2020. szeptember 28.
Két ferencvárosi játékos is a válogatottban!
Férfi kézilabdacsapatunkból Nagy Bence mellett Kovacsics Péter is meghívót kapott a magyar válogatottba!

„Nem igazán számítottam rá, nagyon meglepett, amikor megérkezett a meghívó és a program – mondta Kovacsics Péter. - Nagyon örültem neki, hogy meghívást kaptam, és továbbra is ugyanilyen keményen dolgozok tovább, hogy ez így maradjon a jövőben is. Igyekszem megragadni a válogatottban!”

A 26 éves balszélső már tavaly is kiváló formát mutatott, a félbeszakadt bajnokságban 18 mérkőzésen 53 gólt szerzett, és védekezésben is nagyon fontos szerepet töltött be a védekezésben is. Kovacsics az idén is tartja ugyanezt a formát a három forduló után még százszázalékos Ferencvárosban, három bajnokin lőtt 14 góljával a második a házi góllövőlistán a 21 gólos Nagy Bence mögött, akit ugyancsak behívtak ismét a válogatottba.

„Örülünk, hogy egy újabb fiatal, tehetséges magyar játékos került be a Ferencvárosból a magyar válogatottba – kezdte Király Sándor szakosztályvezető. - Petya ezért nagyon megdolgozott, csak a legjobbakat lehet róla mondani: példamutató az edzésmunkája és a hozzáállása, egy tudatos, ízig-vérig profi sportoló. Ez csapatunk többi tagjára is igaz, mindenki azért küzd nálunk, hogy egyszer bekerüljön a válogatottba. Látszik is a Ferencváros tavalyi és idei teljesítményén is, hogy nyerő típusú játékosokkal vagyunk tele, és nagyon remélem, hogy rövidesen többen is követni fogják Nagy Bence és Kovacsics Péter útját.”

Péntektől vasárnapig Budaörsön lesz a nemzeti csapatnak összetartása, minden nap két edzéssel készülnek a válogatott tagjai.

A bajnokság számunkra csak jövő szerdán, október 7-én folytatódik, amikor Gyöngyösön játszunk rangadót. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti majd.

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csapatunkból Nagy Bence mellett Kovacsics Péter is meghívót kapott a magyar válogatottba! „Nem igazán számítottam rá, nagyon meglepett, amikor megérkezett a meghívó és a program – mondta Kovacsics Péter. - Nagyon örültem neki, hogy meghívást kaptam, és továbbra is ugyanilyen keményen dolgozok tovább, hogy ez így maradjon a jövőben is. Igyekszem megragadni a válogatottban!” A 26 éves balszélső már tavaly is kiváló formát mutatott, a félbeszakadt bajnokságban 18 mérkőzésen 53 gólt szerzett, és védekezésben is nagyon fontos szerepet töltött be a védekezésben is. Kovacsics az idén is tartja ugyanezt a formát a három forduló után még százszázalékos Ferencvárosban, három bajnokin lőtt 14 góljával a második a házi góllövőlistán a 21 gólos Nagy Bence mögött, akit ugyancsak behívtak ismét a válogatottba. „Örülünk, hogy egy újabb fiatal, tehetséges magyar játékos került be a Ferencvárosból a magyar válogatottba – kezdte Király Sándor szakosztályvezető. - Petya ezért nagyon megdolgozott, csak a legjobbakat lehet róla mondani: példamutató az edzésmunkája és a hozzáállása, egy tudatos, ízig-vérig profi sportoló. Ez csapatunk többi tagjára is igaz, mindenki azért küzd nálunk, hogy egyszer bekerüljön a válogatottba. Látszik is a Ferencváros tavalyi és idei teljesítményén is, hogy nyerő típusú játékosokkal vagyunk tele, és nagyon remélem, hogy rövidesen többen is követni fogják Nagy Bence és Kovacsics Péter útját.” Péntektől vasárnapig Budaörsön lesz a nemzeti csapatnak összetartása, minden nap két edzéssel készülnek a válogatott tagjai.

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Elmarad a Gyöngyös elleni mérkőzésünk

Férfi kézilabdacsapatunk egyik játékosa pozitív COVID-19 tesztet produkált.

Felszabadultan játszhatunk Gyöngyösön

Nincs sok pihenő, szerdán rangadóval folytatódik a bajnokság férfi kézilabdacsapatunk számára.

Újabb győzelemmel hibátlanok maradtunk

Végig vezetve legyőzte a Budakalászt férfi kézilabdacsapatunk, így őrzi makulátlan mérlegét az NB I-ben.

Tévés mérkőzéssel folytatjuk a bajnokságot

Még hibátlan férfi kézilabdacsapatunk pénteken a Budakalászt látja vendégül az NB I-ben.

Két pozitív tesztünk van, karanténban a férfi csapat

Férfi kézilabdacsapatunk két játékosa pozitív COVID-19 tesztet produkált.

Újabb tévés rangadót játszunk

Férfi kézilabdacsapatunk szerdán este Gyöngyösön játszik rangadót a bajnokságban.

Felőröltük az Orosházát, hibátlanok maradtunk

Harmadik mérkőzését is megnyerte férfi kézilabdacsapatunk a bajnokságban.

Nincs mese, nyerni kell!

Csütörtökön pótolja az Orosháza ellen elhalasztott bajnokit férfi kézilabdacsapatunk.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most