2020. január 11.
Óriási csatában vertük az oroszokat az Eb-n!
Oroszország legyőzésével kezdte a magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságot Malmőben.

Jól kezdett a magyar válogatott, 6-4-re is vezetett, ezt követően az oroszok vették át az irányítást, és fordítottak. A 18. percben Gulyás István szövetségi kapitány időt kért, ezután megváltozott a játék képe, támadásban jobban megtaláltuk a lövőhelyzeteket, ehhez az is kellett, hogy az utolsó tíz percre beszálló Nagy Bence egyből felvette a mérkőzés tempóját. A Ferencváros átlövője, aki a válogatottban irányítót játszik, lőtt egy nagyon szép gólt, majd kiosztott két gólpasszt, sikerült is fordítanunk, a szünetben 14-13-ra mi vezettünk.

A második játékrészben Nagy Bence ismét a padon kezdett, de nélküle is kiválóan ment a játék a magyar válogatottnak: főleg Balogh Zsolt góljainak köszönhetően négy góllal elhúztunk. (19-15) Jött is az orosz időkérés, amely után az ellenfél összeszedte magát, és 20-19-re feljött. Nem estünk azonban össze, jó védekezésből gyors gólokat szerezve, tíz perccel a vége előtt ismét elmentünk néggyel. (24-20)

Az oroszok innen is felálltak, kiegyenlítettek (25-25), de Balogh hetesével ismét nálunk volt az előny, az utolsó percben pedig támadhatott az ellenfél a döntetlenért, de Gyibirov ziccerét Mikler kivédte, így 26-25-re nyertünk.

A ferencvárosi Nagy Bence a második félidőben már nem kapott lehetőséget.

Következő mérkőzésünket a csoport favoritja, Dánia ellen játsszuk hétfőn, 20.30-kor.

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Óriási csatában vertük az oroszokat az Eb-n! Oroszország legyőzésével kezdte a magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságot Malmőben. Jól kezdett a magyar válogatott, 6-4-re is vezetett, ezt követően az oroszok vették át az irányítást, és fordítottak. A 18. percben Gulyás István szövetségi kapitány időt kért, ezután megváltozott a játék képe, támadásban jobban megtaláltuk a lövőhelyzeteket, ehhez az is kellett, hogy az utolsó tíz percre beszálló Nagy Bence egyből felvette a mérkőzés tempóját. A Ferencváros átlövője, aki a válogatottban irányítót játszik, lőtt egy nagyon szép gólt, majd kiosztott két gólpasszt, sikerült is fordítanunk, a szünetben 14-13-ra mi vezettünk. A második játékrészben Nagy Bence ismét a padon kezdett, de nélküle is kiválóan ment a játék a magyar válogatottnak: főleg Balogh Zsolt góljainak köszönhetően négy góllal elhúztunk. (19-15) Jött is az orosz időkérés, amely után az ellenfél összeszedte magát, és 20-19-re feljött. Nem estünk azonban össze, jó védekezésből gyors gólokat szerezve , tíz perccel a vége előtt ismét elmentünk néggyel. (24-20) Az oroszok innen is felálltak, kiegyenlítettek (25-25), de Balogh hetesével ismét nálunk volt az előny, az utolsó percben pedig támadhatott az ellenfél a döntetlenért, de Gyibirov ziccerét Mikler kivédte, így 26-25-re nyertünk. A ferencvárosi Nagy Bence a második félidőben már nem kapott lehetőséget. Következő mérkőzésünket a csoport favoritja, Dánia ellen játsszuk hétfőn, 20.30-kor.

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Horváth Attila marad a Ferencváros vezetőedzője

Az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata hosszabbított Horváth Attila vezetőedzővel.

A gumicukor segített - Kovacsics lefutotta a maratont

Az FTC-HungaroControl kézilabdázója, Kovacsics Péter vasárnap este lefutotta a maratont.

Elkezdődött a felkészülés, változik a program

Férfi kézilabdacsapatunk játékosai a múlt héten elkezdték az alapozó munkát.

Az újonccal kezdünk - sorsoltak az NB I-ben

Sorsoltak a férfi kézilabda-bajnokágban, az FTC-HungaroControl hazai pályán kezdi a szezont.

Fiatal, motivált, küzdő csapatunk lesz

Csapatkapitányunk, Schuch Timuzsin és Nagy Bence válaszolt a kérdésekre az MKSZ #hazaipalya sorozatában.

Így pihennek játékosaink

Férfi kézilabdacsapatunk játékosait arra kértük, hogy küldjenek képeket, videókat a pihenőidőszakból.

Kialakult a női és a férfi NB I mezőnye

A Magyar Kézilabda Szövetség véglegesítette a női és férfi NB I 2020/2021-es idényének mezőnyét.

Tehetséges kapust igazoltunk

Az FTC-HungaroControl kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Deményi Xavér.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most