2020. május 25.
Fradi-játékos az év kézilabdázója
Marián Zernovicot választották Szlovákiában az elmúlt év legjobb kézilabdázójának.

Az FTC-HungaroControl szlovák válogatott kapusa egy kétkörös szavazáson végzett az élen, először a szlovák szakemberek (edzők, vezetők, szakírók) voksoltak a három legjobb játékosra, majd ezt követően szurkolói szavazás döntött közöttük. Zernovic tavaly még „csak” a legjobb kapus díját nyerte el, az idén pedig a kapusok között is az első helyen végzett a szavazáson, és az abszolút legjobbnak is őt választották.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a nevem a legjobb szlovák kézilabdázók közé került – kezdte a Fradi.hu-nak a magyarul kiválóan beszélő Zernovic. – Ezt az elismerést annak is köszönhetem, hogy egy nagyon erős bajnokságban, azon belül is egy komoly játékerőt képviselő csapatban, a Ferencvárosban játszom. Nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a díjat, de ami ennél is fontosabb, hogy a jövőben mind a klubommal, mind a válogatottal jó eredményeket érjünk el. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtsak, és köszönöm a szakmai stáb tagjainak is, hogy bíztak bennem.”

A 28 éves Marián Zernovic 2017-ben igazolt a Ferencvároshoz, akkor a harmadik számú szlovák kapus volt, de kiemelkedő teljesítményével mostanra a válogatott első számú kapusa, és a legjobb szlovák kézilabdázó lett.

Tavaly májusi riportunk Zernoviccsal, és a Vasasban röplabdázó barátnőjével:

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Marián Zernovicot választották Szlovákiában az elmúlt év legjobb kézilabdázójának. Az FTC-HungaroControl szlovák válogatott kapusa egy kétkörös szavazáson végzett az élen, először a szlovák szakemberek (edzők, vezetők, szakírók) voksoltak a három legjobb játékosra, majd ezt követően szurkolói szavazás döntött közöttük. Zernovic tavaly még „csak” a legjobb kapus díját nyerte el, az idén pedig a kapusok között is az első helyen végzett a szavazáson, és az abszolút legjobbnak is őt választották. „Nagyon büszke vagyok arra, hogy a nevem a legjobb szlovák kézilabdázók közé került – kezdte a Fradi.hu-nak a magyarul kiválóan beszélő Zernovic. – Ezt az elismerést annak is köszönhetem, hogy egy nagyon erős bajnokságban, azon belül is egy komoly játékerőt képviselő csapatban, a Ferencvárosban játszom. Nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a díjat, de ami ennél is fontosabb, hogy a jövőben mind a klubommal, mind a válogatottal jó eredményeket érjünk el. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtsak, és köszönöm a szakmai stáb tagjainak is, hogy bíztak bennem.” A 28 éves Marián Zernovic 2017-ben igazolt a Ferencvároshoz, akkor a harmadik számú szlovák kapus volt, de kiemelkedő teljesítményével mostanra a válogatott első számú kapusa, és a legjobb szlovák kézilabdázó lett. @ftcofficial @slovakhandball #handball #kezilabda #ftc #ftcferfikezilabda

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Horváth Attila marad a Ferencváros vezetőedzője

Az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata hosszabbított Horváth Attila vezetőedzővel.

A gumicukor segített - Kovacsics lefutotta a maratont

Az FTC-HungaroControl kézilabdázója, Kovacsics Péter vasárnap este lefutotta a maratont.

Elkezdődött a felkészülés, változik a program

Férfi kézilabdacsapatunk játékosai a múlt héten elkezdték az alapozó munkát.

Az újonccal kezdünk - sorsoltak az NB I-ben

Sorsoltak a férfi kézilabda-bajnokágban, az FTC-HungaroControl hazai pályán kezdi a szezont.

Fiatal, motivált, küzdő csapatunk lesz

Csapatkapitányunk, Schuch Timuzsin és Nagy Bence válaszolt a kérdésekre az MKSZ #hazaipalya sorozatában.

Így pihennek játékosaink

Férfi kézilabdacsapatunk játékosait arra kértük, hogy küldjenek képeket, videókat a pihenőidőszakból.

Kialakult a női és a férfi NB I mezőnye

A Magyar Kézilabda Szövetség véglegesítette a női és férfi NB I 2020/2021-es idényének mezőnyét.

Tehetséges kapust igazoltunk

Az FTC-HungaroControl kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Deményi Xavér.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most