2020. február 24.
Kulcsjátékosunkkal hosszabbítottunk
További két évig marad az FTC-HungaroControl kézilabdázója Kovacsics Péter.

Nem sokkal azután, hogy nővére, Kovacsics Anikó meghosszabbította szerződését a Fradival, a 25 éves balszélső is aláírt újabb két évre férfi csapatunkhoz.

„Úgy gondolom, hogy Kovacsics Péter élete legjobb formájában kézilabdázik most a Ferencvárosban, de ezt más játékosokról is nyugodt szívvel elmondhatom. Ez a szakmai stáb kiváló munkáját is dicséri. Hiszek benne, hogy hamarosan a magyar válogatottban is bemutatkozhat, mert képességei alapján egyértelműen ott a helye a nemzeti csapatban” – mondta Király Sándor szakosztályvezető a kétkezes, szélvészgyors szélsőről.

„Nagyon jól érzem magam a Ferencvárosban, kiváló a közeg, és fontos szempont volt az is, hogy sok játéklehetőséget kapok, amely elengedhetetlen ahhoz, tovább fejlődjek, és elérjem a céljaimat. Nagyon jó közösség alakult ki a Fradinál, és őszintén szólva nem is gondolkoztam azon, hogy máshova igazoljak” – mondta Kovacsics Péter.

Balszélsőnk 2018-ban igazolt a Ferencvároshoz, első évében még nem saját posztján játszott a rengeteg sérülés miatt, az idén azonban eredeti posztján szerepelhet, amelyet meg is hálál: 16 bajnokin 48 akciógólnál jár. Kovacsics Péter kettes védőként a védekezéshez is rengeteget hozzátesz, személyében egy abszolút alapemberünk hosszabbított.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

További két évig marad az FTC-HungaroControl kézilabdázója Kovacsics Péter. Nem sokkal azután, hogy nővére, Kovacsics Anikó meghosszabbította szerződését a Fradival, a 25 éves balszélső is aláírt újabb két évre férfi csapatunkhoz. Nem sokkal azután, hogy nővére, Kovacsics Anikó meghosszabbította szerződését a Fradival, a 25 éves balszélső is aláírt újabb két évre férfi csapatunkhoz. „Úgy gondolom, hogy Kovacsics Péter élete legjobb formájában kézilabdázik most a Ferencvárosban, de ezt más játékosokról is nyugodt szívvel elmondhatom. Ez a szakmai stáb kiváló munkáját is dicséri. Hiszek benne, hogy hamarosan a magyar válogatottban is bemutatkozhat, mert képességei alapján egyértelműen ott a helye a nemzeti csapatban” – mondta Király Sándor szakosztályvezető a kétkezes, szélvészgyors szélsőről. „Nagyon jól érzem magam a Ferencvárosban, kiváló a közeg, és fontos szempont volt az is, hogy sok játéklehetőséget kapok, amely elengedhetetlen ahhoz, tovább fejlődjek, és elérjem a céljaimat. Nagyon jó közösség alakult ki a Fradinál, és őszintén szólva nem is gondolkoztam azon, hogy máshova igazoljak” – mondta Kovacsics Péter. Balszélsőnk 2018-ban igazolt a Ferencvároshoz, első évében még nem saját posztján játszott a rengeteg sérülés miatt, az idén azonban eredeti posztján szerepelhet, amelyet meg is hálál: 16 bajnokin 48 akciógólnál jár. Kovacsics Péter kettes védőként a védekezéshez is rengeteget hozzátesz, személyében egy abszolút alapemberünk hosszabbított. @kovapetya13 #hosszabbitas #ftc #ftcferfikezilabda #ftckezilabda #ftchandball #lidl #nike #tippmix

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Szárnyaltak eddig a ferencvárosi férfi kézisek

Még nem tudni, hogy miként ér véget a szezon, de eredményes évet zárhat az FTC férfi kézilabda szakosztálya.

A szövetség felfüggesztette a kézibajnokságokat

Határozatlan időre a Magyar Kézilabda Szövetség felfüggesztette a magyar bajnokságokat.

Első a biztonság: zárt kapuk mögött a kézibajnokik is

Az FTC-nek az emberek élete és egészsége az első, ezért zárt kapuk mögött rendezi hazai kézilabda-mérkőzéseit.

A Fradi-játékosok oktatták az NFL-sztárokat

A volt NFL-sztár leszólta a kézilabdát - A Fradival edző Super Bowl-győztes visszaszólt! – VIDEÓ!

Gólgazdag meccset játszottunk Szegeden

Zárt kapuk mögött, nagy tempójú mérkőzést játszott férfi kézilabdacsapatunk a Szegeddel.

Az esélytelenek nyugalmával

Szerdán a Magyar Kupában a MOL-Pick Szeged vendége lesz férfi kézilabdacsapatunk.

Óriási bravúrgyőzelem csikócsapatunktól

Nagyot küzdve egy góllal legyőzte idegenben a Vecsést az FTC U21-Diagnosticum az NB I/B-ben.

Drámai meccsen ikszeltünk Orosházán

Felállt a padlóról, majd egy győztes meccset az utolsó másodpercben rontott el férfi kézilabdacsapatunk.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most