2022. augusztus 22.
Vedd meg szezonbérleted a kedvenc játékosodtól!
Kedden indul a szezonbérletek értékesítése magyar bajnoki címvédő férfi hokisaink hazai mérkőzéseire.

A magyar bajnoki címet zsinórban négyszer elhódító férfi jégkorongcsapatunk egy szeptember 7-ei hazai felkészülési mérkőzést, valamint a klubszezon hivatalos rajtjának is tekinthető szeptember 10-ei Szuperkupa-találkozót követően szeptember 16-án a DEAC otthonában kezdi meg szereplését az Erste Liga 2022/23-as idényében. Közeleg a szezonrajt, így ideje, hogy szurkolóink is felkészüljenek a következő hónapokban. Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály igyekszik ehhez minden segítséget biztosítani, így a leghűségesebbek idén is szezonbérlet váltásával biztosíthatják helyüket a Tüskecsarnok lelátóján a hazai mérkőzésekre.

Az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály bérletvásárlási akciót hirdet, amelynek keretében augusztus 23-a és szeptember 6-a között szurkolóink akár kedvenc játékosuktól is megvásárolhatják szezonbérletüket! Az akció során a bérletet csak készpénzes fizetéssel vásárolhatja meg!

A bérletek megvásárlására augusztus 23-ától szeptember 6-ig minden kedden és szerdán 17.00 és 19.00 között, valamint minden szombaton 10.00 és 12.00 között lesz lehetőség a Tüskecsarnok aulájában (az aula bejárata a térképen 7-es számmal van jelölve). A keddi és szerdai alkalmakon két-két játékos is csatlakozik a bérletek árusításához, így szurkolóink akár kedvencüktől is megvásárolhatják szezonbérletüket! Az érintett játékosok névsorát folyamatosan tesszük közzé, érdemes figyelni a szakosztály Facebook- és Instagram-oldalát!

A szezonbérletek egységára 30.000 forint, ami azt jelenti, hogy nincs áremelkedés az előző idényhez képest. A bérletek érvényesek az FTC-Telekom minden hazai Erste Liga-mérkőzésére, beleértve a rájátszás találkozóit is, valamint a hazai Magyar Kupa-meccsekre is (a Final Four kivételével). Bérleteseink idén a korábbinál is több különleges, csak nekik szóló programhoz és kedvezményhez juthatnak hozzá, ezekről a lehetőségekről folyamatosan bővebb tájékoztatást is adunk a szezon során.

A bérletek az akciós időszak időpontjain kívül az augusztus 29-ei szurkolói ankéton, valamint a szeptember 7-ei hazai felkészülési mérkőzésen és az első három hazai Erste Liga-mérkőzésen is megvásárolhatóak lesznek a Tüskecsarnok hazai bejáratánál a jegypénztárban.

Hazai mérkőzéseink természetesen egy-egy meccsre szóló meccsbelépővel is látogathatóak lesznek, amelyek megvásárolhatóak a mérkőzések előtt online elővételben az Eventim hálózatában, vagy a helyszínen meccsnapon a Tüskecsarnok hazai pénztárában. A belépőjegyek ára a következőképpen alakul a 2022/23-as szezonra:

- Normál hazai/vendég belépőjegy online elővételben               1800 Ft

- Normál hazai/vendég belépőjegy meccsnapon a helyszínen     2000 Ft

- Diák/nyugdíjas belépőjegy (érvényes diákigazolvány, vagy 65 év felettieknek személyi igazolvány bemutatása szükséges)                                          1000 Ft

- VIP belépőjegy (érvényes a VIP szektorba, bejárat a 8-as kapunk keresztül)    10000 Ft

A mérkőzésekre a belépés 6 éves kor alatt ingyenes!

 

Cikkajánló

Galajda Zsomboré a szezon Fradi-gólja

A tavaly nyáron érkezett fiatal játékos elődöntős találatát szavazták meg a szurkolóink az év legjobbjának.

Távozik két cseh és egy finn játékos

Jégkorong szakosztályunk egy támadója és két védője nem hosszabbít szerződést a Ferencvárossal.

Erste Liga-idényünk számokban

A jégkorongos klubszezon végeztével felelevenítjük az idény mérföldköveit a számok tükrében.

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin