2021. augusztus 13.
Köszönjük bérletes szurkolóink bizalmát
A kézilabda szakosztály közleménye a bérleteseinek a zártkapus meccsekkel kapcsolatban.

A Ferencváros női kézilabdacsapata óriási bravúrt elérve magyar bajnokként zárta a 2020/2021-es idényt, és ez aligha sikerülhetett volna a fantasztikus szurkolótábora nélkül. A rendkívül nehéz évben óriási hullámokon át vezetett az út a sikerig, és az út során rengeteget segített, hogy a mindennapokban és a mérkőzéseken játékosaink érezhették a támogatást. Még a zárt kapus meccsek idején is, hiszen a rengeteg pozitív üzenet mindig célba ért, azt pedig már sokszor taglaltuk, hogy miután az ajtók megnyílhattak a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt, akkor az mennyi pluszt jelentett a csapatnak.

Az FTC Kézilabda szakosztálya hálás ezért valamennyi szurkolójának! Azoknak pedig hatványozottan, akik belépőjegy vagy bérlet vásárlásával a nagyon nehéz gazdasági helyzetben anyagilag is hozzájárultak a stabilitáshoz.

Sajnos a K&H Női kézilabdaliga 2020/2021-es idényében nyolc mérkőzést zárt kapuk mögött kellett megrendezni, szurkolóink nem lehettek ott a lelátón. A bérletesek a bérlet árának az említett nyolc mérkőzésre eső hányadával háromféleképpen rendelkezhetnek. Lehetőségük van a kézilabda szakosztály javára felajánlani, jóváírhatják, ha megújítják bérletüket a következő idényre, vagy visszaigényelhetik.

Köszönjük mindazoknak, akik nem tartanak igényt az említett részletre, nekik nincs teendőjük. Aki szeretné jóváírni vagy visszaigényelni, az bérletértékesítési alkalmakkor teheti ezt meg a bérlete leadása mellett az Elek Gyula Arénában.

Az első bérletértékesítési alkalom augusztus 17-én 13 órától lesz (ezen a napon 16 órától női kézilabdacsapatunk a Szombathelyt fogadja felkészülési mérkőzésen, majd azt követően szurkolói ankétot tartunk). Később augusztus 26-án, illetve szeptember 2-án lesz még lehetőség bérletet kiváltani vagy az előző évi bérlet árának arányos részét visszaigényelni.

Női kézilabdacsapatunk augusztus 17-én, 16 órától a Szombathely ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen az Elek Gyula Arénában. Az összecsapást a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók a helyszínen tekinthetik meg, a belépés díjtalan. A meccs előtt, 13 órakor kezdjük a 2021/2022-es idényre szóló bérletek értékesítését, a lefújás után pedig mintegy fél órával szurkolói ankétot tartunk. A bérlet konstrukciókról itt tájékozódhat.

Cikkajánló

Újabb győzelem, megvan a huszadik bajnoki siker is

A huszadik bajnokiján is győzőtt női kézilabdacsapatunk, ezúttal a Kisvárda otthonából hozta el a két pontot.

Óriási az érdeklődés a Győr elleni idegenbeli bajnokira

Hétfőn estére mintegy száz elérhető voucher maradt - a megvásárolt vouchereket májusban kell belépőre váltani.

Kisvárdára utazunk a huszadik bajnoki győzelemért

Szombat után újra hosszú túra vár női kézilabdázóinkra – ezúttal az ország keleti peremén játszanak.

Jegyinfó a Győr-Fradi bajnokira

Női kézilabdacsapatunk május 11-én lép pályára legnagyobb hazai riválisa otthonában.

Győzelemmel tértünk vissza a válogatott szünet után

Nem volt még gördülékeny női kézilabdacsapatunk játéka, de így is biztosan nyert a Kozármisleny ellen.

Szombaton, Pécsett folytatódik a kézilabda klubidény

Az olimpiai selejtezők után szombaton a 2023/24-es klubidény utolsó fázisa kezdődik női kéziseink számára.

Stadiontúrán jártak a kézilabdaszurkolóink

Stadiontúra egy kicsit másképp: a kézilabdáért rajongó törzsszurkolóink látogattak el a Groupama Arénába.

Mindkét válogatottunk egy csoportban a házigazdával

Sorsoltak a párizsi olimpia kézilabdatornájára, férfi és női válogatottunk is csoportellenfeleket kapott.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin