2019. október 29.
Felszabadultan játszhatunk Gyöngyösön
A bajnokság egyik legjobb formában lévő csapatához látogatunk szombaton a férfi kézilabda NB I-ben.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös minden kétséget kizáróan az idei szezon eddigi meglepetéscsapata, hiszen öt győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, a két vereségét Veszprémben és Balatonfüreden szenvedte el, viszont nyerni tudott többek között a Csurgó, a Dabas, az Eger, az Orosháza és a Budakalász ellen is. A gyöngyösiek hazai pályán még hibátlanok, mind a négy otthoni mérkőzésükön legalább hat góllal győztünk, így nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei.

Ráadásul nálunk többen is kisebb sérüléssel bajlódnak, egyelőre nem tudni, hogy milyen csapattal tudunk kiállni, de mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a Budakalász elleni vereséget. A mieink ugyanúgy 10 ponttal állnak, csak a negyedik helyen, mint a szombati ellenfél, tehát rangadót rendeznek a Mátraalján. Ennek ellenére kisebb bravúr lenne, ha nyerni tudnánk Gyöngyösön, de megfelelő alázattal, és az első öt fordulóban nyújtott játékunkkal képesek lehetünk rá.

Serdülő és ifjúsági csapatunkra is nagyon komoly erőpróba vár ugyanitt. Szombaton, 14.00-kor a 10 ponttal a negyedik helyen álló serdülő csapatunk a 13 ponttal a második helyen tanyázó gyöngyösiek vendége lesz, míg az ifi bajnokságban az első két helyezett csap össze: a hibátlan Ferencváros vezet 14 ponttal a 13 pontos, de még veretlen Gyöngyös előtt. Az ifi meccs 16.00-kor kezdődik.

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felszabadultan játszhatunk Gyöngyösön A bajnokság egyik legjobb formában lévő csapatához látogatunk szombaton a férfi kézilabda NB I-ben. A HE-DO B. Braun Gyöngyös minden kétséget kizáróan az idei szezon eddigi meglepetéscsapata, hiszen öt győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, a két vereségét Veszprémben és Balatonfüreden szenvedte el, viszont nyerni tudott többek között a Csurgó, a Dabas, az Eger, az Orosháza és a Budakalász ellen is. A gyöngyösiek hazai pályán még hibátlanok, mind a négy otthoni mérkőzésükön legalább hat góllal győztek, így nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei. Ráadásul nálunk többen is kisebb sérüléssel bajlódnak, egyelőre nem tudni, hogy milyen csapattal tudunk kiállni, de mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a Budakalász elleni vereséget. A mieink ugyanúgy 10 ponttal állnak, csak a negyedik helyen, mint a szombati ellenfél, tehát rangadót rendeznek a Mátraalján. Ennek ellenére kisebb bravúr lenne, ha nyerni tudnánk Gyöngyösön, de megfelelő alázattal, az első öt fordulóban nyújtott játékunkkal képesek lehetünk rá. Serdülő és ifjúsági csapatunkra is nagyon komoly erőpróba vár ugyanitt. Szombaton, 14.00-kor a 10 ponttal a negyedik helyen álló serdülő csapatunk a 13 ponttal a második helyen tanyázó gyöngyösiek vendége lesz, míg az ifi bajnokságban az első két helyezett csap össze: a hibátlan Ferencváros vezet 14 ponttal a 13 pontos, de még veretlen Gyöngyös előtt. Az ifi meccs 16.00-kor kezdődik. @gyongyosikezilabda @ddvok #kezilabda #ftc #ftchandball #ftcferfikezilabda #tippmix #nike #lidl

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Szerencsés sorsolás a kupában

Ismét egy másodosztályú ellenfelet kapott férfi kézilabdacsapatunk a Magyar Kupában.

Továbbjutottunk a Magyar Kupában

Szoros mérkőzésen, de továbbjutott férfi kézilabdacsapatunk a másodosztályú Pécs ellen a Magyar Kupában.

Elkezdjük a Magyar Kupát

Nincs megállás férfi kézilabdacsapatunk számára, amely szerdán Pécsen játszik Magyar Kupa-meccset.

Ezer sebből vérezve nyert csikócsapatunk

Négygólos hátrányból felállva, nagyot harcolva győzött az FTC U21-Diagnosticum a férfi kézilabda NB I/B-ben.

Nagy és Zernovic vezérletével kiharcoltuk a győzelmet

Álomjáték az első félidőben, hatalmas küzdelem a másodikban: férfi kézilabdacsapatunk legyőzte a Dabast.

Vissza a győzelem útjára!

Pénteken a Dabast fogadja az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata a bajnokságban.

Elmaradt a bravúr Gyöngyösön

Nagyot harcolt, de kikapott férfi kézilabdacsapatunk a hazai pályán még hibátlan Gyöngyös otthonában.

Hibátlanul zárt a junior válogatott

Mindkét felkészülési mérkőzését megnyerte a magyar férfi junior kézilabda-válogatott Izraelben.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most