Jegyvásárlás

Válassza ki kedvenc sportágát, és megtudhatja, hogyan vehet belépőt a Fradi mérkőzéseire.

Hol vehet jegyet?

NB I-es labdarúgócsapatunk hazai mérkőzéseire kedvezményes áron vásárolhat belépőt online felületünkön.

A meccsekre személyesen is vásárolhatók belépők, a Groupama Aréna Jegypénztárában. Általános nyitvatartás: K-P.: 10.00-18.00; Szo.: 9.00-13.00, vagy az aktuális napi mérkőzés kezdetéig.

TELEFON: 36-30-525-5498

Email: jegypenztar@fradi.hu

Női labdarúgócsapatunk hazai mérkőzéseire ingyenes a belépés.

Kézilabdacsapataink hazai mérkőzéseire ezen a linken vásárolhatnak jegyet.

További információkat jegyekről és bérletekről ITT találhatnak.

Elővételben vásárolhatóak jegyek az FTC-MVM Sportközpontban a megjelölt mérkőzésekre. A mérkőzés napján a helyszínen a találkozó megkezdése előtt 1 órával nyit a jegypénztár.

Az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapata hazai mérkőzéseit a Pesterzsébet Jégcsarnokban játssza. Ezekre a találkozókra mind az Erste Liga, mind a Magyar Kupa és a Visegrád kupa mérkőzéseire a belépő ára egységesen 1200 forint. Nincs lehetőség diák vagy nyugdíjas belépő vásárlására. Jegyek a helyszínen, a csarnok főbejáratánál lévő jegypénztárban kaphatóak, a pénztár - amennyiben kiemelt mérkőzés esetén ettől eltérő tájékoztatás nincs - egy órával a mérkőzések kezdete előtt nyit. Lehetőség van online jegyelővételre is, EZEN a linken.

Az idény elején megvásárolt szezonbérletek érvényesek az Erste Liga minden hazai mérkőzésére az alapszakasz mellett a középszakaszban és a rájátszásban is, valamint a hazai Magyar Kupa- és Visegrád Kupa-találkozókra is.

 

Női jégkorongcsapatunk hazai mérkőzéseit az OB I, az OB II/U25, és a DEBL bajnokságokban az FTC Sátras Jégpályán játssza. A mérkőzésekre a belépés ingyenes!

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most