2020. szeptember 29.
Győzelmekkel kezdték a szezont női hokisaink!
Az U25A és az U25B bajnokságban szereplő csapatunk is sikerrel vette első mérkőzését a 2020/21-es idényben.

Női jégkorongcsapatunk új vezetőedzővel vágott neki a 2020/21-es idénynek. A csapatot két szezonon át irányító Dörök Rudolf helyét Sarkady Csaba vette át a kispadon, míg a játékoskeret is átalakult több helyen. Az aktuális keret IDE KATTINTVA böngészhető. Emellett az is fontos változás, hogy a már fiatalon is komoly edzői rutint építő Holzer Bernadett a jövőben nem csak játékosként, hanem másodedzőként is segíti a csapat munkáját, míg az eddigieknél szorosabban veszi ki a részét a közvetlen szakmai munkából az FTC utánpótlás szakmai igazgatója, a Stanley-kupa aranygyűrűs Don MacAdam is.

Az összesen 35 játékosból álló keret a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is nagy fába vágja a fejszéjét: a Fradi összesen négy sorozatban képviselteti magát. Ezúttal is ott leszünk az osztrák bázisú DEBL-ben, amelyet két idénnyel ezelőtt, 2019 tavaszán csodaszámba menő sikerrel megnyertek a mieink, de ezúttal is megméretjük magunkat tanulás és tapasztalatszerzés céljából a KMH és a MAC Marilyn válogatottakkal teletűzdelt EWHL-es csapatai ellen az OB I-ben, fiataljaink számára pedig ott az U25-ös bajnokság, ezúttal két külön kerettel és két külön csoportban, ugyanis idén A és B bajnokságra osztotta ezt a ligát a Magyar Jégkorong Szövetség.

Szeptember 25-én, pénteken az U25B-ben szereplő csapatunk kezdte meg az idényt hazai jégen, az FTC Sátras Jégpályán a ligaújonc Jégvirágok csapata ellen. A mérkőzést 11-3 arányban nyerte meg az FTC-Telekom, az első harmadban rögtön nyolc gólig jutottunk, majd ellenfelünk bár a második játékrészben két szépítő találatot is szerzett, végül három újabb Fradi-gól megpecsételte a sorsukat. Szederkényi Lilla három, Elena Sekulic és Hidasi Szabina 2-2 gólig jutott, rajtuk kívül Kosztya Laura, Tóth Eszter, Tar Enikő és Gyolai Viktória voltak még eredményesek.

Két nappal később az U25A bajnokságban is bemutatkozott a Fradi a Kisstadionban a MAC Marilyn Kék csapata ellen. Az FTC-Telekom már két harmad után 6-0-ra vezetett, és végül 6-3-ra nyerte meg a mérkőzést, amelynek egyértelmű hőse Pavuk Petra, aki egymaga öt gólig jutott. Rajta kívül Milibák Gréta volt még eredményes.

Női csapatunk folytatásként megkezdi OB I-es szereplését, október 1-jén a Kisstadionban a MAC Marilynnel találkozunk, majd szombaton az FTC Sátras Jégpályán fogadjuk U25A mérkőzésen a MAC Marilyn fehér csapatát.

Cikkajánló

Vereséggel kezdtek a DEBL-ben női hokisaink

Női jégkorongcsapatunk két mérkőzést játszott a mögöttünk hagyott héten.

Egy papírforma- és egy váratlan vereség

Női jégkorongcsapatunk az OB I-ben és az U25A bajnokságban sem szerzett pontot az elmúlt héten.

Megvannak a végeredmények, két érmet szereztünk

A Magyar Jégkorong Szövetség kihirdette az utánpótlás, női és alacsonyabb osztályú bajnokságok végeredményeit.

U25: Győzelem az utolsó középszakasz-meccsen

Női hokisaink idegenben nyertek utolsó meccsükön az U25-ös bajnokság felsőházi középszakaszában.

U25: Fontos siker, közel a középszakasz-győzelem

Címvédő női hokisaink hátrányból fordítva győzték le 2-1-re a KMH-t az U25-ös bajnokság rangadóján.

OB II/U25: fordítás és győzelem

Női jégkorongcsapatunk 2-1-re legyőzte MAC Marilyn B csapatát a középszakasz felsőházában.

U25: vereség a rangadón

Címvédő női jégkorongcsapatunk 3-0 vereséget szenvedett az U25-ös bajnokság felsőházi rangadóján.

OB I: újabb gól, tisztes helytállás az utolsó bajnokin

Női jégkorongozóink idei utolsó OB I-es mérkőzésükön 15-1-es vereséget szenvedtek a MAC Marilyn ellen.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most