2019. augusztus 15.
Új, Gyémánt fokozatú szponzor női kézilabdacsapatunknál
Szponzorációs szerződést kötött a Lidl Magyarország és az FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft.

Nagyszerű hírről tehetünk bejelentést: a Németországban hosszú évtizedek óta, hazánkban pedig 2004-től kezdve jelenlévő, s Európa-szerte ma már több mint tízezer üzlettel bíró Lidl szponzorációs szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztályával. Az egyezség értelmében a cég évi 240 millió forinttal járul hozzá női kézilabdacsapatunk eredményes szerepléséhez, de a Lidl logója a férfi csapatunk, valamint az utánpótlás együttesek mezein is feltűnik majd.

„Felelős vállalatként feladatunk, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva feleljünk meg a minőségre vonatkozó ígéretünknek. Ezzel összefüggésben a Lidl Magyarország elkötelezett a dinamizmus, a sport támogatása és az egészségtudatos táplálkozás előmozdítása mellett. Felelősségvállalási politikánk kiemelt eleme az egészséges életmód népszerűsítése, hosszú távon olyan események és programok patronálása, amelyek kiemelt társadalmi jelentőséggel bírnak. A Ferencvárosi Torna Club, komoly hagyományokkal bíró hazai női kézilabdacsapatának támogatása ezáltal szervesen illeszkedik stratégiánkba és bízunk benne, hogy az együttműködés által a magyar kézilabdasport további sikereihez mi is hozzájárulhatunk” – mondta Nepp Zoltán, a Lidl Magyarország beszerzési ügyvezető igazgatója.

A szerződés aláírásával kapcsolatban az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója, Bognár László elmondta, számára a stabilitás és a folyamatos fejlődés a legfontosabb, ehhez pedig óriási segítség a Lidl szerepvállalása.

„A szponzorációs megállapodások akkor sikeresek, ha az együttműködésből mindkét fél profitálhat, így az a célunk, hogy a sikereinkkel és az általunk képviselt filozófiával járuljunk hozzá a Lidl Magyarország törekvéseinek széleskörű megismertetéséhez – mondta Bognár László. – Az említett sikerekhez pedig számunkra jelentős lépés a most aláírt szerződés. Azt gondolom, hogy egy ilyen nagy múltú és profi cég csak olyan partnerekkel dolgozik együtt, amelyek hozzá hasonló profizmust képviselnek, ezért lehetünk igazán büszkék, hogy lehetőségünk adódott az együttműködésre.”

Az ügyvezető igazgató hozzátette, a visszajelzések alapján jó az az út, amelyen a Ferencváros jár, ennek köszönhető, hogy nagyhírű cégek is társulnak a klubhoz.

„Az elmúlt évek során konzekvensen kitartottunk az elveink mellett, felépítettük az utánpótlásunkat, amely ma nagyon szilárd alapot ad, a működésünk pedig kiszámítható. Ez a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a stabilitás a partnerek felé is vonzó képet mutat, és azt tapasztaljuk, hogy szívesen csatlakoznak hozzánk. Látjuk a jövő igen biztos alapjait, de ahhoz, hogy két-három ilyen komoly szerződést tudtunk kötni, kellettek az ezt megelőző lépések, amelyeknek köszönhetően az évek során ilyen hitelesen tudtuk képviselni az álláspontunkat. A Lidl szerepvállalásával még stabilabbak lehetünk, ezért hálás vagyok a klubvezetésnek és mindazoknak, akik a hosszú, alapos és mindenre kiterjedő tárgyalássorozat alatt hozzájárultak az egyezség létrejöttéhez.”

Cikkajánló

Közel volt az újabb bravúrhoz ificsapatunk

A felnőtt másodosztályban szereplő ificsapatunknak sikerült megszorongatni az Orosházát, de legyőznie nem.

Elképesztő meccsen játszottunk döntetlent

Ötgólos hátrányban és hatgólos előnyben is voltunk, a vége viszont pontosztozkodás Siófokon.

Hit, akarat – és csibészség

A szezon egyik legnehezebb és legfontosabb mérkőzését játssza női kézilabdacsapatunk szombaton.

Utolsó perces hetesvédéssel nyertünk rangadót

A tavalyi negyedik helyezett ellen egy góllal győztünk, köszönhetően annak, hogy Hadfi Gréta hetest védett.

Bajnokok Ligája-jegyinformációk

Az első csoportkörben a Metz, a Podravka és a Vipers ellen lép pályára női kézilabdacsapatunk.

Rajtol az FTC a női NB I/B-ben!

Az előző évben NB II-es bajnokságot nyerő női ifi kézilabdacsapatunk a felnőtt másodosztályban edződik tovább.

Újra küzdeni kellett, de ezúttal nyertünk

Az 50. percben csak egy góllal vezettünk, de a végharjában már nem kellett izgulni a győzelem miatt.

A Dunaújváros ellen kell bizonyítani

Női kézilabdacsapatunk szeretné megmutatni, hogy csak kisiklás volt a keddi döntetlen.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most