2019. szeptember 22.
Fontos győzelem Prainer-parádéval
Megszerezte első győzelmét az FTC U21-Diagnosticum a férfi kézilabda NB I/B-ben.

Férfi kézilabda NB I/B, 2. forduló:
FTC U21-Diagnosticum – Mizse KC 37-33 (20-17)
gólszerzőink: Prainer 11, Csordás 6, Kiss 6, Ónodi-Jánoskúti 4, Karai 3, Merkovszki 2, Turák, Holdosi, Musztács, Lukács, Burony

A tizenévesekből álló együttes a felnőtt másodosztály második fordulójában azt a Mizsét fogadta, amely az első körben nyerni tudott a Békés ellen. A mieinknél azonban lejátszott az NB I-es csapatból Prainer Viktor, mivel nem volt forduló a hétvégén az első osztályban, a vendégek pedig nem bírtak a 18 éves, junior válogatott átlövővel. Prainer összesen 11 gólt rámolt be a mizsei kapuba, fontos pillanatokban szerzett találatokat, akárcsak a hat-hat gólig jutó Csordás Máté és Kiss Bence.

Ami a mérkőzés alakulását illeti: a Fradi 8-2-re elhúzott, a Mizse 15-14-re feljött, de a szünetben így is 20-17-re vezettünk. A második félidőben 22-22 után egy 5-0-s szériát mutattunk be, ez pedig eldöntötte a meccset. A mieink a hajrában már hat góllal is vezettek, végül pedig néggyel, 37-33-ra nyertek.

A bennmaradásért küzdő ferencvárosi fiatalok a nyitófordulóban a tavalyi bronzérmes Algyő otthonában elszenvedett vereség után fontos két pontot szereztek, a következő körben pedig, szeptember 29-én, vasárnap, 16.00-kor az egy győzelemmel és egy döntetlennel álló, tehát még veretlen Ózdot fogadják az Elek Gyula Arénában. A mérkőzésre a belépés ingyenes lesz!

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fontos győzelem Prainer-parádéval! Megszerezte első győzelmét az FTC U21-Diagnosticum a férfi kézilabda NB I/B-ben. Férfi kézilabda NB I/B, 2. forduló: FTC U21-Diagnosticum – Mizse KC 37-33 (20-17) gólszerzőink: Prainer 11, Csordás 6, Kiss 6, Ónodi-Jánoskúti 4, Karai 3, Merkovszki 2, Turák, Holdosi, Musztács, Lukács, Burony A tizenévesekből álló együttes a felnőtt másodosztály második fordulójában azt a Mizsét fogadta, amely az első körben nyerni tudott a Békés ellen. A mieinknél azonban lejátszott az NB I-es csapatból Prainer Viktor, mivel nem volt forduló a hétvégén az első osztályban, a vendégek pedig nem bírtak a 18 éves, junior válogatott átlövővel. Prainer összesen 11 gólt rámolt be a mizsei kapuba, fontos pillanatokban szerzett találatokat, akárcsak a hat-hat gólig jutó Csordás Máté és Kiss Bence. Ami a mérkőzés alakulását illeti: a Fradi 8-2-re elhúzott, a Mizse 15-14-re feljött, de a szünetben így is 20-17-re vezettünk. A második félidőben 22-22 után egy 5-0-s szériát mutattunk be, ez pedig eldöntötte a meccset. A mieink a hajrában már hat góllal is vezettek, végül pedig néggyel, 37-33-ra nyertek. A bennmaradásért küzdő ferencvárosi fiatalok a nyitófordulóban a tavalyi bronzérmes Algyő otthonában elszenvedett vereség után fontos két pontot szereztek, a következő körben pedig, szeptember 29-én, vasárnap, 16.00-kor az egy győzelemmel és egy döntetlennel álló, tehát még veretlen Ózdot fogadják az Elek Gyula Arénában. A mérkőzésre a belépés ingyenes lesz! @prainerviktor

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Egy pont Bogláron maradt

Férfi kéziseink ötgólos hátrányból felállva végül döntetlent játszottak a HSA NEKA otthonában.

Lékai és Imre is bekerült a vb-selejtezős keretbe

Két FTC-játékossal a soraiban vívhatja ki a férfi kéziválogatott a világbajnoki részvételt a litvánok ellen.

Nincs sok idő a pihenésre, fontos bajnokival folytatjuk

Férfi kézisienk a két Európa-kupa-elődöntő között szerdán a NEKA otthonába utaznak két bajnoki pontért.

Pásztor István: Hősiesen küzdöttek a fiúk!

Férfi kéziseink Olympiakosz elleni döntetlenje után vezetőedzőnk és Bognár Alex értékelt.

Döntetlennel utazunk Athénba

Férfi kéziseink hullámzó meccsen játszottak döntetlent az Olympiakosszal az Ek-elődöntő odavágóján.

Mindössze egy vereséggel jön az Olympiakosz

Férfi kéziseink Ek-elődöntős riválisa remek szezont fut, de előnyt kell szereznünk az athéni visszavágóra!

Bujdosó Bendegúz: Nüanszok dönthetnek a görögök ellen

Kézisünknek a jelenlegi a nyolcadik szezonja a Ferencvárosban, amely akár a legsikeresebb is lehet.

Összeállt a védekezés, magabiztosan győztük le a PLER-t

Férfi kéziseink megfogyatkozva is legyőzték a fővárosi riválist, és ideiglenesen felléptek a harmadik helyre.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin