2021. január 14.
Elindult a jegyértékesítés az Eb-re
Egy évvel a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Eb rajtja előtt megkezdődött a jegyértékesítés.

Magyarország történetének legnagyobb sportfesztiváljára készülhetünk rengeteg kiegészítő programmal, a magyar válogatottnak az új, 20 ezer fős Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban szurkolhatunk. A jegyek mellett élménycsomagokat is lehet váltani az Európa-bajnokság idejére.

Először rendezhet férfi kézilabda Eb-t Magyarország (és Szlovákia is), a budapesti helyszínen kívül Szegeden, az Európa-bajnokság apropóján megépülő PICK Arénában és Debrecenben, az Eb apropóján felújításon áteső Főnix-csarnokban lesznek idehaza mérkőzések. A több lépcsős jegyértékesítés első szakaszában a budapesti helyszínre nyíltak meg a jegyek, a magyar válogatott is itt játssza majd a csoportmérkőzéseit.

Európa egyik legnagyobb sportkomplexuma lesz a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok, méltó otthona a kézilabdasportnak, ahol akár 20 ezren is szurkolhatnak majd 2022. január 13. és 30. között. A magyar válogatott első csoportmérkőzését január 13-án játssza – erre a nyitónapra, az aréna hivatalos avatómérkőzésére külön napijegy is váltható, mellyel a mérkőzést megelőző extra programokon is részt lehet venni.

A nyitónapi jegyek mellett a most induló értékesítési szakaszban bérletet lehet vásárolni a budapesti csoportkörre (mellyel valamennyi csoportmérkőzés megtekinthető), az Európa-bajnokság záró hétvégéjére, valamint lehetőség nyílik bérletet váltani az összes budapesti Eb-találkozóra, benne a magyar válogatott találkozóival is. Minden kategóriában megnyíltak a hospitality jegyek is, amelyek a legjobb kilátást biztosító helyekkel, catering szolgáltatással és meglepetés ajándékkal várják a szurkolókat.

(Fontos információ, hogy a budapesti, szegedi, debreceni, pozsonyi és kassai csoportkörök után a középdöntőket Budapesten és Pozsonyban rendezik, a torna zárószakaszát pedig, benne az ötödik helyért, a bronzéremért és az aranyéremért vívott mérkőzéseket, kizárólag a magyar fővárosban.)

Az Eb magyarországi eseményeit egy eddig nem tapasztalt koncepció mentén élhetjük át, a szervezők az élményekre fókuszálnak, túlmutatva a kézilabdán. A Watch Games. See More. szlogen köré épülő fesztiválprogramok, gasztronómiai, kulturális és szabadidős ajánlatok a külföldről érkező szurkolók mellett a hazai közönség számára is kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújtanak. A szervezők ezért különböző élménycsomagokat állítottak össze, amelyek a mérkőzésjegyeken túl prémium szolgáltatásokat tartalmaznak.

Ezeket, valamint a jegyértékesítés részleteit, a jegyek típusait IDE KATTINTVA lehet áttekinteni és megvásárolni.

Cikkajánló

Bravúr fiataljainktól: továbbjutás a Magyar Kupában!

Ifjúsági férfi kézilabdacsapatunk kiharcolta a továbbjutást a felnőtt Magyar Kupában.

Fiatalokkal a kupameccsen

Kedden a Ceglédet fogadja férfi kézilabdacsapatunk a Magyar Kupában.

A Telekom Veszprémmel játszhatunk a kupában

Sorsoltak a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Borult a papírforma a Népligetben

Férfi kézilabdacsapatunk háromgólos vereséget szenvedett hazai pályán a Komlótól.

Veszélyes ellenfél érkezik szombaton

Férfi kézilabdacsapatunk szombaton a Komlót fogadja a bajnokságban.

Rangadót nyertünk Gyöngyösön - maradtunk a dobogón

Férfi kézilabdacsapatunk kiváló játékot nyújtva idegenben legyőzte a nagy rivális Gyöngyöst.

Gyöngyösön folytatjuk a kaotikus bajnokságot

Férfi kézilabdacsapatunk Gyöngyösön javíthat szerdán a bajnokságban.

Egy félidőnyi előnyt adtunk a Balatonfürednek

Túl sokat hibázott az első félidőben, így kikapott a Balatonfüredtől férfi kézilabdacsapatunk.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most