2021. június 4.
Tovább erősítünk a BioTechUSA-val!
Hokisaink továbbra is együttműködnek szakmai partnerükkel,a megállapodáshoz a teljes szakosztály csatlakozott.

A BioTechUSA a 2020/21-es szezon elején kötött együttműködési megállapodást az FTC-Telekom azóta a magyar bajnoki címet zsinórban harmadszor is elhódító felnőtt férfi jégkorongcsapatával. Az együttműködés keretében partnerünk szakmai támogatást nyújtott táplálkozás- és táplálék-kiegészítés terén a csapat játékosainak és a szakmai stáb tagjainak. Emellett saját termékeivel is ellátta együttesünket.

A mögöttünk hagyott szezon közös sikerei remek alapot nyújtottak ahhoz, hogy meghosszabbítsuk partneri kapcsolatunkat Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójával.

Az együttműködés keretén belül a vállalat továbbra is saját termékeivel, illetve edukációs tevékenységgel és szaktanácsadással támogatja immáron nem csak a felnőtt férficsapatot, hanem az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály összes korosztályát és csapatát. A komplex, sporttáplálkozással kapcsolatos tanácsadás alapvető szerepet tölt be játékosaink kiegyensúlyozott, a sportcélokkal összhangban lévő étrendjének kialakításában.

„Az elmúlt szezonok sikerei megmutatták, a kiváló szakmai munka, az edzői stáb felkészültsége és a játékosok elhivatottsága és magas szintű teljesítménye eredményre vezet. Ezeken kívül azonban a háttérmunkát illető lehető legprofibb körülmények megteremtése is nagyon fontos tényező a sikerek elérését illetően. Az előző idényben nagy előrelépést jelentett a számunkra a BioTechUSA-val való együttműködés, hiszen az edzésen és a mérkőzéseken is eredményes sportolói munka nem jöhet létre tudatos, sportspecifikus táplálkozás nélkül, aminek a megfelelő kiegészítők elengedhetetlen pillérei. Hatalmas támogatást kaptunk szakmai partnerünktől, így örömünkre szolgál, hogy hamar sikerült megállapodnunk a folytatásról, amelyben most már nem csak a felnőtt férficsapatot, de a szakosztály minden együttesét segíti ez a piacon rendkívül népszerű brand és annak elképesztően profi csapata” – mondta a szerződéshosszabbítással kapcsolatban Hudák Gábor, az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály szakmai igazgatója.

“Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztályával kötött partneri kapcsolat megerősítése nem is volt kérdés számunkra, hiszen a korábbi időszakok közös munkája mindkét fél részéről kiemelkedően sikeresnek tekinthető - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. "Úgy gondolom, hogy a szakosztály és a BioTechUSA hasonló értékekre épít, például professzionalizmusra, lendületre, szakértelemre, amik az együttműködés sikerességéhez is nélkülözhetetlennek bizonyultak. A BioTechUSA-nál már több mint 20 éve azon dolgozunk, hogy az egészséges életmód és a rendszeres sport előnyeit minél több emberrel megismertessük és megszerettessük. Ebben pedig az FTC-Telekom Jégkorong szakosztályával kötött megállapodásunk is fontos szerepet tölt be.”

Cikkajánló

Kiváló kanadai védőt igazoltunk

Az előző szezonban a Corona Brassóval ligadöntőig jutó Josh McFadden egy évre írt alá a Ferencvároshoz.

Összeköt minket a piros, a fehér és a zöld

Elindult a Tippmix 2021-es nyári kampánya.

Németh Attila távozik a Ferencvárostól

Férfi jégkorongcsapatunk támadója két szezon után hagyja el klubunkat.

Két fiatal védőnk is szerződést hosszabbított

A válogatottba is bekerülő Sarcia Antonino valamint Boros Dániel is újabb egy évig az FTC-Telekom játékosa!

Sági Martin a DEAC-hoz távozott

A 23 éves támadó egy szezon és egy bajnoki cím után visszatér Debrecenbe.

Tóth Richárd távozik

A 25 éves támadó két Erste Ligát, három bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert a Ferencvárossal.

Az osztrák ligából igazoltunk rutinos szlovák védőt

Férfi hokicsapatunk egyéves szerződést kötött az ICEHL-es Bratislava Capitals védőjével, Lukas Bohunickyvel.

Frissen igazolt támadónk: „A liga topcsapata a Fradi!”

A rendkívül ponterős kanadai Cody Fowlie Erste Ligát akar nyerni a Ferencvárossal – INTERJÚ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most