2019. december 7.
Újabb válogatott tehetséget igazoltunk
Az FTC-HungaroControl szerződtette a Vác 19 éves tehetségét, Bognár Alexet.

A sokoldalú irányító az idei ifjúsági világbajnokságon a magyar válogatott egyik legjobbja volt, jelenleg pedig már a junior válogatottban szerepel.

Fiatal kora ellenére Bognár Alex az NB I-es Vácban az idén a legeredményesebb játékos volt 11 bajnokin szerzett 40 góljával.

„Kiváló csapatunk Bognár Alex érkezésével - akit a magyar kézilabda egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosának tartok - még tovább erősödik. Olyan alkotói közegbe került, ahol a maximumot hozhatja ki magából. Hiszek benne, hogy hosszú távon a Ferencváros és Magyarország egyik legnagyobb erőssége lesz” – mondta Király Sándor, a férfi szakág vezetője.

Bognár Alex szerződtetése azért is fontos amellett, hogy újabb tehetséges magyar választotta a Fradit, mert több, a középmezőny elején álló, közvetlen riválisunk is szerette volna megszerezni őt.

„Valóban voltak ajánlataim máshonnan, de több szempontból is a Ferencvárosé volt a legelőnyösebb – kezdte a 19 éves irányító. – Egyrészt Vácon lakom, oda is járok iskolába, amiből még van fél évem, így egyszerűbb volt Budapestet választanom egy vidéki város helyett, de ami ennél is fontosabb tényező volt, hogy olyan helyre kerültem, ahol bíznak a fiatalokban, és Horváth Attila sokat játszatja őket. Remélem, minél előbb sikerül bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban.”

Bognár Alex már szombaton, a Csurgó elleni bajnokin bemutatkozhat a Ferencvárosban.

Sok sikert a Fradiban, Alex!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Újabb válogatott tehetséget igazoltunk! Az FTC-HungaroControl szerződtette a Vác 19 éves tehetségét, Bognár Alexet. A sokoldalú irányító a legutóbbi ifjúsági világbajnokságon a magyar válogatott egyik legjobbja volt, jelenleg pedig már a junior válogatottban szerepel. Fiatal kora ellenére Bognár Alex az NB I-es Vácban az idén a legeredményesebb játékos volt 11 bajnokin szerzett 40 góljával. „Kiváló csapatunk Bognár Alex érkezésével - akit a magyar kézlabda egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosának tartok - még tovább erősödik. Olyan alkotói közegbe került, ahol a maximumot ki magából. Hiszek benne, hogy hosszú távon a Ferencváros és Magyarország egyik legnagyobb erőssége lesz” – mondta Király Sándor, a férfi szakág vezetője. Bognár Alex szerződtetése azért is fontos amellett, hogy újabb tehetséges magyar választotta a Fradit, mert több, a középmezőny elején álló, közvetlen riválisunk is szerette volna megszerezni őt. „Valóban voltak ajánlataim máshonnan, de több szempontból is a Ferencvárosé volt a legelőnyösebb – kezdte a 19 éves irányító. – Egyrészt Vácon lakom, oda is járok iskolába, amiből még van fél évem, így egyszerűbb volt Budapestet választanom egy vidéki város helyett, de ami ennél is fontosabb tényező volt, hogy olyan helyre kerültem, ahol bíznak a fiatalokban, és Horváth Attila sokat játszatja őket. Remélem, minél előbb sikerül bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban.” Bognár Alex már szombaton, a Csurgó elleni bajnokin bemutatkozhat a Ferencvárosban. Sok sikert a Fradiban, Alex! @bgnr_alex

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Megmentettünk egy pontot a legvégén

Óriási csatát hozott férfi kézisienk Balatonfüred elleni rangadója, a végén Lékai Máté gólja döntetlent ért.

Jegyinfók a Presov elleni idegenbeli meccsre

Szombaton jön férfi kéziseink Ek-negyeddöntő visszavágója; így lehet belépőt venni az eperjesi mérkőzésre.

Fontos lenne visszavágni a Fürednek!

Férfi kéziseinkre a két Európa-kupa negyeddöntő között kulcsmeccs vár a bajnokságban, a Balatonfüred érkezik.

Tüzes siker: „Kint is nyernénk, mert jobbak vagyunk”

Pásztor István: „Dani piros lapja kicsit több volt a soknál • Lékai szerint kint is parázs csata lesz - VIDEÓ

Megvan az előny a visszavágóra!

Férfi kéziseink három góllal legyőzték a Tatran Presovot az Ek-negyeddöntő első meccsén.

Előnyt kell szereznünk a visszavágóra!

Férfi kéziseink a Tatran Presovot fogadják szombaton, a Veszprémben visszatérő Csörgő Kristófot kérdeztük.

Januári riválisunkkal is találkozunk az Eb-selejtezőben

Megvan a három együttes, amellyel megküzdhet a férfi kéziválogatott a 2026-os Eb-kvalifikációért.

Mindenkire szükség lesz szombaton a Presov ellen!

Férfi kéziseink célja, hogy minél nagyon előnyt szerezzenek az Európa-kupa negyeddöntő szombati odavágóján.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin