2024. március 25.
Jégkorong UP: Az U14-nek véget ért a bajnokság
Az U14 befejezte, míg az U18 elkezdte a helyosztó meccseket, közben az U16 behúzta legutóbbi mérkőzését.

U14

Az elmúlt héten folytatódtak a helyosztó mérkőzések U14-es jégkorongcsapatunk számára. Elsőként a Dunaújvárosi Acélbikák fiataljaival találkoztak hazai pályán. A mérkőzés első gólját a DAB szerezte, de még a szünet előtt kiegyenlítettek a mieink. A második harmadot is a vendégek kezdték jobban, ezúttal viszont nem csak egyenlíteni tudott a Fradi, de kétgólos előnyre is szert tettek. A harmadik harmadban aztán egymás után három emberelőnyös találatot is szerzett az FTC, még kétszer pedig öt az ötben voltak eredményesek. Ezzel 9-2-re megnyerték a DAB elleni mérkőzést.

Másnap következett az újabb meccs, a DHK otthonába látogattak. Jól kezdtek a mieink, öt perccel a kezdést követően betaláltak, azonban ezután megindult a DHK, és öt gólig meg sem állt. A szünet után bár több lehetőségünk volt a folyamatos hazai kiállítások miatt, de így is újabb három akciót zártak góllal a DHK játékosai. Az utolsó harmadra sem vettek vissza a tempóból a debreceniek, még háromszor köszöntek be, amivel beállították a 11-1-es végeredményt az utolsó helyosztó mérkőzésen, amivel eldőlt, hogy a Fradi U14-es csapata korosztályos bajnokságának 19. helyén végzett.

U16

U16 B csapatunk a Sportországi Cápák ellen folytatta a helyosztó küzdelmeit. Már az 55. percben betalált a Fradi, és bár volt lehetősége a vendégeknek, nem tudtak egyenlíteni a szünet előtt. A második harmadban is jobbnak bizonyult a Ferencváros, egyenlő létszámban, majd emberelőnyben is gólt szereztek a mieink. A harmadik harmadban javarészt a kiállítások domináltak, és bármennyire igyekezett a vendégcsapat, nem sikerült szépíteniük, így 3-0-ra megnyerte a találkozót az FTC-Telekom.

U18

A két osztályozó mérkőzés megnyerése után U18-as jégkorongcsapatunk a korosztályos helyosztó meccsek során a 9-13. helyekért küzd. Az első összecsapást hazai pályán rendezték, ahol a HST Beograd csapata volt az ellenfél. Jól álltak bele juniorjaink, az első harmadban ötször voltak sikeresek, és mindössze egyszer találtak be a vendégek. A szünet után az 5-1-es vezetés gyorsan 6-1-re változott, nem sokkal később viszont visszaállította az ötgólos különbséget a Beograd. Sőt, két újabb góllal még közelebb zárkóztak. A harmad vége előtt viszont ismét növelni tudtuk a különbséget. A záró játékrész elején újabb Fradi-gól született, és még az 50. perc előtt belőttük a kilencedik gólt, amire már nem tudtak válaszolni a vendégek, így 9-4-re megnyerte az FTC-Telekom az első helyosztó mérkőzését.

Cikkajánló

Harmadikként zártuk az Andersen Ligát

Második számú férfi jégkorongcsapatunk 5-4-re legyőzte a Szeged csapatát az Andersen Liga bronzmeccsén.

Vereség Jászberényben, a bronzéremért küzdhetünk

A jégkorong Andersen Liga elődöntőjének harmadik meccsén 7-3-ra kikapott OB II-es férfi jégkorongcsapatunk.

Vereség a második elődöntős meccsen

A Lehel HC 8-6-ra megnyerte az Andersen Liga-elődöntő második meccsét, jön a harmadik összecsapás.

Győzelemmel kezdtük az Andersen Liga-elődöntőt

Andersen Ligás férfi hokicsapatunk 3-2-es győzelmet aratott a Lehel HC elleni első elődöntős meccsen.

Mégis ott lehetünk az Andersen Liga elődöntőjében!

Játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt elvették a DAB-ASP rájátszásbeli győzelmeit.

Újabb vereség, búcsúztunk az Andersen Ligától

A DAB-ASP 7-1-re legyőzte a Ferencvárost az Andersen Liga negyeddöntőjének harmadik, döntő mérkőzésén.

Két helyosztót és egy osztályozót játszottak csapataink

U16-osainknál vegyes eredmények születtek, míg U18-as együttesünk magabiztosan nyerte az osztályozó meccseket.

Vereség a visszavágón, jön a harmadik meccs

Andersen Ligás csapatunk 5-3-ra kikapott a DAB-ASP otthonában a negyeddöntő második mérkőzésén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin