2020. május 29.
Különleges kihívások Háfra Noémivel!
Válogatott kézilabdázónk igazi kihívást jelentő trükköket mutatott be – ha lemásolják a diákok, nyerhetnek is.

Mivel a Diákolimpiát ebben a tanévben nem lehetett befejezni, a szervező Magyar Diáksport Szövetség a digitális térben hívja játékra a fiatalokat: nyolc sportágban a legjobb magyar élsportolókkal karöltve három nehézségi fokozatban mutatnak be kihívásokat. A diákoknak a pontos leírás és a videók alapján kell teljesíteni a kihívásokat, amelyekkel értékes nyereményeket is bezsebelhetnek.

A futball-kihívásokban többek között klubunk három tehetsége, Csonka András, Szánthó Regő és Csontos Dominik is részt vett, a kézilabda-kihívások bemutatására pedig a szövetség – Lékai Máté mellett – Háfra Noémit kérte fel. Vagyis női kézilabdacsapatunk válogatott átlövője is aktív részese ennek a kiváló kezdeményezésnek, amelynek a célja, hogy a fiatalokat fizikai aktivitásra, rendszeres testmozgásra ösztönözze.

„Nagyon büszke vagyok rá, megtiszteltetésnek érzem, hogy az egyik >>arca<< lehetek ennek a kezdeményezésnek, hiszen pár éve még én is diákolimpiát játszottam… – mondta Háfra Noémi. – Tudom, hogy az iskolák és a diákok számára mennyire fontos a diákolimpia, ezért is sajnálom, hogy most nem lehetett befejezni a versenyeket. Ugyanakkor szuper ötletnek tartom, hogy így, a Game Time-on keresztül az iskola mellett ezekkel a kihívásokkal próbára tehették magukat a gyerekek.”

A játék honlapján eddig hat kihívás jelent meg, az utolsó háromra még várni kell egy kicsit, de anélkül, hogy bármilyen meglepetésről idő előtt lerántanánk a leplet, Noémi már most is értékeli a feladatokat.

„Nekem is igazán kihívást jelentettek, és az edzések mellett ezekkel színesítettem a napjaimat – meg a páromét, Bencéjét is. Néha fogta már a fejét, hogy újra fel kell venni egy kihívást, de a videózás mellett jó tanácsokkal is segített. A legnehezebb számomra a hatos kihívás volt, amikor egy ajtón kellett becunderezni a labdát, mert ezt a mozdulatot nem nagyon használom. Gyakorlatilag előbb nekem is meg kellett tanulnom, hogy a csuklóval kell a végén rápörgetni, hogy aztán így mutathassam meg a fiataloknak. A kamerázás egyáltalán nem zavart, sőt, még hasznos is volt, mert utólag mindig meg tudtam nézni, hogy min kell még változtatnom, javítanom, hogy jó legyen.”

Az eddig nyilvánossá vált hat kihívás közül egyet-egyet az FTC Kézilabda Instagram-oldalon és az FTC Kézilabda TikTok-oldalon mutatunk meg nektek – a többit megtaláljátok a Game Time hivatalos oldalán, ahova feltétlenül látogassatok el, ha nyerni szeretnétek!

Cikkajánló

Telt ház előtt jöhet a BL-negyeddöntő

Kézilabdacsapatunk az idény során harmadszor találkozik az Esbjerggel, amely ellen tavaly elődöntőt vívott.

Újabb győzelem, megvan a huszadik bajnoki siker is

A huszadik bajnokiján is győzőtt női kézilabdacsapatunk, ezúttal a Kisvárda otthonából hozta el a két pontot.

Óriási az érdeklődés a Győr elleni idegenbeli bajnokira

Hétfőn estére mintegy száz elérhető voucher maradt - a megvásárolt vouchereket májusban kell belépőre váltani.

Kisvárdára utazunk a huszadik bajnoki győzelemért

Szombat után újra hosszú túra vár női kézilabdázóinkra – ezúttal az ország keleti peremén játszanak.

Jegyinfó a Győr-Fradi bajnokira

Női kézilabdacsapatunk május 11-én lép pályára legnagyobb hazai riválisa otthonában.

Győzelemmel tértünk vissza a válogatott szünet után

Nem volt még gördülékeny női kézilabdacsapatunk játéka, de így is biztosan nyert a Kozármisleny ellen.

Szombaton, Pécsett folytatódik a kézilabda klubidény

Az olimpiai selejtezők után szombaton a 2023/24-es klubidény utolsó fázisa kezdődik női kéziseink számára.

Stadiontúrán jártak a kézilabdaszurkolóink

Stadiontúra egy kicsit másképp: a kézilabdáért rajongó törzsszurkolóink látogattak el a Groupama Arénába.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin