2019. május 20.
Újabb junior válogatottat igazoltunk
A Ferencváros szerződtette a Tatabányától Győri Kristófot, a junior válogatott elsőszámú kapusát.

A 188 centi magas, 88 kilós kézilabdázó az elmúlt szezont kölcsönben Mezőkövesden töltötte, most két évre kölcsönbe a Ferencvároshoz kerül. Többek között testvére, a Tatabányán játszó Győri Mátyás is azt tanácsolta neki, hogy igazoljon klubunkhoz.

„Nagyon szimpatikus, ahogy a Fradiban a fiatalokhoz állnak, és a bátyám is azt mondta, hogy a fejlődésem szempontjából ez a lehető legjobb döntés, amit hozhatok” – mondta a 18 éves, NEKA-nevelésű tehetség.

„Győri Kristóf lett az NB I-es keretünk tizedik utánpótlás-válogatott játékosa, ez egészen egyedülálló a magyar kézilabda történetében. Úgy gondolom, hogy egy kivételes képességű játékossal gazdagodtunk, és nagy boldogsággal tölt el, hogy a legtehetségesebb fiatal magyar kézilabdázók közül egyre többen választják a Ferencvárost” – mondta Király Sándor szakosztályvezető.

Győri Kristófon kívül a Ferencváros szintén szerződtette a következő szezonra a korábbi NB I-es gólkirály Nagy Bencét (23 éves), magyar válogatottban is bemutatkozott balszélsőt, Bohács Sándort (23 éves), a junior válogatott elsőszámú jobbátlövőjét, Schäffer Zsoltot (20 éves) és a szerb junior válogatott csapatkapitányát, az ugyancsak jobbátlövő Nikola Ivanovicsot (20 éves).

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Ferencváros szerződtette a Tatabányától Győri Kristófot, a junior válogatott elsőszámú kapusát. A 188 centi magas, 88 kilós kézilabdázó az elmúlt szezont kölcsönben Mezőkövesden töltötte, most két évre kölcsönbe a Ferencvároshoz kerül. Többek között testvére, a Tatabányán játszó Győri Mátyás is azt tanácsolta neki, hogy igazoljon klubunkhoz. „Nagyon szimpatikus, ahogy a Fradiban a fiatalokhoz állnak, és a bátyám is azt mondta, hogy a fejlődésem szempontjából ez a lehető legjobb döntés, amit hozhatok” – mondta a 18 éves tehetség. „Győri Kristóf lett az NB I-es keretünk tizedik utánpótlás-válogatott játékosa, ez egészen egyedülálló a magyar kézilabda történetében. Úgy gondolom, hogy egy kivételes képességű játékossal gazdagodtunk, és nagy boldogsággal tölt el, hogy a legtehetségesebb fiatal magyar kézilabdázók közül egyre többen választják a Ferencvárost” – mondta Király Sándor szakosztályvezető. Győri Kristófon kívül a Ferencváros szintén szerződtette a következő szezonra a korábbi NB I-es gólkirály Nagy Bencét (23 éves), magyar válogatottban is bemutatkozott balszélsőt, Bohács Sándort (23 éves), a junior válogatott elsőszámú jobbátlövőjét, Schäffer Zsoltot (20 éves) és a szerb junior válogatott csapatkapitányát, az ugyancsak jobbátlövő Nikola Ivanovicsot (20 éves).

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

A válogatott gólok több mint felét fradisták lőtték

Ezüstérmes lett a négy ferencvárosi játékossal felálló serdülő fiú kézilabda-válogatott Németországban.

Nem győztünk bajnoki címeket ünnepelni

Évzáróval ünnepelte a rendkívül sikeres szezont a Ferencváros utánpótlása. VIDEÓ!

Fradista gólok a B válogatottban

A magyar férfi kézilabda B válogatott két barátságos mérkőzést játszott Lengyelországban.

Fradisták repítették a válogatottat

Ferencvárosi kézilabdázók vezérletével nyerte meg mindkét mérkőzését a magyar serdülő fiú válogatott.

Kiharcoltuk az Eb-szereplést

Egy góllal nyert Szlovákiában, így kijutott az Európa-bajnokságra férfi kézilabda-válogatottunk.

Hét edzőmeccsel készülünk

Elkészült a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának nyári felkészülési programja.

A jövő a Fradinál épül

Komoly átalakulás zajlik férfi kézilabdacsapatunknál, amelynek magyar újoncai bemutatkoztak – VIDEÓ!

Magunkhoz láncoljuk értékeinket

Újabb két fiatal magyar tehetséggel kötött profi szerződést a Ferencváros férfi kézilabdacsapata.

close
Facebook Youtube Instagram Linkedin
close
Fradi most
Fradi most