2019. május 15.
Junior válogatott átlövő érkezik
A Ferencváros szerződtette Schäffer Zsoltot, a Tatabánya junior válogatott kézilabdázóját.

A 20 éves, 193 centi magas, 90 kilós, balkezes játékos a jobbátlövő posztra érkezik. Az elmúlt egy évet kölcsönben a Cegléd csapatában töltötte, ám az FTC végleg megvásárolja Schäffert, aki azok után, hogy Máthé Dominik felkerült a felnőtt válogatottba, az elsőszámú jobbátlövője lett a magyar junior válogatottnak. A múlt hónapban egy nemzetközi junior tornán gólkirály is volt, ahol a franciák olimpia-, világ- és Európa-bajnok klasszisától, Daniel Narcisse-től vette át a díjat.

„Nagyon örülök annak, hogy egy újabb nagyon tehetséges, junior válogatott játékossal erősödött a csapatunk. Bízom benne, hogy a Ferencváros egyik kulcsembere lehet már a jövő szezonban is” – mondta Király Sándor szakosztályvezető.

„Boldog vagyok, hogy a Fradiba igazolhattam. Döntésemben a legfontosabb szerepet az játszotta, hogy tudom, hogy itt komolyan számolnak a fiatal magyar kézilabdázókkal. Sok jót hallottam a klubról és erről a közegről, remélem, hogy minél előbb be tudok illeszkedni, és hasznára leszek a csapatnak” – nyilatkozta a fiatal tehetség, aki a NEKA-n nevelkedett.

A 20 éves Schäffer Zsolt a 23 éves balátlövő, Nagy Bence, a 24 éves balszélső, Bohács Sándor és a szerb junior válogatott csapatkapitánya, a 20 éves jobbátlövő, Nikola Ivanovics után a klub negyedik nyári szerzeménye.

A szezon végén a Ferencvárostól távozik Ancsin Gábor, Rade Mijatovic, Teimuraz Orjonikidze, Pálos Gábor, Bali Richárd, Oláh Tamás és Tóth József is. 

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Ferencváros szerződtette Schäffer Zsoltot, a Tatabánya junior válogatott kézilabdázóját. A 20 éves, 193 centi magas, 90 kilós, balkezes játékos a jobbátlövő posztjára érkezik. Az elmúlt egy évet kölcsönben a Cegléd csapatában töltötte, ám az FTC végleg megvásárolja Schäffert, aki azok után, hogy Máthé Dominik felkerült a felnőtt válogatottba, az elsőszámú jobbátlövője lett a magyar junior válogatottnak. A múlt hónapban egy nemzetközi junior tornán gólkirály is volt, ahol a franciák olimpia- világ- és Európa-bajnok klasszisától, Daniel Narcisse-től vette át a díjat. „Nagyon örülök annak, hogy egy újabb nagyon tehetséges, junior válogatott játékossal erősödött a csapatunk. Bízom benne, hogy a Ferencváros egyik kulcsembere lehet már a jövő szezonban is” – mondta Király Sándor szakosztályvezető. „Boldog vagyok, hogy a Fradiba igazolhattam. Döntésemben a legfontosabb szerepet az játszotta, hogy tudom, hogy itt komolyan számolnak a fiatal magyar kézilabdázókkal. Sok jót hallottam a klubról és erről a közegről, remélem, hogy minél előbb be tudok illeszkedni, és hasznára leszek a csapatnak” – nyilatkozta a fiatal tehetség. A 20 éves Schäffer Zsolt a 23 éves balátlövő, Nagy Bence, a 24 éves balszélső, Bohács Sándor és a szerb junior válogatott csapatkapitánya, a 20 éves jobbátlövő, Nikola Ivanovics után a klub negyedik nyári szerzeménye. A szezon végén a Ferencvárostól távozik Ancsin Gábor, Rade Mijatovic, Teimuraz Orjonikidze, Pálos Gábor, Bali Richárd, Oláh Tamás és Tóth József is.

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Elvéreztünk a BL-tempóban Szegeden

Idei utolsó mérkőzésén sima vereséget szenvedett férfi kézilabdacsapatunk.

A Szegedet kaptuk a Magyar Kupában

Eddig szerencsénk volt a sorsolásnál, a négyes döntőért azonban a MOL-Pick Szegedet kaptuk.

Szegeden zárjuk az évet

Nincs megállás, férfi kézilabdacsapatunk pénteken a MOL-Pick Szeged otthonában lép pályára.

Továbbjutottunk, a négyes döntőért játszhatunk

Felőrölte a Budai Farkasokat, így bejutott a nyolc közé férfi kézilabdacsapatunk a kupában.

A tét a nyolc közé jutás

A Budai Farkasok otthonában lép pályára szerdán az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata

Újra lendületben csikócsapatunk

Két lehengerlő győzelemmel zárta a hétvégét az FTC-Diagnosticum ifjúsági férfi kézilabdacsapata.

Férfias küzdelemben nyertünk rangadót

Kiharcolta a győzelmet az FTC-HungaroControl a Csurgó ellen a férfi kézilabda NB I-ben.

Újabb válogatott tehetséget igazoltunk

Az FTC-HungaroControl szerződtette a Vác 19 éves tehetségét, Bognár Alexet.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most