2020. szeptember 29.
Győzelmekkel kezdték a szezont női hokisaink!
Az U25A és az U25B bajnokságban szereplő csapatunk is sikerrel vette első mérkőzését a 2020/21-es idényben.

Női jégkorongcsapatunk új vezetőedzővel vágott neki a 2020/21-es idénynek. A csapatot két szezonon át irányító Dörök Rudolf helyét Sarkady Csaba vette át a kispadon, míg a játékoskeret is átalakult több helyen. Az aktuális keret IDE KATTINTVA böngészhető. Emellett az is fontos változás, hogy a már fiatalon is komoly edzői rutint építő Holzer Bernadett a jövőben nem csak játékosként, hanem másodedzőként is segíti a csapat munkáját, míg az eddigieknél szorosabban veszi ki a részét a közvetlen szakmai munkából az FTC utánpótlás szakmai igazgatója, a Stanley-kupa aranygyűrűs Don MacAdam is.

Az összesen 35 játékosból álló keret a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is nagy fába vágja a fejszéjét: a Fradi összesen négy sorozatban képviselteti magát. Ezúttal is ott leszünk az osztrák bázisú DEBL-ben, amelyet két idénnyel ezelőtt, 2019 tavaszán csodaszámba menő sikerrel megnyertek a mieink, de ezúttal is megméretjük magunkat tanulás és tapasztalatszerzés céljából a KMH és a MAC Marilyn válogatottakkal teletűzdelt EWHL-es csapatai ellen az OB I-ben, fiataljaink számára pedig ott az U25-ös bajnokság, ezúttal két külön kerettel és két külön csoportban, ugyanis idén A és B bajnokságra osztotta ezt a ligát a Magyar Jégkorong Szövetség.

Szeptember 25-én, pénteken az U25B-ben szereplő csapatunk kezdte meg az idényt hazai jégen, az FTC Sátras Jégpályán a ligaújonc Jégvirágok csapata ellen. A mérkőzést 11-3 arányban nyerte meg az FTC-Telekom, az első harmadban rögtön nyolc gólig jutottunk, majd ellenfelünk bár a második játékrészben két szépítő találatot is szerzett, végül három újabb Fradi-gól megpecsételte a sorsukat. Szederkényi Lilla három, Elena Sekulic és Hidasi Szabina 2-2 gólig jutott, rajtuk kívül Kosztya Laura, Tóth Eszter, Tar Enikő és Gyolai Viktória voltak még eredményesek.

Két nappal később az U25A bajnokságban is bemutatkozott a Fradi a Kisstadionban a MAC Marilyn Kék csapata ellen. Az FTC-Telekom már két harmad után 6-0-ra vezetett, és végül 6-3-ra nyerte meg a mérkőzést, amelynek egyértelmű hőse Pavuk Petra, aki egymaga öt gólig jutott. Rajta kívül Milibák Gréta volt még eredményes.

Női csapatunk folytatásként megkezdi OB I-es szereplését, október 1-jén a Kisstadionban a MAC Marilynnel találkozunk, majd szombaton az FTC Sátras Jégpályán fogadjuk U25A mérkőzésen a MAC Marilyn fehér csapatát.

Cikkajánló

Ezüst- és bronzérem és egyéni díjak Kőszegről

Női hokisaink egy meghívásos 3x3-as és 4x4-es tornán vettek részt Kőszegen és remek eredményekkel tértek haza.

Ezüstéremmel zárták a szezont női hokisaink

Női hokicsapatunk a második helyen végzett az U25A bajnokságban, a KMH nyerte a három sikerig tartó finálét.

Egy ligában a legjobb négy között női hokisaink

Női jégkorongcsapatunk februárban az OB I után újabb két bajnokságban zárta le 2020/21-es szereplését.

Visszafogott évkezdés, szép győzelmekkel

Női jégkorongcsapatunk tizenkét januári mérkőzéséből mindössze négy után hagyta el győztesen a jeget.

Évzárás két győzelemmel és három vereséggel

Női jégkorongcsapatunk öt mérkőzést játszott december 17-e és a 2020-as év vége között.

Meccsdömping felemás eredményekkel

Női jégkorongozóink december 3-a és 13-a között tizenegy nap alatt négy bajnokságban hét mérkőzést játszottak.

Rendkívül tartalékos kerettel súlyos vereség

Női jégkorongcsapatunk súlyos, 18-3-as vereséget szenvedett az U25/B bajnokságban a Hatvan vendégeként.

Vereséggel kezdtek a DEBL-ben női hokisaink

Női jégkorongcsapatunk két mérkőzést játszott a mögöttünk hagyott héten.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most