2019. október 29.
Felszabadultan játszhatunk Gyöngyösön
A bajnokság egyik legjobb formában lévő csapatához látogatunk szombaton a férfi kézilabda NB I-ben.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös minden kétséget kizáróan az idei szezon eddigi meglepetéscsapata, hiszen öt győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, a két vereségét Veszprémben és Balatonfüreden szenvedte el, viszont nyerni tudott többek között a Csurgó, a Dabas, az Eger, az Orosháza és a Budakalász ellen is. A gyöngyösiek hazai pályán még hibátlanok, mind a négy otthoni mérkőzésükön legalább hat góllal győztünk, így nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei.

Ráadásul nálunk többen is kisebb sérüléssel bajlódnak, egyelőre nem tudni, hogy milyen csapattal tudunk kiállni, de mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a Budakalász elleni vereséget. A mieink ugyanúgy 10 ponttal állnak, csak a negyedik helyen, mint a szombati ellenfél, tehát rangadót rendeznek a Mátraalján. Ennek ellenére kisebb bravúr lenne, ha nyerni tudnánk Gyöngyösön, de megfelelő alázattal, és az első öt fordulóban nyújtott játékunkkal képesek lehetünk rá.

Serdülő és ifjúsági csapatunkra is nagyon komoly erőpróba vár ugyanitt. Szombaton, 14.00-kor a 10 ponttal a negyedik helyen álló serdülő csapatunk a 13 ponttal a második helyen tanyázó gyöngyösiek vendége lesz, míg az ifi bajnokságban az első két helyezett csap össze: a hibátlan Ferencváros vezet 14 ponttal a 13 pontos, de még veretlen Gyöngyös előtt. Az ifi meccs 16.00-kor kezdődik.

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felszabadultan játszhatunk Gyöngyösön A bajnokság egyik legjobb formában lévő csapatához látogatunk szombaton a férfi kézilabda NB I-ben. A HE-DO B. Braun Gyöngyös minden kétséget kizáróan az idei szezon eddigi meglepetéscsapata, hiszen öt győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, a két vereségét Veszprémben és Balatonfüreden szenvedte el, viszont nyerni tudott többek között a Csurgó, a Dabas, az Eger, az Orosháza és a Budakalász ellen is. A gyöngyösiek hazai pályán még hibátlanok, mind a négy otthoni mérkőzésükön legalább hat góllal győztek, így nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei. Ráadásul nálunk többen is kisebb sérüléssel bajlódnak, egyelőre nem tudni, hogy milyen csapattal tudunk kiállni, de mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a Budakalász elleni vereséget. A mieink ugyanúgy 10 ponttal állnak, csak a negyedik helyen, mint a szombati ellenfél, tehát rangadót rendeznek a Mátraalján. Ennek ellenére kisebb bravúr lenne, ha nyerni tudnánk Gyöngyösön, de megfelelő alázattal, az első öt fordulóban nyújtott játékunkkal képesek lehetünk rá. Serdülő és ifjúsági csapatunkra is nagyon komoly erőpróba vár ugyanitt. Szombaton, 14.00-kor a 10 ponttal a negyedik helyen álló serdülő csapatunk a 13 ponttal a második helyen tanyázó gyöngyösiek vendége lesz, míg az ifi bajnokságban az első két helyezett csap össze: a hibátlan Ferencváros vezet 14 ponttal a 13 pontos, de még veretlen Gyöngyös előtt. Az ifi meccs 16.00-kor kezdődik. @gyongyosikezilabda @ddvok #kezilabda #ftc #ftchandball #ftcferfikezilabda #tippmix #nike #lidl

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

A Tatabányával kezdjük a felkészülést

Összeállt az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapatának felkészülési programja.

Fradi-játékos az év kézilabdázója

Marián Zernovicot választották Szlovákiában az elmúlt év legjobb kézilabdázójának.

Elkezdték utánpótláscsapataink az edzéseket

Újra élet költözött az Elek Gyula Arénába és az FTC-MVM Sportközpontban található Faházban.

Élet költözik az Elek Gyula Arénába

Kialakult a következő hetek, hónapok programja a Ferencváros férfi kézilabdacsapatainál is.

Darts, olvasás, barkácsolás – Bognár Alex mindennapjai

Korosztályos válogatott, 19 éves kézilabdázónk, Bognár Alex adott helyzetjelentést a "home...

Két ferencvárosi sportoló is a Forbes listáján!

Nagy Bence és Vogel Soma is bekerült a Forbes magazin 30 legsikeresebb 30 év alatti magyar fiatalja közé.

Lovakkal foglalkozik és a maratonra készül Kovacsics

Kenyérsütésre is adta a fejét az FTC-HungaroControl balszélsője, Kovacsics Péter, aki hazautazott Berzencére.

Füzi: A Fradiból szeretnék bekerülni a válogatottba

Újdonsült igazolásunk, Füzi Dániel rendkívül motivált, és hosszú távra tervez a Ferencvárosnál.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most