2021. június 11.
Beállónk nem bánja, hogy csípte a pezsgő a szemét
Kisfaludy Anett idénybeli kedvenc képei között található a pezsgőfürdő is – folytatjuk a TOP10-sorozatot!

Kisfaludy Anett a nyáron tíz év után hagyta el az Érdet, és amikor az első ferencvárosi interjúját adta, arról beszélt, hogy azért jött, hogy sikereket érjen el a Fradival. A megbízható teljesítményének köszönhetően a válogatottba is visszakerült, s bár az idény közben nem hitte volna, hogy már az első éve után így lesz – mostanra magyar bajnoknak vallhatja magát. Vele folytatjuk a TOP10-sorozatunkat, amelyben játékosaink az idény során róluk készült kedvenc fotóikat választják ki, majd kicsit mesélnek is róluk.

Talán a legkülönlegesebb a tizes listáról az a fotó, amelyen az épp nyilatkozó Kisfaludy Anettet Klujber Katrin és Janurik Kinga lepte meg egy jókora pezsgővel.

„Életemben először került a nyakamba pezsgő. Hogy milyen volt? Csípte a szememet nagyon, váratlanul ért, de elképesztően jó érzés, hogy így, önfeledten ünnepelhettünk. Interjút adtam, arra figyeltem, hogy ne beszéljek össze-vissza, hogy értelmes válaszokat adjak, és láttam, hogy a riporter mosolyog, hát gondoltam, jókat mondok… Persze, ő már látta, mi közeledik felém, és dirr, meg is érkezett vagy két liter pezsgő a nyakamba.”

A bajnoki cím már csak ilyen, és semmi kétség, Anett újra bevállalja a „megpróbáltatásokat”, ha jövőre megvédjük a címünket. A képválasztásából is jól látszik, milyen sokat jelentett neki az aranyérem, hiszen három fotó is az ünneplésről került a kedvencek közé.

„Az idény első felében, amikor nagyon erősen sújtott minket a vírushelyzet, egyáltalán nem gondoltam, hogy lesz esélyünk. Nem lebecsülve a bronzérmeket, amelyeket az Érddel gyűjtöttem, mert azokban is komoly munka volt, de felérni a magyar bajnokság csúcsára… Ezt vártam, ezt szerettem volna átélni. Jó csapat vagyunk, és azt éreztem már az első edzéseken is, hogy jók leszünk, de szeptember, október környékén túl sok volt a probléma ahhoz, hogy az aranyéremről álmodhassunk. A Vipers elleni meccsek jelentették a fordulópontot szerintem, mert ott megéreztük, hogy kétszer egymás után is tudunk extra teljesítményt nyújtani, akkor is, ha nem minket tartanak esélyesnek.”

Feltűnő, hogy Anett majdnem minden fényképén mosolyog, vagyis ebből is kitűnik, hogy vidám, pozitív személyiség.

„Néztem a képeket, és sokon komoly, koncentrált fejem volt, de jobban szeretem a mosolygósabbakat, az vagyok inkább én. A meccsek előtt, persze, koncentrálok és olyankor sok kép készül, valamint meccs közben is több az ilyen, de ez nem azt jelenti, hogy nem élvezem a kézilabdát. Az öltözőben is sokszor a mi kis padunk a leghangosabb, és nagyon jó, hogy a csapatban sokan vagyunk vidámak, pozitívak, mert egy-egy rosszabb nap, gyengébben sikerült edzés után is tudunk javítani a hangulaton.”

Cikkajánló

Újabb győzelem, megvan a huszadik bajnoki siker is

A huszadik bajnokiján is győzőtt női kézilabdacsapatunk, ezúttal a Kisvárda otthonából hozta el a két pontot.

Óriási az érdeklődés a Győr elleni idegenbeli bajnokira

Hétfőn estére mintegy száz elérhető voucher maradt - a megvásárolt vouchereket májusban kell belépőre váltani.

Kisvárdára utazunk a huszadik bajnoki győzelemért

Szombat után újra hosszú túra vár női kézilabdázóinkra – ezúttal az ország keleti peremén játszanak.

Jegyinfó a Győr-Fradi bajnokira

Női kézilabdacsapatunk május 11-én lép pályára legnagyobb hazai riválisa otthonában.

Győzelemmel tértünk vissza a válogatott szünet után

Nem volt még gördülékeny női kézilabdacsapatunk játéka, de így is biztosan nyert a Kozármisleny ellen.

Szombaton, Pécsett folytatódik a kézilabda klubidény

Az olimpiai selejtezők után szombaton a 2023/24-es klubidény utolsó fázisa kezdődik női kéziseink számára.

Stadiontúrán jártak a kézilabdaszurkolóink

Stadiontúra egy kicsit másképp: a kézilabdáért rajongó törzsszurkolóink látogattak el a Groupama Arénába.

Mindkét válogatottunk egy csoportban a házigazdával

Sorsoltak a párizsi olimpia kézilabdatornájára, férfi és női válogatottunk is csoportellenfeleket kapott.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin