2020. szeptember 9.
Jegy- és bérletinformációk
Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály a 2022/23-as szezonban érvényes jegy- és bérletinformációi.

A magyar bajnoki címet zsinórban négyszer elhódító férfi jégkorongcsapatunk a 2022/23-as idényben is a magyar bázisú nemzetközi Erste Ligában, valamint a Magyar Kupában szerepel. Az Erste Liga teljes menetrendje ITT böngészhető.

Az FTC-Telekom minden hazai Erste Liga- és Magyar Kupa- mérkőzésére online elővételben az Eventim hálózatában lehet jegyet vásárolni ITT,  illetve a mérkőzések napján, amennyiben marad belépő, a hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg! Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor.

A Tüskecsarnok hivatalos befogadóképessége jégkorong-mérkőzéseken 2200 fő, minden hazai mérkőzésre 1980 db hazai, és 220 db vendég belépőt értékesítünk. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy minden esetben kizárólag a vendégszektorba vásároljanak belépőt, vendégszurkolók belépése a hazai szektorokba nem megengedett, még érvényes hazai belépő birtokában sem! Semleges szurkolók belépése a hazai szektorokba korlátozás nélkül lehetséges, ám amennyiben konfliktus alakul ki a hazai és a semleges szurkolók között, a biztonsági szolgálatnak jogában áll az érintetteket felszólítani a csarnokból való távozásra.

 

Az Erste Liga 2022/23-as idényében az FTC-Telekom felnőtt férfi jégkorongcsapatának hazai Erste Liga- és Magyar Kupa-mérkőzésein, beleértve a liga rájátszását is, kivéve viszont a kupa négyes döntőjének mérkőzéseit, a következő belépőtípusok vásárolhatóak meg:

- Normál hazai/vendég belépőjegy online elővételben               1800 Ft

- Normál hazai/vendég belépőjegy meccsnapon a helyszínen     2000 Ft

- Diák/nyugdíjas belépőjegy (érvényes diákigazolvány, vagy 65 év felettieknek
  személyi igazolvány bemutatása szükséges)                           1000 Ft

- VIP belépőjegy (érvényes a VIP szektorba, az ott elérhető étel- és italfogyasztással együtt,      bejárat a 8-as kapunk keresztül)                                            10000 Ft

 

A mérkőzések látogatása hatéves kor alatt ingyenes.

 

 

SZEZONBÉRLET

Az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály bérletvásárlási akciót hirdet, amelynek keretében 2022. augusztus 23-a és szeptember 6-a között szurkolóink akár kedvenc játékosuktól is megvásárolhatják szezonbérletüket! Az akció során a bérletet csak készpénzes fizetéssel vásárolhatja meg!

A bérletek megvásárlására 2022. augusztus 23-ától szeptember 6-ig minden kedden és szerdán 17.00 és 19.00 között, valamint minden szombaton 10.00 és 12.00 között lesz lehetőség a Tüskecsarnok aulájában (az aula bejárata a térképen 7-es számmal van jelölve). A keddi és szerdai alkalmakon két-két játékos is csatlakozik a bérletek árusításához, így szurkolóink akár kedvencüktől is megvásárolhatják szezonbérletüket! Az érintett játékosok névsorát folyamatosan tesszük közzé, érdemes figyelni a szakosztály Facebook- és Instagram-oldalát!

A szezonbérletek egységára 30.000 forint, ami azt jelenti, hogy nincs áremelkedés az előző idényhez képest. A bérletek érvényesek az FTC-Telekom minden hazai Erste Liga-mérkőzésére, beleértve a rájátszás találkozóit is, valamint a hazai Magyar Kupa-meccsekre is (a Final Four kivételével). Bérleteseink idén a korábbinál is több különleges, csak nekik szóló programhoz és kedvezményhez juthatnak hozzá, ezekről a lehetőségekről folyamatosan bővebb tájékoztatást is adunk a szezon során.

A bérletek az akciós időszak időpontjain kívül az augusztus 29-ei szurkolói ankéton, valamint a szeptember 7-ei hazai felkészülési mérkőzésen és az első három hazai Erste Liga-mérkőzésen is megvásárolhatóak lesznek a Tüskecsarnok hazai bejáratánál a jegypénztárban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin