2020. július 17.
Négy hónap után játszottak meccset tehetségeink
Négy ferencvárosi játékos szerepelt a női ifjúsági kézilabda-válogatott edzőtáborában.

Ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző a július elsején kezdődött összetartásra Ballai Borbálát, Ferenczy Diánát, Zsigmond Pannát és Zsembery Viktóriát hívta be.

Ballai korábban visszatért a Ferencvároshoz, ahol becsatlakozott a felnőtt csapat felkészülésébe, a szerdai, Dunaújváros elleni edzőmérkőzésen pedig Ferenczy és Zsigmond kapott lehetőséget az FTC Kézilabda Akadémia növendékei közül. A balatonboglári, 3x25 perces találkozót 38-28-ra a felnőtt NB I-es csapat nyerte.

„Mintegy négy hónap után játszottam ismét meccset, rendkívül jól éreztem magam, nagyon hiányzott már – mondta Ferenczy Dia. – Több mint hét hetet voltunk lent, a hétvégére engedtek csak haza bennünket azzal a feltétellel, hogy pihenni fogunk, ezért strandkézizni sem voltam, mert a terem fontosabb. Örülök annak, hogy a korábbi sérült vállam jól bírta a terhelést. Sajnos most ismét elhalasztották a világbajnokságot, az új időpont nincs meg, de így van még időnk bizonyítani, hogy helyünk van a válogatottban.”

A válogatott összetartás utolsó napján a Mosonmagyaróvár felnőtt NB I-es csapatától is kikapott nyolc góllal idegenben az ifi válogatott, de ezen a mérkőzésen sem az eredmény volt a legfontosabb. A fradisták közül Zsigmond Panna maradt már csak a végére a válogatott összetartáson.

Gratulálunk fiataljainknak, csak így tovább!

Kövess bennünket Instagramon is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Négy ferencvárosi játékos szerepelt a női ifjúsági kézilabda-válogatott edzőtáborában. Ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző a július elsején kezdődött összetartásra Ballai Borbálát, Ferenczy Diánát, Zsigmond Pannát és Zsembery Viktóriát hívta be.  Ballai korábban visszatért a Ferencvároshoz, ahol becsatlakozott a felnőtt csapat felkészülésébe, a szerdai, Dunaújváros elleni edzőmérkőzésen pedig Ferenczy és Zsigmond kapott lehetőséget az FTC Kézilabda Akadémia növendékei közül. A balatonboglári, 3x25 perces találkozót 38-28-ra a felnőtt NB I-es csapat nyerte. „Mintegy négy hónap után játszottam ismét meccset, rendkívül jól éreztem magam, nagyon hiányzott már – mondta Ferenczy Dia. – Több mint hét hetet voltunk lent, a hétvégére engedtek csak haza bennünket azzal a feltétellel, hogy pihenni fogunk, ezért strandkézizni sem voltam, mert a terem fontosabb. Örülök annak, hogy a korábbi sérült vállam jól bírta a terhelést. Sajnos most ismét elhalasztották a világbajnokságot, az új időpont nincs meg, de így van még időnk bizonyítani, hogy helyünk van a válogatottban.” A válogatott összetartás utolsó napján a Mosonmagyaróvár felnőtt NB I-es csapatától is kikapott nyolc góllal idegenben az ifi válogatott, de ezen a mérkőzésen sem az eredmény volt a legfontosabb. A fradisták közül Zsigmond Panna maradt már csak a végére a válogatott összetartáson. Gratulálunk fiataljainknak, csak így tovább! #ftckezilabdakademia #kezilabdakademia #utanpotlas #kezilabda #handball #handballpassion #handballplayer

FTC Kézilabda Akadémia (@ftc_kezilabda_akademia) által megosztott bejegyzés,

Cikkajánló

Kiváló mérleg az edzőmeccseken

A négyből három akadémiás csapatunk magabiztos győzelmet aratott felkészülési mérkőzésen pénteken.
...

Dolgozunk, és közben élvezzük az életet

Az FTC Kézilabda Akadémia serdülő és ifi lány csapata Rácalmáson edzőtáborozott.

Alapos vizsgálaton estek át játékosaink

Az FTC Kézilabda Akadémia három csapata is antropometriai vizsgálaton esett át az Elek Gyula Arénában.

Elkezdték a legkisebbek is, edzőtáborban a lányok

Hétfőn az U15-ös korosztály is elkezdte a felkészülést az FTC Kézilabda Akadémián.

Felmérésekkel kezdtek az akadémisták

Hétfőn a felmérésekkel elkezdődött a felkészülés az FTC Kézilabda Akadémia négy csapata számára.

Kinevelnénk a jövő válogatottjának gerincét

Az M4 Sport utánpótlás magazinja járt az Elek Gyula Arénában, és forgatott akadémiánkról.

Be kell dobni a magyar fiatalokat a légiósok helyére!

Kökény Beatrix szerint négy év múlva már a válogatottakon is látszódhat az akadémiai rendszer elindulása.

Ízig-vérig profi kézilabdázókat szeretnénk nevelni

Mihály Attila szakmai igazgató szerint egyénre szabott képzést kap mindenki az FTC Kézilabda Akadémián.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most