2019. május 20.
Újabb junior válogatottat igazoltunk
A Ferencváros szerződtette a Tatabányától Győri Kristófot, a junior válogatott elsőszámú kapusát.

A 188 centi magas, 88 kilós kézilabdázó az elmúlt szezont kölcsönben Mezőkövesden töltötte, most két évre kölcsönbe a Ferencvároshoz kerül. Többek között testvére, a Tatabányán játszó Győri Mátyás is azt tanácsolta neki, hogy igazoljon klubunkhoz.

„Nagyon szimpatikus, ahogy a Fradiban a fiatalokhoz állnak, és a bátyám is azt mondta, hogy a fejlődésem szempontjából ez a lehető legjobb döntés, amit hozhatok” – mondta a 18 éves, NEKA-nevelésű tehetség.

„Győri Kristóf lett az NB I-es keretünk tizedik utánpótlás-válogatott játékosa, ez egészen egyedülálló a magyar kézilabda történetében. Úgy gondolom, hogy egy kivételes képességű játékossal gazdagodtunk, és nagy boldogsággal tölt el, hogy a legtehetségesebb fiatal magyar kézilabdázók közül egyre többen választják a Ferencvárost” – mondta Király Sándor szakosztályvezető.

Győri Kristófon kívül a Ferencváros szintén szerződtette a következő szezonra a korábbi NB I-es gólkirály Nagy Bencét (23 éves), magyar válogatottban is bemutatkozott balszélsőt, Bohács Sándort (23 éves), a junior válogatott elsőszámú jobbátlövőjét, Schäffer Zsoltot (20 éves) és a szerb junior válogatott csapatkapitányát, az ugyancsak jobbátlövő Nikola Ivanovicsot (20 éves).

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Ferencváros szerződtette a Tatabányától Győri Kristófot, a junior válogatott elsőszámú kapusát. A 188 centi magas, 88 kilós kézilabdázó az elmúlt szezont kölcsönben Mezőkövesden töltötte, most két évre kölcsönbe a Ferencvároshoz kerül. Többek között testvére, a Tatabányán játszó Győri Mátyás is azt tanácsolta neki, hogy igazoljon klubunkhoz. „Nagyon szimpatikus, ahogy a Fradiban a fiatalokhoz állnak, és a bátyám is azt mondta, hogy a fejlődésem szempontjából ez a lehető legjobb döntés, amit hozhatok” – mondta a 18 éves tehetség. „Győri Kristóf lett az NB I-es keretünk tizedik utánpótlás-válogatott játékosa, ez egészen egyedülálló a magyar kézilabda történetében. Úgy gondolom, hogy egy kivételes képességű játékossal gazdagodtunk, és nagy boldogsággal tölt el, hogy a legtehetségesebb fiatal magyar kézilabdázók közül egyre többen választják a Ferencvárost” – mondta Király Sándor szakosztályvezető. Győri Kristófon kívül a Ferencváros szintén szerződtette a következő szezonra a korábbi NB I-es gólkirály Nagy Bencét (23 éves), magyar válogatottban is bemutatkozott balszélsőt, Bohács Sándort (23 éves), a junior válogatott elsőszámú jobbátlövőjét, Schäffer Zsoltot (20 éves) és a szerb junior válogatott csapatkapitányát, az ugyancsak jobbátlövő Nikola Ivanovicsot (20 éves).

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Ferencvárosi ifik a junior válogatottban

Szoros vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen a junior férfi kézilabda-válogatott a Komlótól.

Nagy Bencét meghívták a magyar válogatottba

Gulyás István kihirdette a magyar férfi kézilabda-válogatott keretét egy extra összetartásra.

Horváth: Ezek a meccsek szolgálják a magyar kézilabdát

Horváth Attila csak felsőfokon tud beszélni csapatáról a Tatabánya elleni győzelem után.

Hajszálra a nagy bravúrtól

Sokáig vezetett, de végül kikapott a Ferencváros NB I/B-s férfi kézilabdacsapata a bajnokság 1. fordulójában.

Legyőztük a tavalyi bronzérmes Tatabányát!

Nagybetűs csapatként küzdve az FTC-HungaroControl legyőzte a válogatott játékosokkal teletűzdelt Tatabányát.

Tét nélkül a Tatabánya ellen

A teher az esélyesebb ellenfélen van, ez pedig egy jó mérkőzést eredményezhet az Elek Gyula Arénában.

Szurkolói játék a férfi bajnokin is

A Ferencváros férfi együttesének bajnokiján is debütál a női csapat mérkőzésein nagy sikerű Dobdle! játék.

Tinédzser Fradi a felnőtt NB I/B-ben

Szombaton elkezdődik az NB I/B a Ferencváros ifistákból álló férfi kézilabdacsapata számára.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most