2019. október 2.
Szlovákiából is elérhetők lettek születésnapi képeink
A 120 éves Ferencvárost ünneplő fotókiállítás képei immár Szlovákiában élő szurkolóink számára is elérhetőek.

A Ferencvárosi Torna Club 2019. május 3-án ünnepelte alapítása 120. évfordulóját. A jeles évfordulóról klubunk többféleképpen is megemlékezett, az ünnepségsorozat alapját pedig egy közel 800 fotóból álló fotófesztivál adja, amelynek elemeit az IX. kerületben, 17 helyszínen tekinthetik meg szurkolóink.

Stadionunk névadó támogatója, a Groupama Biztosító jóvoltából a fotófesztivál képei szurkolóink számára is elérhetőek, mostantól pedig szlovákiai drukkereinknek is megnyílt a lehetőségük a regisztrációra!

A képek beszerzéséhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a 120evemleke.hu oldalon, majd választani a Fradi Média tulajdonában lévő képekből, melyek korlátozott számban érhetők el. A limitált szériás, keretezett képeket kinyomtatva kapják meg az érdeklődők. Bővebb információ ITT!

Az ingyenesen megtekinthető, különleges szabadtéri fotókiállítás 785 felvételen mutatja be a Ferencvárosi Torna Club történelmét. A fotófesztivál helyszínei mind-mind a klubhoz szorosan köthetőek, 17 közterületen, parkban, téren, utcán állították fel őket. A helyszíneken pecsétgyűjtésre is van lehetőség, aki összegyűjti az összes pecsétet a gyűjtőfüzetébe, egyedi grafikával ellátott, limitált kiadású Fradi-pólót kap. További információk a játékról ITT!

A helyszíneken a József Attila lakóteleptől a Csarnok térig különböző témákat dolgoznak fel a képek elsősorban labdarúgócsapatunk felejthetetlen pillanatairól, de természetesen a többi szakosztályunk is megjelenik a képeken, hiszen külön képgalériát kaptak kézilabdázóink, vízilabdázóink, jégkorongosaink, valamint egyéni sportolóink, olimpiai, világ- és Európa-bajnokaink.

A képgalériák amellett, hogy feldolgozzák a közel és a távolabbi múlt történeteit, a társadalmi felelősségvállalásra is felhívják a figyelmet, a Haller parkban ezzel kapcsolatban külön fotóösszeállítás is látható. A kiállítás megnyitója óta klubunk magazinműsora, az M4 Sporton látható Fradi TV is, minden héten a fesztivál egyik helyszínéről jelentkezik.

További információk és regisztráció ITT!

Cikkajánló

Ön is hozzájuthat a fotókiállítás képeihez!

Vásároljon a 120 éves az FTC kiállítás képeiből és támogassa nehéz sorsú ferencvárosi fiatalok sportolását!

Segíts és vásárolj a 120 éves az FTC kiállítás képeiből

A képek eladásából befolyt összeggel nehéz sorsú fiatalok sportolását segíti az FTC.

Folytatódik az akció, a pecsétekért ajándék jár!

Meghosszabbítottuk a játékot: járja be a „120 éves az FTC” fotókiállítás helyszíneit és nyerjen!

Különleges emlék ajándékba a 120 éves Fradiról

A gyors regisztrációt követően hamarosan az otthonában tudhat egyet klubunk fotófesztiváljának képei közül.

Különleges emlék a 120. évfordulóra

Az FTC egy különleges fénykép elkészítésével is emléket állított a klub alapításának 120. évfordulójának!

Ünnepélyes pillanatok: megnyílt a fotófesztivál

Ünnepel a 120 éves Fradi: sajtóeseményen nyitották meg a szabadtéri fotófesztivált a Ferencvárosban!

Ünnepel a 120 éves Fradi!

Ünnepel a 120 éves Fradi: szabadtéri fotófesztivál a Ferencvárosban!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin