok esélye volt címvédő alakulatunk ellen, viszont a mezőny többi tagját nem egyszer megszorongatta, sőt meglepte, pláne az utóbbi időben. A két utolsó hazai mérkőzését megnyerte a Vasas: előbb a Gyergyót verték 3-1-re, majd három nappal később a DEAC hosszabbításban maradt alul a piros-kékek fiataljai ellen.

Ami az aktualitásokat illeti, mind a Vasas, mind pedig a Ferencváros számára tét nélküli lesz ez az összecsapás. A mieink már biztos másodikok az alapszakaszban, míg ellenfelünk már biztosan az utolsó helyen zárt. A mérkőzésnek mégis van jelentősége, ugyanis a jótékonyság jegyében fog telni az előttünk álló hatvan perc, az első Fradi-gólnál repülnek majd a plüssállatok a jégre, amelyek később egy akció keretében lesznek kiosztva. Töltsük meg a csarnokot, legyünk minél többen, hozzunk magunkkal egy püssfigurát és harcoljuk ki együtt az alapszakasz utolsó győzelmét, hogy jó hangulatban és jó előjelekkel vághassunk neki a Magyar Kupa és a középszakasz küzdelmeinek!

18 órától jön tehát az Erste Liga alapszakaszának utolsó FTC-Telekom - Schiller-Vasas HC összecsapása a Pesterzsébet Jégcsarnokban. Jegyek a helyszínen is kaphatóak, a megszokott 1200 forintos egységáron, 17.00-tól.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz, 36. forduló
FTC-Telekom – Schiller-Vasas HC
2020. január 15. szerda, 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok

Cikkajánló

Jegyinformáció hokisaink hazai középszakasz-meccseire

Elindult az online elővétel címvédő férfi hokisaink három hazai középszakasz-meccsére.

Magyar Kupa-győztes aranyszavak!

Hokisaink csodaszámba menő Magyar Kupa-győzelme után vezetőedzőnk és csapatkapitányunk nyilatkozott – VIDEÓ!

Szenzáció! 25 év után kupagyőztes a Ferencváros!

Férfi jégkorongozóink a kupacímvédő Hydro Fehérvár AV19-et győzték le a miskolci négyes döntő fináléjában.

„Fantasztikus érzés volt, élvezni akarjuk a döntőt is”

Fodor Szabolcs vezetőedző és a kapott gól nélküli Arany Gergely értékelték a győztes MK-elődöntőt – VIDEÓ!

20 év után újra ott vagyunk a Magyar Kupa döntőjében!

Férfi jégkorongozóink a MAC Újbuda legyőzésével bejutottak a Magyar Kupa vasárnapi fináléjába.

Magyar Kupa: a MAC ellen kezdünk az elődöntőben

25 év után nyernénk újra Magyar Kupát, a döntőbe a MAC Újbudán át vezet az út a miskolci Final Fourban.

Négyes döntő Miskolcon; Először itthon női csapatunk

Futsalcsapatunk meccsével kezdődik a Fradi-hétvége, melyet jégkorongozóink éremcsatája zár.

Juusela-dupla és győzelem, repülhettek a plüssmacik

Férfi jégkorongozóink az Erste Liga alapszakaszának zárásaként a Vasas csapatát fogadták Pesterzsébeten.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most