2019. október 29.
Felszabadultan játszhatunk Gyöngyösön
A bajnokság egyik legjobb formában lévő csapatához látogatunk szombaton a férfi kézilabda NB I-ben.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös minden kétséget kizáróan az idei szezon eddigi meglepetéscsapata, hiszen öt győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, a két vereségét Veszprémben és Balatonfüreden szenvedte el, viszont nyerni tudott többek között a Csurgó, a Dabas, az Eger, az Orosháza és a Budakalász ellen is. A gyöngyösiek hazai pályán még hibátlanok, mind a négy otthoni mérkőzésükön legalább hat góllal győztünk, így nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei.

Ráadásul nálunk többen is kisebb sérüléssel bajlódnak, egyelőre nem tudni, hogy milyen csapattal tudunk kiállni, de mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a Budakalász elleni vereséget. A mieink ugyanúgy 10 ponttal állnak, csak a negyedik helyen, mint a szombati ellenfél, tehát rangadót rendeznek a Mátraalján. Ennek ellenére kisebb bravúr lenne, ha nyerni tudnánk Gyöngyösön, de megfelelő alázattal, és az első öt fordulóban nyújtott játékunkkal képesek lehetünk rá.

Serdülő és ifjúsági csapatunkra is nagyon komoly erőpróba vár ugyanitt. Szombaton, 14.00-kor a 10 ponttal a negyedik helyen álló serdülő csapatunk a 13 ponttal a második helyen tanyázó gyöngyösiek vendége lesz, míg az ifi bajnokságban az első két helyezett csap össze: a hibátlan Ferencváros vezet 14 ponttal a 13 pontos, de még veretlen Gyöngyös előtt. Az ifi meccs 16.00-kor kezdődik.

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felszabadultan játszhatunk Gyöngyösön A bajnokság egyik legjobb formában lévő csapatához látogatunk szombaton a férfi kézilabda NB I-ben. A HE-DO B. Braun Gyöngyös minden kétséget kizáróan az idei szezon eddigi meglepetéscsapata, hiszen öt győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, a két vereségét Veszprémben és Balatonfüreden szenvedte el, viszont nyerni tudott többek között a Csurgó, a Dabas, az Eger, az Orosháza és a Budakalász ellen is. A gyöngyösiek hazai pályán még hibátlanok, mind a négy otthoni mérkőzésükön legalább hat góllal győztek, így nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei. Ráadásul nálunk többen is kisebb sérüléssel bajlódnak, egyelőre nem tudni, hogy milyen csapattal tudunk kiállni, de mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a Budakalász elleni vereséget. A mieink ugyanúgy 10 ponttal állnak, csak a negyedik helyen, mint a szombati ellenfél, tehát rangadót rendeznek a Mátraalján. Ennek ellenére kisebb bravúr lenne, ha nyerni tudnánk Gyöngyösön, de megfelelő alázattal, az első öt fordulóban nyújtott játékunkkal képesek lehetünk rá. Serdülő és ifjúsági csapatunkra is nagyon komoly erőpróba vár ugyanitt. Szombaton, 14.00-kor a 10 ponttal a negyedik helyen álló serdülő csapatunk a 13 ponttal a második helyen tanyázó gyöngyösiek vendége lesz, míg az ifi bajnokságban az első két helyezett csap össze: a hibátlan Ferencváros vezet 14 ponttal a 13 pontos, de még veretlen Gyöngyös előtt. Az ifi meccs 16.00-kor kezdődik. @gyongyosikezilabda @ddvok #kezilabda #ftc #ftchandball #ftcferfikezilabda #tippmix #nike #lidl

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Egy pont Bogláron maradt

Férfi kéziseink ötgólos hátrányból felállva végül döntetlent játszottak a HSA NEKA otthonában.

Lékai és Imre is bekerült a vb-selejtezős keretbe

Két FTC-játékossal a soraiban vívhatja ki a férfi kéziválogatott a világbajnoki részvételt a litvánok ellen.

Nincs sok idő a pihenésre, fontos bajnokival folytatjuk

Férfi kézisienk a két Európa-kupa-elődöntő között szerdán a NEKA otthonába utaznak két bajnoki pontért.

Pásztor István: Hősiesen küzdöttek a fiúk!

Férfi kéziseink Olympiakosz elleni döntetlenje után vezetőedzőnk és Bognár Alex értékelt.

Döntetlennel utazunk Athénba

Férfi kéziseink hullámzó meccsen játszottak döntetlent az Olympiakosszal az Ek-elődöntő odavágóján.

Mindössze egy vereséggel jön az Olympiakosz

Férfi kéziseink Ek-elődöntős riválisa remek szezont fut, de előnyt kell szereznünk az athéni visszavágóra!

Bujdosó Bendegúz: Nüanszok dönthetnek a görögök ellen

Kézisünknek a jelenlegi a nyolcadik szezonja a Ferencvárosban, amely akár a legsikeresebb is lehet.

Összeállt a védekezés, magabiztosan győztük le a PLER-t

Férfi kéziseink megfogyatkozva is legyőzték a fővárosi riválist, és ideiglenesen felléptek a harmadik helyre.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin