2019. augusztus 15.
Új, Gyémánt fokozatú szponzor női kézilabdacsapatunknál
Szponzorációs szerződést kötött a Lidl Magyarország és az FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft.

Nagyszerű hírről tehetünk bejelentést: a Németországban hosszú évtizedek óta, hazánkban pedig 2004-től kezdve jelenlévő, s Európa-szerte ma már több mint tízezer üzlettel bíró Lidl szponzorációs szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztályával. Az egyezség értelmében a cég évi 240 millió forinttal járul hozzá női kézilabdacsapatunk eredményes szerepléséhez, de a Lidl logója a férfi csapatunk, valamint az utánpótlás együttesek mezein is feltűnik majd.

„Felelős vállalatként feladatunk, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva feleljünk meg a minőségre vonatkozó ígéretünknek. Ezzel összefüggésben a Lidl Magyarország elkötelezett a dinamizmus, a sport támogatása és az egészségtudatos táplálkozás előmozdítása mellett. Felelősségvállalási politikánk kiemelt eleme az egészséges életmód népszerűsítése, hosszú távon olyan események és programok patronálása, amelyek kiemelt társadalmi jelentőséggel bírnak. A Ferencvárosi Torna Club, komoly hagyományokkal bíró hazai női kézilabdacsapatának támogatása ezáltal szervesen illeszkedik stratégiánkba és bízunk benne, hogy az együttműködés által a magyar kézilabdasport további sikereihez mi is hozzájárulhatunk” – mondta Nepp Zoltán, a Lidl Magyarország beszerzési ügyvezető igazgatója.

A szerződés aláírásával kapcsolatban az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója, Bognár László elmondta, számára a stabilitás és a folyamatos fejlődés a legfontosabb, ehhez pedig óriási segítség a Lidl szerepvállalása.

„A szponzorációs megállapodások akkor sikeresek, ha az együttműködésből mindkét fél profitálhat, így az a célunk, hogy a sikereinkkel és az általunk képviselt filozófiával járuljunk hozzá a Lidl Magyarország törekvéseinek széleskörű megismertetéséhez – mondta Bognár László. – Az említett sikerekhez pedig számunkra jelentős lépés a most aláírt szerződés. Azt gondolom, hogy egy ilyen nagy múltú és profi cég csak olyan partnerekkel dolgozik együtt, amelyek hozzá hasonló profizmust képviselnek, ezért lehetünk igazán büszkék, hogy lehetőségünk adódott az együttműködésre.”

Az ügyvezető igazgató hozzátette, a visszajelzések alapján jó az az út, amelyen a Ferencváros jár, ennek köszönhető, hogy nagyhírű cégek is társulnak a klubhoz.

„Az elmúlt évek során konzekvensen kitartottunk az elveink mellett, felépítettük az utánpótlásunkat, amely ma nagyon szilárd alapot ad, a működésünk pedig kiszámítható. Ez a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a stabilitás a partnerek felé is vonzó képet mutat, és azt tapasztaljuk, hogy szívesen csatlakoznak hozzánk. Látjuk a jövő igen biztos alapjait, de ahhoz, hogy két-három ilyen komoly szerződést tudtunk kötni, kellettek az ezt megelőző lépések, amelyeknek köszönhetően az évek során ilyen hitelesen tudtuk képviselni az álláspontunkat. A Lidl szerepvállalásával még stabilabbak lehetünk, ezért hálás vagyok a klubvezetésnek és mindazoknak, akik a hosszú, alapos és mindenre kiterjedő tárgyalássorozat alatt hozzájárultak az egyezség létrejöttéhez.”

Cikkajánló

Információk a BL-jegyek visszatérítéséről

Köszönjük szurkolóink eddigi türelmét, a BL-jegyek árának visszatérítéséről az alábbiakban olvashatnak.

Szucsánszki a Metz legyőzéséről: „Végre elhittük!”

A Fradi ikonja szenzációs teljesítménnyel és hét góllal vette ki a részét a Metz elleni BL-sikerből – VIDEÓ!

Heroikus küzdelem, Szucsánszki-parádé és győzelem!

Szinte végig vezetve, de így is elképesztően izgalmas meccsen győzte le női kézilabdacsapatunk a Metzet!

Most jön a neheze

A csoportkörben már csak olyan csapatok ellen játszunk, amelyek a legutóbbi FINAL4 résztvevői voltak.

Klujber Katrin: „Nagyon sok hibával játszottunk”

Vezetőedzőnk és hét gólt szerző átlövőnk értékelte az Esbjerg ellen 28-24-re elveszített BL-mérkőzést – VIDEÓ!

Nagyot küzdöttünk, de ezúttal az Esbjerg volt jobb

Túl sokat hibáztunk, ezt pedig kihasználta a dán csapat, amely elvitte a két pontot a Népligetből.

Pikáns lesz az Esbjerg elleni meccs

Csalóka a Nerea Pena érkezése óta még erősebbé vált dánok
tabellán elfoglalt pozíciója.

Nem okozott gondot a Szombathely legyőzése

Bíró Blanka öt hetest védett, a csapat pedig könnyedén nyert a Szombathely ellen a szerdai bajnokin.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most