2019. július 15.
Az FTC névadó szponzora lett a HungaroControl
Támogatói szerződést kötött egymással a FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft. és a HungaroControl.

A légiforgalmi szolgáltatásokat nyújtó vállalat 230 millió forinttal szponzorálja a Ferencváros kézilabda szakosztályát, a támogatás a női és a férfi csapatot egyaránt érinti. A szerződés értelmében a HungaroControl az FTC férfi együttesének névadó szponzora lesz, tehát FTC-HungaroControl néven szerepel majd a férfi csapat a bajnokságban.

„Ha kísérletet tennénk arra, hogy párhuzamot vonjunk társaságunk és a színvonalas hazai kézilabdasport között, elsőként olyan fogalmak juthatnának eszünkbe, mint a profizmus, a kiemelkedő eredmények, az innováció, a versengés és az együttműködés – kezdte a HungaroControl részéről Szepessy Kornél vezérigazgató. - Felelős állami vállalatként elkötelezettek vagyunk az olyan kezdeményezések felkarolásában, amelyek Magyarország hírnevét öregbítik, ezért is döntöttünk úgy, hogy a Ferencvárosi Torna Clubot szponzoráljuk. A nagy múltú, kiemelkedően sikeres, világszínvonalú eredményeket elérő sportegyesület támogatása vállalatunk kommunikációs és üzleti céljait is támogatja, ahogy illeszkedik a HungaroControl társadalmi felelősségvállalási filozófiájába is.”

A vezérigazgató hozzátette: fontos stratégiai céljuk, hogy a hazai közvéleménnyel megismertessék a légiforgalmi irányításban és az ehhez kapcsolódó innovációs-technológiai fejlesztésekben betöltött szerepüket.

„Szeretnénk, ha mind többen tudnának arról, hogy a HungaroControl egy olyan sikeres állami vállalat, amely világszinten elismert, példaértékű szolgáltató. Nyereséges gazdálkodásunkról, stabil pénzügyi helyzetünkről mi sem tanúskodik jobban, mint hogy a HungaroControl tavaly több mint 36 milliárd forintos árbevételt ért el. Munkatársaink a légiforgalmi irányítás mellett a holnapután technológiáját építik. Nagy öröm számunkra, hogy létrejöhetett ez a stratégiai partnerség, és bízom a jövőbeli közös, nagy sikerekben” – mondta Szepessy Kornél.

Minden szponzornál, minden új partnernél, de egy névadó szponzornál különösen fontos a kölcsönös, egymásba vetett bizalom.

„Ahogy megismerkedett egymással a két cég, ahogy terítékre kerültek a célok, a tervek, látni lehetett, hogy ugyan az élet teljesen más területén tevékenykedünk, mégis ugyanazon elv mentén dolgozunk. Mindkettő cég számára csak a teljes tökéletesség elfogadható – kezdte Bognár László, az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója. - A HungaroControl neve egybeforrt a profizmussal, a minőséggel, a biztonsággal. A HungaroControl a magyar légteret irányítja, emberi életekért felel, és ezt a hatalmas felelősséget nagy szakértelemmel oldja meg. A Ferencváros számára büszkeség, hogy egy ekkora márka a kézilabda szakosztály mellé állt. Úgy érezzük, hogy jó kezekben vagyunk.”

Bognár László hozzátette, hogy a Ferencváros úgy próbálja megőrizni az európai elitben a helyét, hogy a magyar kézilabdázás érdekeit szem előtt tartva igyekszik a fiatal magyar játékosokra építeni. A serdülő, ifjúsági és junior válogatottakban jelenleg a nőknél 15, a férfiaknál pedig kilenc ferencvárosi játékos szerepel.

A feltörekvő férfi szakág az elmúlt két évben egyedülálló tettet hajtott végre a magyar kézilabdában, ugyanis 14 tizenéves magyar játékos mutatkozhatott be a felnőtt NB I-ben, ez toronymagasan a legmagasabb szám Magyarországon.

„Az FTC célja a jövőben is az, hogy női és férfi vonalon is olyan kiváló kézilabdázókat neveljen ki, akik a világversenyeken is méltóképpen képviselik majd a magyar színeket – folytatta az ügyvezető igazgató. - Az, hogy olyan cégek, mint a HungaroControl a ferencvárosi kézilabdázás mellé állnak, annak is köszönhető, hogy az idén 120 éves FTC, mint klub, példamutatóan fejlődik. Úgy érzem, hogy egyre több helyen elismerik az egész Ferencvárost, mint klubmodellt, és ezért jár a köszönet és elismerés Kubatov Gábor elnök úrnak, Nyíri Zoltán alelnök úrnak, tulajdonosainknak, és azoknak az embereknek is, akik minden nap azért dolgoznak, hogy a ferencvárosi kézilabdázás megőrizze megbecsült helyét a sportéletben.”

A HungaroControl a női és a férfi csapat mezén is a MyDroneSpace elnevezésű új platformját hirdeti majd, amely a jövőben a drónfelhasználók számára biztosít információkat, és nyújt segítséget a biztonságos légtérhasználathoz.

Cikkajánló

Időpontváltozások!

Megváltozott az FTC-HungaroControl két bajnoki mérkőzésének időpontja is.

Lehengerlő játékkal bravúrgyőzelem Tatabányán!

Villámgyors, modern kézilabdát játszva férfi kézilabdacsapatunk magabiztosan nyert Tatabányán!

Kiváló szezonkezdés csikócsapatunktól

Fontos győzelmet aratott első tavaszi mérkőzésén az FTC U21-Diagnosticum az NB I/B-ben.

Teher nélkül Tatabányán

Tatabányára látogat az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata kedden a bajnokság 16. fordulójában.

Kiütéses győzelem a Vác ellen

Nem okozott gondot a sereghajtó legyőzése férfikézilabdacsapatunknak az NB I-ben.

Itthon tartani a két pontot

Pénteken a sereghajtó Vácot fogadja az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata a bajnokságban.

Hatalmasat küzdöttünk, de kikaptunk Komlón

Néggyel is vezettünk, végül izgalmas hajrában egygólos vereséget szenvedett férfi kézilabdacsapatunk.

Irtó nehéz komlói túrával kezdünk

Szombaton elrajtol a férfi kézilabda NB I tavaszi szezonja, az FTC-HungaroControl Komlóra látogat.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most