2019. május 20.
Újabb junior válogatottat igazoltunk
A Ferencváros szerződtette a Tatabányától Győri Kristófot, a junior válogatott elsőszámú kapusát.

A 188 centi magas, 88 kilós kézilabdázó az elmúlt szezont kölcsönben Mezőkövesden töltötte, most két évre kölcsönbe a Ferencvároshoz kerül. Többek között testvére, a Tatabányán játszó Győri Mátyás is azt tanácsolta neki, hogy igazoljon klubunkhoz.

„Nagyon szimpatikus, ahogy a Fradiban a fiatalokhoz állnak, és a bátyám is azt mondta, hogy a fejlődésem szempontjából ez a lehető legjobb döntés, amit hozhatok” – mondta a 18 éves, NEKA-nevelésű tehetség.

„Győri Kristóf lett az NB I-es keretünk tizedik utánpótlás-válogatott játékosa, ez egészen egyedülálló a magyar kézilabda történetében. Úgy gondolom, hogy egy kivételes képességű játékossal gazdagodtunk, és nagy boldogsággal tölt el, hogy a legtehetségesebb fiatal magyar kézilabdázók közül egyre többen választják a Ferencvárost” – mondta Király Sándor szakosztályvezető.

Győri Kristófon kívül a Ferencváros szintén szerződtette a következő szezonra a korábbi NB I-es gólkirály Nagy Bencét (23 éves), magyar válogatottban is bemutatkozott balszélsőt, Bohács Sándort (23 éves), a junior válogatott elsőszámú jobbátlövőjét, Schäffer Zsoltot (20 éves) és a szerb junior válogatott csapatkapitányát, az ugyancsak jobbátlövő Nikola Ivanovicsot (20 éves).

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Ferencváros szerződtette a Tatabányától Győri Kristófot, a junior válogatott elsőszámú kapusát. A 188 centi magas, 88 kilós kézilabdázó az elmúlt szezont kölcsönben Mezőkövesden töltötte, most két évre kölcsönbe a Ferencvároshoz kerül. Többek között testvére, a Tatabányán játszó Győri Mátyás is azt tanácsolta neki, hogy igazoljon klubunkhoz. „Nagyon szimpatikus, ahogy a Fradiban a fiatalokhoz állnak, és a bátyám is azt mondta, hogy a fejlődésem szempontjából ez a lehető legjobb döntés, amit hozhatok” – mondta a 18 éves tehetség. „Győri Kristóf lett az NB I-es keretünk tizedik utánpótlás-válogatott játékosa, ez egészen egyedülálló a magyar kézilabda történetében. Úgy gondolom, hogy egy kivételes képességű játékossal gazdagodtunk, és nagy boldogsággal tölt el, hogy a legtehetségesebb fiatal magyar kézilabdázók közül egyre többen választják a Ferencvárost” – mondta Király Sándor szakosztályvezető. Győri Kristófon kívül a Ferencváros szintén szerződtette a következő szezonra a korábbi NB I-es gólkirály Nagy Bencét (23 éves), magyar válogatottban is bemutatkozott balszélsőt, Bohács Sándort (23 éves), a junior válogatott elsőszámú jobbátlövőjét, Schäffer Zsoltot (20 éves) és a szerb junior válogatott csapatkapitányát, az ugyancsak jobbátlövő Nikola Ivanovicsot (20 éves).

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

"Az álmom válna valóra az olimpiai szerepléssel"

Karrierjéről, s a közelmúltbéli sikerekről mesélt Imre Bence, férfi kézilabdacsapatunk klasszisa - VIDEÓ!

Megmentettünk egy pontot a legvégén

Óriási csatát hozott férfi kézisienk Balatonfüred elleni rangadója, a végén Lékai Máté gólja döntetlent ért.

Jegyinfók a Presov elleni idegenbeli meccsre

Szombaton jön férfi kéziseink Ek-negyeddöntő visszavágója; így lehet belépőt venni az eperjesi mérkőzésre.

Fontos lenne visszavágni a Fürednek!

Férfi kéziseinkre a két Európa-kupa negyeddöntő között kulcsmeccs vár a bajnokságban, a Balatonfüred érkezik.

Tüzes siker: „Kint is nyernénk, mert jobbak vagyunk”

Pásztor István: „Dani piros lapja kicsit több volt a soknál • Lékai szerint kint is parázs csata lesz - VIDEÓ

Megvan az előny a visszavágóra!

Férfi kéziseink három góllal legyőzték a Tatran Presovot az Ek-negyeddöntő első meccsén.

Előnyt kell szereznünk a visszavágóra!

Férfi kéziseink a Tatran Presovot fogadják szombaton, a Veszprémben visszatérő Csörgő Kristófot kérdeztük.

Januári riválisunkkal is találkozunk az Eb-selejtezőben

Megvan a három együttes, amellyel megküzdhet a férfi kéziválogatott a 2026-os Eb-kvalifikációért.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin