2019. december 7.
Újabb válogatott tehetséget igazoltunk
Az FTC-HungaroControl szerződtette a Vác 19 éves tehetségét, Bognár Alexet.

A sokoldalú irányító az idei ifjúsági világbajnokságon a magyar válogatott egyik legjobbja volt, jelenleg pedig már a junior válogatottban szerepel.

Fiatal kora ellenére Bognár Alex az NB I-es Vácban az idén a legeredményesebb játékos volt 11 bajnokin szerzett 40 góljával.

„Kiváló csapatunk Bognár Alex érkezésével - akit a magyar kézilabda egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosának tartok - még tovább erősödik. Olyan alkotói közegbe került, ahol a maximumot hozhatja ki magából. Hiszek benne, hogy hosszú távon a Ferencváros és Magyarország egyik legnagyobb erőssége lesz” – mondta Király Sándor, a férfi szakág vezetője.

Bognár Alex szerződtetése azért is fontos amellett, hogy újabb tehetséges magyar választotta a Fradit, mert több, a középmezőny elején álló, közvetlen riválisunk is szerette volna megszerezni őt.

„Valóban voltak ajánlataim máshonnan, de több szempontból is a Ferencvárosé volt a legelőnyösebb – kezdte a 19 éves irányító. – Egyrészt Vácon lakom, oda is járok iskolába, amiből még van fél évem, így egyszerűbb volt Budapestet választanom egy vidéki város helyett, de ami ennél is fontosabb tényező volt, hogy olyan helyre kerültem, ahol bíznak a fiatalokban, és Horváth Attila sokat játszatja őket. Remélem, minél előbb sikerül bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban.”

Bognár Alex már szombaton, a Csurgó elleni bajnokin bemutatkozhat a Ferencvárosban.

Sok sikert a Fradiban, Alex!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Újabb válogatott tehetséget igazoltunk! Az FTC-HungaroControl szerződtette a Vác 19 éves tehetségét, Bognár Alexet. A sokoldalú irányító a legutóbbi ifjúsági világbajnokságon a magyar válogatott egyik legjobbja volt, jelenleg pedig már a junior válogatottban szerepel. Fiatal kora ellenére Bognár Alex az NB I-es Vácban az idén a legeredményesebb játékos volt 11 bajnokin szerzett 40 góljával. „Kiváló csapatunk Bognár Alex érkezésével - akit a magyar kézlabda egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosának tartok - még tovább erősödik. Olyan alkotói közegbe került, ahol a maximumot ki magából. Hiszek benne, hogy hosszú távon a Ferencváros és Magyarország egyik legnagyobb erőssége lesz” – mondta Király Sándor, a férfi szakág vezetője. Bognár Alex szerződtetése azért is fontos amellett, hogy újabb tehetséges magyar választotta a Fradit, mert több, a középmezőny elején álló, közvetlen riválisunk is szerette volna megszerezni őt. „Valóban voltak ajánlataim máshonnan, de több szempontból is a Ferencvárosé volt a legelőnyösebb – kezdte a 19 éves irányító. – Egyrészt Vácon lakom, oda is járok iskolába, amiből még van fél évem, így egyszerűbb volt Budapestet választanom egy vidéki város helyett, de ami ennél is fontosabb tényező volt, hogy olyan helyre kerültem, ahol bíznak a fiatalokban, és Horváth Attila sokat játszatja őket. Remélem, minél előbb sikerül bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban.” Bognár Alex már szombaton, a Csurgó elleni bajnokin bemutatkozhat a Ferencvárosban. Sok sikert a Fradiban, Alex! @bgnr_alex

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Pásztor István: Végre tudunk csodát is csinálni!

Kedd este hősies küzdelemben mentettünk pontot a Valur ellen az El-ben; vezetőedzőnket kérdeztük.

A drámai büntető pillanata: „Csak rájuk gondoltam”

Férfi kézilabdázóink bámulatos második félidei játékukkal szereztek pontot az Európa-ligában – VIDEÓ

Hatalmas hajrá! – mínusz hétről mentettünk pontot

Parádés végjátékkal, időn túli hetessel szereztünk egy pontot a Valur elleni hazai El-csoportmeccsen.

Megfékeznénk a villámgyors Valurt

Kedden ismét itthon lépünk pályára az El-ben, az első fordulóból már ismert izlandi bajnok lesz az ellenfél.

Óriási csatában ikszeltünk Budakalászon

Hatalmas küzdelemben 25-25-ös döntetlent játszottunk a Budakalász otthonában a K&H Liga 11. fordulójában.

Fontos meccs jön közvetlen riválisunk ellen

A keddi Európa-liga-csata után ismét a bajnokság van a fókuszban, szombat délután Budakalászra látogatunk.

Nyolc ferencvárosi játékos a férfiválogatottban!

Chema Rodriguez kihirdette bő, 35 fős keretét a januári világbajnokságra, benne nyolc FTC-játékossal.

„Felemeljük a fejünket, és megyünk tovább!”

Jobbátlövőnk, Ónodi-Jánoskúti Máté értékelt a Benidorm elleni Európa-liga mérkőzés után – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin