2024. június 19.
Újabb játékosunk hosszabbított szerződést
Seregély Máté mindenben megállapodott jégkorong szakosztályunkkal, a következő szezont is a Fradinál tölti.

Továbbra is a folyik magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunk keretének kialakítása a 2024/25-ös szezonra. Szakosztályunk eddig elköszönt négy játékosától és bejelentett egy visszavonulást, valamint 13 szerződéshosszabbításról is hírt adhattunk. Ezúttal újabb bejelentéssel érkeztünk, hiszen

a Ferencvárost három éve erősítő hátvéd, Seregély Máté mindenben megállapodott jégkorong szakosztályunkkal és újabb egy évig segíti majd az FTC-Telekom csapatát.

Seregély Máté 2021 nyarán érkezett a Ferencvároshoz a Vasastól. Első zöld-fehér idényében 32 alapszakasz- és 13 rájátszás-mérkőzésre volt nevezve, előbbin kilenc, utóbbin pedig kettő pontot szerzett, játéka pedig egyre érettebbé vált. Erre a szakmai stáb is felfigyelt és úgy döntöttek, hogy a 2022/23-as szezonban is számítanak Seregélyre a csapatban. Második ferencvárosi szezonjában már meghatározó tagjává vált az FTC-Telekom védőegységének, 32 alapszakasz-meccsen 14 gólpasszt osztott ki és további öt pontot szerzett a rájátszás 20 meccsén. A mögöttünk hagyott 2023/24-es idényben is hozta a tőle megszokott formát, a Fradinál 35 alapszakasz-meccsen hét gólt és 10 gólpasszt jegyzett, a szezon közben négy mérkőzés erejéig kölcsönjátékosként szerepelt a FEHA19 csapatánál, ahol 1+1 pontot szerzett. Az Erste Liga rájátszásnak 15 meccsén 1+3 pontig jutott, a döntő utolsó meccsén sajnálatos módon megsérült, a nyáron viszont teljes mértékben koncentrálhat a felépülésre, hogy újult erővel vághasson bele pályafutása negyedik ferencvárosi szezonjába.

Seregély Mátéval, valamint a szintén szerződést hosszabbító Arany Gergellyel, Banga Nándorral, Bán Károllyal, Adam Brady-vel, Jake Crespivel, Földes Lászlóval, Galajda Zsomborral, Haranghy Bencével, Lauri Kärmeniemivel, Aku Kestilä-val, Nagy Kristóffal, Németh Attilával, Tóth Gergővel és a 2025-ig érvényes szerződéssel rendelkező Turbucz Martinnal már 15 játékos neve ismert a 2024/25-ös készülő keretből.

Férfi Jégkorong, az FTC-Telekom keretének eddig bejelentett változásai a 2024/25-ös szezon előtt:

Távozott: Julius Marva (?), Nagy Gergő (?), Erik Němec (Bietigheim Steelers, Oberliga, Németország), Vladimír Roth (?), Tóth Adrián (visszavonult)

Maradt: Arany Gergely (Szerződéshosszabbítás 2026-ig), Banga Nándor (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Bán Károly (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Adam Brady (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Jake Crespi (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Földes László (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Galajda Zsombor (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Haranghy Bence (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Lauri Kärmeniemi (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Aku Kestilä (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Nagy Kristóf (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Németh Attila (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Seregély Máté (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Tóth Gergő (Szerződéshosszabbítás 2025-ig), Turbucz Martin (érvényes szerződés)

Cikkajánló

Az AHL-ből érkező amerikai támadót igazoltunk

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását az amerikai center, Robbie Payne.

Finnországból hazatérő fiatal védővel erősítünk

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását Farkas Boldizsár.

Fiatal játékos érkezik a DVTK Jegesmedvéktől

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását a miskolci nevelésű Mattyasovszky Gergely.

A DVTK-tól igazoltunk támadót

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk megállapodott a DVTK Jegesmedvék csatárával, Valentin Razumnyakkal.

„nekem is kötelességem a maximumot nyújtani”

A nyári időszakban előtérbe kerül a rehabilitáció, amelyről dr. Vásárhelyi-Nagy Ildikót kérdeztük – INTERJÚ!

Távozik Boros Dániel

Hat ferencvárosi szezon után nem hosszabbít szerződést férfi jégkorongcsapatunk védője.

Yanick Turcotte távozik a Ferencvárostól

Jégkorong szakosztályunk nem hosszabbított szerződést a tavaly novemberben érkezett kanadai támadóval.

Megvannak hokisaink Kontinentális Kupa-ellenfelei

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk egy ismerős helyen kezdi meg 2024/25-ös nemzetközi kupaszereplését.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin