2019. május 15.
Junior válogatott átlövő érkezik
A Ferencváros szerződtette Schäffer Zsoltot, a Tatabánya junior válogatott kézilabdázóját.

A 20 éves, 193 centi magas, 90 kilós, balkezes játékos a jobbátlövő posztra érkezik. Az elmúlt egy évet kölcsönben a Cegléd csapatában töltötte, ám az FTC végleg megvásárolja Schäffert, aki azok után, hogy Máthé Dominik felkerült a felnőtt válogatottba, az elsőszámú jobbátlövője lett a magyar junior válogatottnak. A múlt hónapban egy nemzetközi junior tornán gólkirály is volt, ahol a franciák olimpia-, világ- és Európa-bajnok klasszisától, Daniel Narcisse-től vette át a díjat.

„Nagyon örülök annak, hogy egy újabb nagyon tehetséges, junior válogatott játékossal erősödött a csapatunk. Bízom benne, hogy a Ferencváros egyik kulcsembere lehet már a jövő szezonban is” – mondta Király Sándor szakosztályvezető.

„Boldog vagyok, hogy a Fradiba igazolhattam. Döntésemben a legfontosabb szerepet az játszotta, hogy tudom, hogy itt komolyan számolnak a fiatal magyar kézilabdázókkal. Sok jót hallottam a klubról és erről a közegről, remélem, hogy minél előbb be tudok illeszkedni, és hasznára leszek a csapatnak” – nyilatkozta a fiatal tehetség, aki a NEKA-n nevelkedett.

A 20 éves Schäffer Zsolt a 23 éves balátlövő, Nagy Bence, a 24 éves balszélső, Bohács Sándor és a szerb junior válogatott csapatkapitánya, a 20 éves jobbátlövő, Nikola Ivanovics után a klub negyedik nyári szerzeménye.

A szezon végén a Ferencvárostól távozik Ancsin Gábor, Rade Mijatovic, Teimuraz Orjonikidze, Pálos Gábor, Bali Richárd, Oláh Tamás és Tóth József is. 

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Ferencváros szerződtette Schäffer Zsoltot, a Tatabánya junior válogatott kézilabdázóját. A 20 éves, 193 centi magas, 90 kilós, balkezes játékos a jobbátlövő posztjára érkezik. Az elmúlt egy évet kölcsönben a Cegléd csapatában töltötte, ám az FTC végleg megvásárolja Schäffert, aki azok után, hogy Máthé Dominik felkerült a felnőtt válogatottba, az elsőszámú jobbátlövője lett a magyar junior válogatottnak. A múlt hónapban egy nemzetközi junior tornán gólkirály is volt, ahol a franciák olimpia- világ- és Európa-bajnok klasszisától, Daniel Narcisse-től vette át a díjat. „Nagyon örülök annak, hogy egy újabb nagyon tehetséges, junior válogatott játékossal erősödött a csapatunk. Bízom benne, hogy a Ferencváros egyik kulcsembere lehet már a jövő szezonban is” – mondta Király Sándor szakosztályvezető. „Boldog vagyok, hogy a Fradiba igazolhattam. Döntésemben a legfontosabb szerepet az játszotta, hogy tudom, hogy itt komolyan számolnak a fiatal magyar kézilabdázókkal. Sok jót hallottam a klubról és erről a közegről, remélem, hogy minél előbb be tudok illeszkedni, és hasznára leszek a csapatnak” – nyilatkozta a fiatal tehetség. A 20 éves Schäffer Zsolt a 23 éves balátlövő, Nagy Bence, a 24 éves balszélső, Bohács Sándor és a szerb junior válogatott csapatkapitánya, a 20 éves jobbátlövő, Nikola Ivanovics után a klub negyedik nyári szerzeménye. A szezon végén a Ferencvárostól távozik Ancsin Gábor, Rade Mijatovic, Teimuraz Orjonikidze, Pálos Gábor, Bali Richárd, Oláh Tamás és Tóth József is.

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

"Az álmom válna valóra az olimpiai szerepléssel"

Karrierjéről, s a közelmúltbéli sikerekről mesélt Imre Bence, férfi kézilabdacsapatunk klasszisa - VIDEÓ!

Megmentettünk egy pontot a legvégén

Óriási csatát hozott férfi kézisienk Balatonfüred elleni rangadója, a végén Lékai Máté gólja döntetlent ért.

Jegyinfók a Presov elleni idegenbeli meccsre

Szombaton jön férfi kéziseink Ek-negyeddöntő visszavágója; így lehet belépőt venni az eperjesi mérkőzésre.

Fontos lenne visszavágni a Fürednek!

Férfi kéziseinkre a két Európa-kupa negyeddöntő között kulcsmeccs vár a bajnokságban, a Balatonfüred érkezik.

Tüzes siker: „Kint is nyernénk, mert jobbak vagyunk”

Pásztor István: „Dani piros lapja kicsit több volt a soknál • Lékai szerint kint is parázs csata lesz - VIDEÓ

Megvan az előny a visszavágóra!

Férfi kéziseink három góllal legyőzték a Tatran Presovot az Ek-negyeddöntő első meccsén.

Előnyt kell szereznünk a visszavágóra!

Férfi kéziseink a Tatran Presovot fogadják szombaton, a Veszprémben visszatérő Csörgő Kristófot kérdeztük.

Januári riválisunkkal is találkozunk az Eb-selejtezőben

Megvan a három együttes, amellyel megküzdhet a férfi kéziválogatott a 2026-os Eb-kvalifikációért.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin