2024. június 14.
Továbbra is a Ferencvárosban szerepel Bán Károly
Jégkorong szakosztályunk mindenben megállapodott a csatárral, aki így újabb egy évig lesz a Fradi játékosa.

Továbbra is gőzerővel folyik a munka 31-szeres magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk 2024/2025-ös keretének kialakításával kapcsolatban. A szezon vége óta bejelentettünk négy távozó, egy visszavonuló és 12 szerződéshosszabbító játékost, valamint nem szabad elfeledkezni a még érvényes szerződéssel rendelkező Turbucz Martinról sem. Szakosztályunk ezúttal ismét egy jó hírrel érkezett, hiszen

a négy éve a Fradit erősítő Bán Károly meghosszabbította szerződését és a következő szezonban is az FTC-Telekom tagja lesz.

Bán Károly 2020-ban sikeres próbajátékot követően igazolt a Ferencvároshoz. Az első két szezonjában még kiegészítő embernek számított, a 2022/23-as szezonban viszont 36 alapszakasz meccsen már négy góllal és öt assziszttal segítette a csapatot a rájátszásba kerülni, ahol újabb két gólt szerzett. A mögöttünk hagyott idényben még több lehetőséget kapott, az Erste Liga alapszakaszában 40 meccsen 3+5 pontot szerzett. Bár Bán eredetileg hátvédként került a Fradihoz, az elmúlt években több pozícióban is kipróbálhatta magát és megmutatta, hogy a csatársorokban, leginkább centerként is megállja a helyét. Stabil teljesítménye miatt a szakmai stáb úgy döntött, hogy szerződést hosszabbít a játékossal, így Bán zsinórban az ötödik ferencvárosi szezonjára készülhet.

Bán Károllyal, valamint a szintén szerződést hosszabbító Arany Gergellyel, Banga Nándorral, Adam Brady-vel, Jake Crespivel, Földes Lászlóval, Galajda Zsomborral, Haranghy Bencével, Lauri Kärmeniemivel, Aku Kestilä-val, Nagy Kristóffal, Németh Attilával, Tóth Gergővel és a 2025-ig érvényes szerződéssel rendelkező Turbucz Martinnal már 14 játékos neve ismert a 2024/25-ös készülő keretből.

Férfi Jégkorong, az FTC-Telekom keretének eddig bejelentett változásai a 2024/25-ös szezon előtt:

Távozott: Julius Marva (?), Nagy Gergő (?), Erik Němec (Bietigheim Steelers, Oberliga, Németország), Vladimír Roth (?), Tóth Adrián (visszavonult)

Maradt: Arany Gergely (Szerződéshosszabbítás 2026-ig), Banga Nándor (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Bán Károly (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Adam Brady (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Jake Crespi (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Földes László (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Galajda Zsombor (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Haranghy Bence (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Lauri Kärmeniemi (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Aku Kestilä (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Nagy Kristóf (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Németh Attila (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Tóth Gergő (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Turbucz Martin (érvényes szerződés)

Cikkajánló

Az AHL-ből érkező amerikai támadót igazoltunk

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását az amerikai center, Robbie Payne.

Finnországból hazatérő fiatal védővel erősítünk

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását Farkas Boldizsár.

Fiatal játékos érkezik a DVTK Jegesmedvéktől

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását a miskolci nevelésű Mattyasovszky Gergely.

A DVTK-tól igazoltunk támadót

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk megállapodott a DVTK Jegesmedvék csatárával, Valentin Razumnyakkal.

„nekem is kötelességem a maximumot nyújtani”

A nyári időszakban előtérbe kerül a rehabilitáció, amelyről dr. Vásárhelyi-Nagy Ildikót kérdeztük – INTERJÚ!

Távozik Boros Dániel

Hat ferencvárosi szezon után nem hosszabbít szerződést férfi jégkorongcsapatunk védője.

Yanick Turcotte távozik a Ferencvárostól

Jégkorong szakosztályunk nem hosszabbított szerződést a tavaly novemberben érkezett kanadai támadóval.

Megvannak hokisaink Kontinentális Kupa-ellenfelei

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk egy ismerős helyen kezdi meg 2024/25-ös nemzetközi kupaszereplését.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin