2023. június 1.
Szurkolói információk a FINAL4-ral kapcsolatban
A hétvégén csapatunk részvételével az MVM Dome-ban tartják a BL-négyes döntőjét. Íme, néhány fontos tudnivaló!

Óriási az érdeklődés a női kézilabdaszezon csúcspontjának nevezhető FINAL4-ra, amelynek az idén is Budapest, immár másodszor az MVM Dome ad otthont. S mint az már május 7-e óta tudjuk, hogy az idén a Ferencváros együttese is a négy résztvevő egyike lesz az eseményen. A hétvégén várhatóan nagyon sok Fradi-drukker lesz az arénában, így összegyűjtöttük a legfontosabb szurkolói információkat

A csarnok megközelítése

Fontos, hogy lehetőség szerint minden jegytulajdonos tömegközlekedéssel érkezzen a csarnokhoz, mert parkolásra az aréna területén csak korlátozottan (a P2-es, illetve P3-as parkolóban lehet jegyet venni az MVM Dome-oldalán), emellett pedig a környező utcákban szintén korlátozott számban lesz lehetőség.

Tömegközlekedéssel a szurkolók a legegyszerűbben 1-es villamossal és 3-as metróval juthatnak el az MVM Dome-hoz (Népliget metróállomás megálló). Az Ecseri út felől is lehetséges az aréna megközelítése, ez esetben a 3-as, a 37-es és a 69-es villamos, valamint szintén a 3-as metróvonal lehet az ideális választás. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felől pedig a 200E jelzésű autóbusszal lehet eljutni közvetlenül a csarnokhoz.

Beléptetés

A belépők két napra érvényesek, napi egyszeri belépésre jogosítanak fel (fontos, hogy minden szurkoló őrizze meg a jegyét a vasárnapi belépésre is!). A jegyek papíralapon és sérülésmentes kijelzővel ellátott, működőképes mobiltelefonon is bemutathatóak a beléptetésnél, fontos, hogy a vonalkód jól olvasható legyen. A csarnokból kilépni szándékozó nézők újbóli belépése kizárólag a szervezők által kiadott karszalag birtokában lehetséges.

A kapunyitás mindkét napon 13 óra, a főbejárat mellett három kapu áll majd a látogatók rendelkezésére, a tájékoztatás szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria szervezett szurkolóinak az I. kapun keresztül javasolt megközelíteni a számukra kijelölt szektorokat.

A belépés előtt a csarnoknál csomagátvizsgálás történik, kisebb táskáknál, A4-esnél nagyobb méretű csomagok nem vihetők be a létesítménybe. Transzparensek és molinók behozhatók, a biztonsági szolgálat ellenőrizni fogja azokat, ahogyan az egyéb szurkolói eszközöket is (dob, megafon, stb.).

Készpénzmentes aréna

Az MVM Dome büféi, valamint a merchandising termékeket értékesítő állomások készpénzmentesek, a fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges. A látogatók mobiltelefonnal is tudnak előrendelni az aréna büféiből, és a rendelést ki is tudják fizetni, így a büfébe csak az átvétel erejéig kell elmenni. Az átvétel az erre kialakított úgynevezett gyors sorban lesz lehetséges a kapott kód felmutatásával. A szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció szükséges: ITT

 

KLUBUNKON KERESZTÜL VAN MÉG ELÉRHETŐ BELÉPŐ
Az eseményen biztosan telt ház előtt lépnek majd pályára a csapatok, ami azt jelenti, hogy a valaha volt legnézettebb női kézilabdamérkőzésekre kerül sor. Az FTC szektorába az utolsó belépők még elérhetőek, egységesen 50 000 forintért. Vásárlási szándék esetén, kérjük, írjon e-mailt az adam.schleinig@fradi.hu címre az igényelni kívánt mennyiség megjelölésével, s tájékoztatást adunk az elérhetőségről, valamint a fizetési és átvételi lehetőségről.

FINAL4 KOLLEKCIÓ
A Bajnokok Ligája négyes döntőjében története során először szerepel a Ferencváros női kézilabdacsapata, s erre az eseményre egyedi kollekcióval készülünk. A FINAL4 kollekció elemeit, az egyedi, erre az alkalomra készült szurkolói pólót, sálat és bögrét a készlet erejéig szerdán és csütörtökön az Elek Gyula Arénában 10-17 óra között lehet megvásárolni, péntektől pedig a Fradi Shopban nyitvatartási időben.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
FINAL4

A program
2023. június 3., szombat
15:15 Győri Audi ETO KC–Vipers Kristiansand (norvég)
18:00 FTC-Rail Cargo Hungaria–Team Esbjerg (dán)

2023. június 4., vasárnap
15:15 A harmadik helyért
18:00 Döntő

Cikkajánló

Szombaton, Pécsett folytatódik a kézilabda klubidény

Az olimpiai selejtezők után szombaton a 2023/24-es klubidény utolsó fázisa kezdődik női kéziseink számára.

Stadiontúrán jártak a kézilabdaszurkolóink

Stadiontúra egy kicsit másképp: a kézilabdáért rajongó törzsszurkolóink látogattak el a Groupama Arénába.

Mindkét válogatottunk egy csoportban a házigazdával

Sorsoltak a párizsi olimpia kézilabdatornájára, férfi és női válogatottunk is csoportellenfeleket kapott.

Japánt is legyőzte, kijutott az olimpiára a válogatott

Esélyt sem adott ellenfelének válogatottunk, amely százszázalékos mérleggel nyerte meg a selejtezőtornát.

„A lányok csíptek, rúgtak, haraptak előttem!”

Női kézilabda-válogatottunk remek játékkal megverte a svédeket és egy lépésre került az olimpiától – VIDEÓ!

Hatalmas lépést tettünk Párizs felé!

A mérkőzést szinte végig irányítva győzte le a svédeket a női kézilabda-válogatott az olimpiai selejtezőn!

Simon Petra: „Szokatlan volt, de jól sikerült”

Boldogan értékeltek játékosaink az olimpiai selejtező nyitónapján, de már a következő meccsre koncentrálnak.

A Főtaxi lett az FTC női kézilabdacsapata új szponzora

Az egyik legnagyobb magyar taxitársaság, a Főtaxi támogatja a tavalyi BL-döntős FTC-Rail Cargo Hungariát.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin