2019. március 23.
Az első félidőben eldöntöttük
A nyolc gólig jutó, 16 éves Imre Bence vezérletével simán vertük a Vecsést.

Férfi kézilabda NB I, 20. forduló:
Ferencváros-Vecsés 41-31 (24-9)
gólszerzőink: Imre 8, Ancsin 8, Prainer 4, Holdosi 4, Orjonikidze 4, Pálos 3, Debreczeni 3, Lukács 3, Kovacsics 2, Pordán 2

Debreczeni Dávid visszatérésével a héten már úgy tűnt, hogy majdnem teljes lehet végre a csapatunk, de a hosszú időre kidőlt Bujdosó Bendi mellett megsérült másik jobbszélsőnk, Szakály Beni is, így a serdülő korú Imre Bencére hárult a felelősség, hogy betöltse ezt a posztot. Ráadásul Pordán Bálint a héten megbetegedett, több edzést is kihagyott, ennek ellenére neveztük a mérkőzésre.

Az első két gólt mindjárt Imre Bence szerezte két gyors lerohanásból, elmentünk 4-1-re, de sikerült a vendégeknek egyenlíteni (4-4), főleg Kránitz Zoltánnak köszönhetően, aki 10 perc alatt hat védést mutatott be. Ezután zsinórban lőttünk három gólt, 7-4-nél kérte ki az első idejét a Vecsés.

Nem sikerült azonban megtörni ezzel a lendületünket, Ancsin Gabi, Pálos Gabó és Prainer Viktor nem állt meg a góltermelésben, a következő néhány percet 4-1-re nyertük, így 11-5-nél ismét időt kértek a vendégek. Ez sem zökkentett ki bennünket, Marián Zernovic egyre jobban elkapta a fonalat a kapuban, a jó védekezésből nagyon gyors támadásokat indítottunk, és sorra lőttük a gólokat rendezetlen védelem ellen, a 20. percben már tíz volt közte. (16-6)

A 16 éves Imre Bence a jobbszélről nem tudott hibázni, gyönyörű cundergólokat is lőtt, az időközben a másik szélre beállt, 18 éves Holdosi Bence is sorra eredményes volt lerohanásból, a szünetben 24-9-et mutatott az eredményjelző. Az első félidőben Imre Bence ugyanúgy öt gólt szerzett, mint Ancsin Gabi.

A második játékrészre kicsit kényelmesebben jöttünk ki a 15 gólos előny birtokában, amit 13 perc alatt tízre tornázott le a Vecsés. (29-19) Időt is kért Horváth Attila, a vendégek tíz perccel a vége előtt nyolcra zárkóztak (32-24), ám közelebb nem engedtük őket.

Az egyaránt nyolcgólos Imre Bence és Ancsin Gabi vezérletével magabiztosan nyertünk, győzelmünkkel pedig megelőztük a Komlót és a Dabast is, és feljöttünk a tabella hetedik helyére

Külön köszönjük szurkolóink biztatását!

Következő mérkőzésünket, a hónap rangadóját jövő szombaton a Gyöngyös vendégeként játsszuk, amely szombaton 24-24-es döntetlent ért el Egerben.

Kövess bennünket Instagramon is:

Cikkajánló

Kikaptunk a rangadón

Ancsin Gabi 11 gólja ellenére 24-22-es vereséget szenvedett férfi kézilabdacsapatunk a Dabastól.

Visszavághatunk a Dabasnak

A válogatott szünet után folytatódik a bajnokság férfi kézilabdacsapatunk számára.

Két korosztályunk is legyőzte az egyeduralkodó Élest

Az U14-es és az U15-ös fiú kézilabdacsapatunk is fontos rangadót nyert, és vezeti a bajnokságot.

Döntetlenre mentettük az Eb-selejtezőt

A magyar férfi kézilabda-válogatott 23-23-as döntetlent játszott Érden Oroszországgal.

Számtalan Fradi-gól a válogatottakban

A serdülő, az ifjúsági és a felnőtt B válogatottban is szórták a gólokat a ferencvárosi férfi kézilabdázók.

Válogatott győzelmek fradistákkal

A felnőtt és az ifjúsági férfi kézilabda-válogatott is nyert csütörtökön.

Egy nap, három Fradi-meccs

Kézi-, vízi- és focimérkőzésre is kilátogathatnak egy nap alatt a ferencvárosi szurkolók.

Kilenc játékost adunk a válogatottaknak

Válogatott kézilabdázóink sora lép pályára a héten több mérkőzésen is.

close
Facebook Youtube Instagram Linkedin
close
Fradi most
Fradi most