2019. július 30.
Kovacsics-blog: az edzések után vicces játékok jöttek
A balatonboglári edzőtábor első napjáról Kovacsics Anikó „naplóbejegyzéséből” tudhatunk meg részleteket.

Miként arról beszámoltunk, női kézilabdacsapatunk ezt a hetet a Nemzeti Kézilabda Akadémián, Balatonbogláron tölti edzőtáborban, s bár a keddi és pénteki edzőmérkőzést is zárt kapuk mögött kénytelen lejátszani, igyekszünk szurkolóink számára a lehető legtöbb információval szolgálni. Sőt, hogy az érdeklődők minél közelebb érezhessék magukat a csapathoz, minden napról egy-egy játékosunk naplószerű bejegyzésben mesél.

Elsőként hétfőről csapatkapitányunk, Kovacsics Anikó üzenetét tolmácsoljuk olvasóink felé.

„Sziasztok!

Túlvagyunk az edzőtábor első napján, amely máris nagyon sűrű és tartalmas volt, de a végén még egy kis keresztrejtvényfejtés is belefért. Nagyon szeretem ezekkel eltölteni a szabadidőm, és most már a szobatársam, Keti is vett magának egy rejtvényújságot. A körülmények egyébként nagyszerűek, négyfős apartmanokban lakunk, mindegyikben egy nagy nappali és két hálószoba található, de a kaja is rendben van, nagy a választék és finom is.

Kettőt edzettünk ma, délelőtt futással kezdtünk, ami elég kemény volt, de Tordi (Tord Ellingsen erőnléti edző - a szerk.) azt mondta, hogy nagyon jó eredmények születtek, utána pedig még egy konditermi edzéssel folytattuk a munkát. Délután a Debrecennel közösen edzettünk, szerintem jó iramban, végig pörgős volt, küzdő játékok voltak, köztük az egyik térfélen a Debrecen támadott és mi védekeztünk, a másikon meg fordítva. A mai edzést Gábor tartotta, de természetesen előre egyeztetett mindent a debreceni stábbal is.

Az edzés és a vacsi után nekünk nem ért még véget a nap, mert Danick kitalált és megszervezett egy nagyon jó csapatépítő játékot. Vagyis sok játékot: például a legnehezebben az ügyességi feladat sikerült, teniszlabdát kellett a falnak ütni húszszor úgy, hogy csapatonként egy ütő volt csak, azt ütésenként kézről kézre kellett adni, és nem mehetett el a labda közben. Aztán tematikus, a Fradival, a kézilabdával kapcsolatos kérdésekből összerakott keresztrejtvényt kellet megfejtenünk, például tudnunk kellett, hogy ki volt az ellenfele Európa-bajnoki döntőben a junior válogatottunknak, és Gábor kisfiának a nevét is. Volt egy ügyességi feladat a vízben is, ezt egyértelműen a mi csapatunk nyerte, a legviccesebb pedig az volt, amikor két embernek fülhallgatóval a fülén kellett szájról olvasnia…

Nagyon jól sikerült tehát a program, mindenki beleélte magát a játékokba, mindenki nyerni szeretett volna, végül ez a Vica-csapatnak sikerült. Sűrű nap volt, és szerintem a többi is ilyen lesz, kedden például már edzőmeccset játszunk!”

Cikkajánló

Jótékonysági sütivásár és közönségtalálkozó

Szerdán az Elek Gyula Arénában találkozhatnak egy órán át szurkolóink a női kézilabdázóinkkal.

Szucsánszki Zita visszatéréséről beszélt - videó

Kiváló játékosunk exkluzív interjúban beszélt a közeljövőről.

Vegye meg jegyét a BL-meccsekre!

A CSM Bucuresti, az Esbjerg és a Rosztov-Don elleni mérkőzésre csütörtöktől lehet belépőt venni.

FTC Handball kollekció a Fradi Shopban!

Már kaphatóak a Fradi Shopban az FTC Handball feliratú termékek, valamint a 2020-as naptár is.

Kispesten nem sikerült pontot szerezni

Az erőn felül teljesítő női U19-es kézilabdacsapatunk a rendkívül szoros középmezőny tagja.

Sokáig előnyben voltunk, de a végén így se volt esély

A franciák az utolsó húsz percre ritmust váltottak, így a tizennegyedik helyen zártuk a világbajnokságot.

Elfogytak a Győr-jegyek, felhívás a bérleteseknek

Kérjük, hogy azok a bérletesek, akik nem tudnak kijönni a rangadóra, lépjenek kapcsolatba a klubbal.

Felemelt fejjel játszva győztük le Argentínát

A magyar női kézilabda-válogatott behúzta a kötelezőt és a címvédő franciák ellen zárhatja a világbajnokságot.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most