2020. július 31.
Bedobtuk a fiatalokat a mélyvízbe
Első edzőmérkőzésén kikapott a Ferencváros férfi kézilabdacsapata a Tatabánya otthonában.

Egyedül a kisebb sérüléssel bajlódó Győri Kristófra nem számíthatott Horváth Attila vezetőedző, aki már a mérkőzés előtt elárulta, hogy az eredmény alakulásától függetlenül 15 percenként cserélgetni fogja a csapatot.

Jól kezdtünk, vezettünk is, de a nyáron rendkívül módon kicserélődött – többek között a Ferencváros egyik legjobbját, Debreczeni Dávidot is leigazoló – Tatabánya fordítani tudott, és viszonylag gyorsan négyet tett a két csapat közé. Annak ellenére is, hogy a kapuban Marián Zernovic bemutatott néhány bravúrt, és gólt is szerzett.

Rajtunk abszolút látszódott, hogy fáradtabbak a játékosok a felkészülés közepén, és hogy az ellenféllel ellentétben ez volt az első edzőmérkőzésünk. Nagyon sok volt a hiba mind támadásban, mind védekezésben. A második félidőben negyed órát úgy támadtunk, hogy négy tizenéves játékosunk (Imre Bence, Ónodi-Jánoskúti Máté, Bognár Alex és Prainer Viktor) volt a pályán, ők tömegben egyelőre egyértelműen kevesek voltak a tatabányai óriásokhoz, de jól tartották magukat. A szünetben öt góllal vezetett a hazai csapat. (17-12)

A második félidőben még többet játszottak a fiatalok, folyamatosan négy-öt tizenéves volt a pályán csapatunkban, Ludmán Marcell és Burony Bence is lehetőséget kapott. A kapuban a második játékrészben Deményi Xavér védett, remekül, de így is sima, 28-21-es hazai győzelem született.

Következő edzőmérkőzésünket jövő pénteken hazai pályán a Komlóval játsszuk.

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Első edzőmérkőzésén kikapott a Ferencváros férfi kézilabdacsapata a Tatabánya otthonában. Egyedül a kisebb sérüléssel bajlódó Győri Kristófra nem számíthatott Horváth Attila vezetőedző, aki már a mérkőzés előtt elárulta, hogy az eredmény alakulásától függetlenül 15 percenként cserélgetni fogja a csapatot. Jól kezdtünk, vezettünk is, de a nyáron rendkívül módon kicserélődött – többek között a Ferencváros egyik legjobbját, Debreczeni Dávidot is leigazoló – Tatabánya fordítani tudott, és viszonylag gyorsan négyet tett a két csapat közé. Annak ellenére is, hogy a kapuban Marián Zernovic bemutatott néhány bravúrt, és gólt is szerzett. Rajtunk abszolút látszódott, hogy fáradtabbak a játékosok a felkészülés közepén, és hogy az ellenféllel ellentétben ez volt az első edzőmérkőzésünk. Nagyon sok volt a hiba mind támadásban, mind védekezésben. A második félidőben negyed órát úgy támadtunk, hogy négy tizenéves játékosunk (Imre Bence, Ónodi-Jánoskúti Máté, Bognár Alex és Prainer Viktor) volt a pályán, ők tömegben egyelőre egyértelműen kevesek voltak a tatabányai óriásokhoz, de jól tartották magukat. A szünetben öt góllal vezetett a hazai csapat. (17-12) A második félidőben még többet játszottak a fiatalok, folyamatosan négy-öt tizenéves volt a pályán csapatunkban, Ludmán Marcell és Burony Bence is lehetőséget kapott. A kapuban a második játékrészben Deményi Xavér védett, remekül, de így is sima, 28-21-es hazai győzelem született. Következő edzőmérkőzésünket jövő pénteken hazai pályán a Komlóval játsszuk. #ftcferfikezilabda #kezilabda #instahandball #ftc #fradi #handballpassion #handballplayer #tippmix

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Pásztor István: Létfontosságú siker volt

Főszerepet játszottak játékosaink a válogatott sikerében, erről kérdeztük vezetőedzőnket, Pásztor Istvánt.

Lékai Máté: Mint a Fradiban, lehúztuk Imrének a szélre…

Két FTC-játékos főszereplésével jutott ki az olimpiára a férfi kézilabda-válogatott; őket kérdeztük.

Ott vagyunk az olimpián!

Óriási csata végén óriási győzelmet aratott a válogatott a portugálok ellen Imre Bencével és Lékai Mátéval.

Kikaptunk Norvégiától, ki-ki meccs jön a portugálokkal

Végig a norvégok után futott a férfi kéziválogatott Tatabányán, vasárnap este győzni kell a kvótáért.

„Jó nyitány volt, de csak most jön a java!”

Sima győzelemmel kezdte a férfi kéziválogatott az olimpiai selejtezőt, Lékai Mátét és Imre Bencét kérdeztük.

Az első megvan: simán legyőztük Tunéziát!

Kiválóan sikerült a férfi kéziválogatott nyitómeccse az olimpiai selejtezőn, Lékai volt a legeredményesebb.

A történelmi Európa-bajnokság után az olimpia a cél!

Csütörtöktől a párizsi kvótáért küzd a férfi kéziválogatott Tatabányán; Tunéziával kezdjük a selejtezőtornát.

Jegyinfó a Tatran Presov elleni Ek-negyeddöntőre

Elérhetők a jegyek a jövő szombati Európa-kupa meccsre; bérleteseink kedvezményesen juthatnak belépőhöz.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin