2020. november 21.
Rémálom a Veszprém Arénában
Csúnya vereségbe szaladt bele férfi kézilabdacsapatunk a „kis Veszprém” otthonában.

Férfi kézilabda NB I, 13. forduló:
Veszprémi KKFT-Ferencváros 33-25 (17-9)
gószerzőink: Andjelic 7, Schäffer 5, Nagy 3, Mikita 2, Füzi 2, Kovacsics, Bujdosó, Pordán, Imre, Ónodi-Jánsokúti, Bognár

Már az első perctől kezdve látszott, hogy a csupa fiatal játékosból álló hazaiak jóval frissebben mozogtak, mint a mieink, akiknek szerdán kőkemény mérkőzésük volt a Csurgóval, míg a Veszprém egy hetet készülhetett a szombati találkozóra. Másfél perc sem telt el, és már 3-0-s hátrányban voltunk, a nyolcadik percben, 6-2-nél pedig máris időt kellett kérnie Horváth Attilának.

Ez sem segített, támadásban csak momentumaink voltak, a védekezésünk teljesen szétesett, átrohantak rajtunk a hazaiak, akik a 20. percben már hét góllal (12-5) vezettek, a szünetben pedig nyolcgólos volt az előnyük. (17-9)

A második játékrészben is folytatódott a rémálom, hiába forgatta a csapatot Horváth Attila, mindenki rendkívül enerváltan és dekoncentráltan játszott, egyedül Bozo Andjelic játékára nem lehetett panasz, valamint a második félidőben Deményi Xavér is bemutatott néhány szép védést.

A „kis Veszprém” több kulcsjátékosát is nélkülözve, kapusa, Ágoston vezérletével végig magabiztosan játszva, ilyen hatalmas különbséggel is megérdemelten győzte le csapatunkat, amelynek talán jókor jött ez a pofon, hogy minden egyes ellenfelet 100 százalékosan komolyan kell venni az NB I-ben.

Tombor Csaba, a Veszprém vezetőedzője: „Nagyon erős védelme van a Fradinak, kiválóak a kapusai, a gyors ellentámadásaik végzetesek – erre készültünk egész héten, hogy ezt a tempót, amit ők diktálnak, bírjuk. Az eredmény becsapós, a Fradi egy nagyon jó csapat. Kapusunk nagyon jól védett, a védőfal előtte kiválóan működött. Nagyon fontos két pontot szereztünk, hogy elérjük a célunkat, azaz bent tudjunk maradni.”

Horváth Attila, az FTC vezetőedzője: „Gratulálok a Veszprémnek. Nagyon alulmúltuk magunkat, nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna. Fejben nem voltunk, talán benne ragadtunk a szerdai nagy sikerben. Nekünk is újdongás ez a szerda-szombat ritmus, főleg így, hogy nem tudjuk, mikor játszunk, de ez nem lehet kibúvó. Valamit nagyon elszúrtunk a felkészülésben, azon leszünk, hogy ezt kijavítsuk. Ha elől akarunk végezni, akkor ezek a hibák nem férnek bele. Nehezen építettük fel ezt a fantasztikus sorozatot, de 60 perc alatt ezt leromboltuk. Bízom benne, hogy felállunk, mert jó kis csapatunk van.”

Sok idő nincs nyalogatni a sebeket, szerdán Ceglédre látogatunk, majd szombaton az Eger együttesét fogadjuk.

Cikkajánló

A jó formában lévő Eger ellen bizonyíthatunk

Szombaton az Eger együttesét fogadja férfi kézilabdacsapatunk a bajnokságban.

Hiába küzdöttünk, kikaptunk a Ceglédtől

Vereséget szenvedett férfi kézilabdacsapatunk a Cegléd otthonában.

Itt a lehetőség a javításra!

Már szerdán bizonyíthatja férfi kézilabdacsapatunk, hogy csak egy kisiklás volt a veszprémi vereség.

Veszprémbe utazunk, újabb tévés meccsre

Csupán két edzéssel készülhet férfi kézilabdacsapatunk a Veszprémi KKFT elleni bajnokira.

Rangadót nyertünk, újra a dobogón vagyunk!

Kiváló mérkőzésen tartotta itthon a két pontot férfi kézilabdacsapatunk a Csurgó ellen.

Rangadóval folytatjuk

Fontos mérkőzés vár férfi kézilabdacsapatunkra, amely szerdán a Csurgót látja vendégül.

Emelt fővel távozhatunk Veszprémből

Kiváló mérkőzésen csupán négygólos vereséget szenvedett férfi kézilabdacsapatunk Veszprémben.

Tévés meccseken a világsztárok ellen

Férfi kézilabdacsapatunk négy napon belül összecsap a Veszprémmel és a Szegeddel is a bajnokságban.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most