2019. július 30.
Kovacsics-blog: az edzések után vicces játékok jöttek
A balatonboglári edzőtábor első napjáról Kovacsics Anikó „naplóbejegyzéséből” tudhatunk meg részleteket.

Miként arról beszámoltunk, női kézilabdacsapatunk ezt a hetet a Nemzeti Kézilabda Akadémián, Balatonbogláron tölti edzőtáborban, s bár a keddi és pénteki edzőmérkőzést is zárt kapuk mögött kénytelen lejátszani, igyekszünk szurkolóink számára a lehető legtöbb információval szolgálni. Sőt, hogy az érdeklődők minél közelebb érezhessék magukat a csapathoz, minden napról egy-egy játékosunk naplószerű bejegyzésben mesél.

Elsőként hétfőről csapatkapitányunk, Kovacsics Anikó üzenetét tolmácsoljuk olvasóink felé.

„Sziasztok!

Túlvagyunk az edzőtábor első napján, amely máris nagyon sűrű és tartalmas volt, de a végén még egy kis keresztrejtvényfejtés is belefért. Nagyon szeretem ezekkel eltölteni a szabadidőm, és most már a szobatársam, Keti is vett magának egy rejtvényújságot. A körülmények egyébként nagyszerűek, négyfős apartmanokban lakunk, mindegyikben egy nagy nappali és két hálószoba található, de a kaja is rendben van, nagy a választék és finom is.

Kettőt edzettünk ma, délelőtt futással kezdtünk, ami elég kemény volt, de Tordi (Tord Ellingsen erőnléti edző - a szerk.) azt mondta, hogy nagyon jó eredmények születtek, utána pedig még egy konditermi edzéssel folytattuk a munkát. Délután a Debrecennel közösen edzettünk, szerintem jó iramban, végig pörgős volt, küzdő játékok voltak, köztük az egyik térfélen a Debrecen támadott és mi védekeztünk, a másikon meg fordítva. A mai edzést Gábor tartotta, de természetesen előre egyeztetett mindent a debreceni stábbal is.

Az edzés és a vacsi után nekünk nem ért még véget a nap, mert Danick kitalált és megszervezett egy nagyon jó csapatépítő játékot. Vagyis sok játékot: például a legnehezebben az ügyességi feladat sikerült, teniszlabdát kellett a falnak ütni húszszor úgy, hogy csapatonként egy ütő volt csak, azt ütésenként kézről kézre kellett adni, és nem mehetett el a labda közben. Aztán tematikus, a Fradival, a kézilabdával kapcsolatos kérdésekből összerakott keresztrejtvényt kellet megfejtenünk, például tudnunk kellett, hogy ki volt az ellenfele Európa-bajnoki döntőben a junior válogatottunknak, és Gábor kisfiának a nevét is. Volt egy ügyességi feladat a vízben is, ezt egyértelműen a mi csapatunk nyerte, a legviccesebb pedig az volt, amikor két embernek fülhallgatóval a fülén kellett szájról olvasnia…

Nagyon jól sikerült tehát a program, mindenki beleélte magát a játékokba, mindenki nyerni szeretett volna, végül ez a Vica-csapatnak sikerült. Sűrű nap volt, és szerintem a többi is ilyen lesz, kedden például már edzőmeccset játszunk!”

Cikkajánló

Az év egyik legfontosabb meccse előtt állunk

Saját pályánkon kellene elvenni a Siófok idei veretlenségét, és ezzel közelebb léphetünk a célunkhoz.

Szerződést hosszabbítunk egyik legjobbunkkal!

A 28 éves, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, és nyolcszoros magyar bajnok irányítónk marad az FTC játékosa!

Döcögős első félidőt sokkal jobb második követte

Az első játékrészben jobbára a DKKA volt előnyben, a másodikban azonban ritmust váltottunk, és már csak mi.

Sűrű egy hét következik

Hét nap leforgása alatt két bajnokit és egy idegenbeli Bajnokok Ligája-találkozót játszik a Fradi.

Online lehet jegyet váltani a CSM-Fradi meccsre

Női kézilabdacsapatunk február 21-én, pénteken Bukarestben lép pályára a Bajnokok Ligájában.

Jegyinfó a DKKA és a Siófok elleni meccsre

Női kézilabdacsapatunk két mérkőzéssel, a DKKA, majd a Siófok elleni bajnokival folytatja a szezont.

A Fradi-játékos óriási „pókhálózása” is a TOP 5-ben!

Lukács Viktória látványos gólját az EHF Tv beválasztotta a BL-forduló legszebb találatai közé – VIDEÓ!

Három ferencvárosi kézilabdázó is az Év legjobbja lett

A Magyar Kézilabda-szövetség hétfői elnökségi ülésén megválasztották a 2019-es év legjobbjait.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most