2021. május 4.
Jön a hajrá: támogasd adód 1%-ával a jövő Fradiját!
Május 20-ig még felajánlhatjuk személyi jövedelemadónk egy százalékát az Albert alapítványnak!

Ismerősen cseng a kadet Európa-bajnok tőrvívó Szemes Gergő, a junior Eb-bronzérmes birkózó Szabados Noémi, az EYOF-győztes kajakos Keresztes Kristóf, vagy az ifjúsági olimpikon Zsoldosi Karolina neve? A felsorolt sportolók közös vonása, hogy mindannyian már rendkívül fiatalon figyelemreméltó eredményeket értek el sportágukban, így jó esély van rá, hogy hacsak nem ragadtak meg már eddig szurkolóink emlékezetében, úgy a nem túl távoli jövőben sikereik révén mindenki tudni fogja róluk, kikről is van szó.

Ezen kívül közös vonásuk még, hogy mindnyájuk pályafutásának kibontakozásában komoly szerepet vállal az őket támogató Albert alapítvány!

De mivel is foglalkozik az alapítvány azon kívül, hogy a felsoroltakkal együtt jelenleg az FTC kilenc szakosztályában közel harminc fiatal kiemelkedő tehetségnek nyújtanak anyagi és erkölcsi támogatást pályafutásuk minél eredményesebb elindításához?

Az Albert alapítványt (eredeti nevén Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány) két magánszemély alapította 2010-ben, első elnöke a 2011 októberében elhunyt névadó, a legendás Császár, Albert Flórián volt. Az alapítvány nem sokkal az egyetlen magyar aranylabdás halála után vette fel ma is használt nevét.

Az alapítvány támogatja a Ferencvárosi Torna Club legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit. Az alapítvány az elmúlt években több száz olyan utánpótláskorú sportolót karolt fel, akik eredményeikkel, hozzáállásukkal és szorgalmukkal méltóképpen képviselik a Ferencvárosi Torna Clubot. Közöttük vannak, akik kiemelt támogatásban részesültek. Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány a kiemelt, szakosztályi versenyzők támogatása mellett több tehetséges labdarúgót is támogatott már.

Az alapítvány a kezdetek óta óta jó néhány olyan projektet is elindított, amelyből azóta hagyomány lett. Ilyen például a Fradi Családi nap, melyet minden évben megrendeznek, illetve az Albert Flórián emléktorna-sorozat. Emellett elindult egy iskolai akció is, amelynek keretében a diákokat a rendszeres sportolással, ennek előnyeivel, élményeivel ismertették meg, ebből nőtte ki magát a Fradi Suli Program is. Az FTC klubalapítványa ezen kívül minden évben díjakkal ismeri el legjobb sportolóinak teljesítményét.

Ha mindezek a tevékenységek felkeltették a figyelmét, és Ön is szeretne hozzájárulni a jövő fradista bajnokainak fejlődéséhez, támogassa személyi jövedelemadója egy százalékának felajánlásával az Albert alapítványt! Mindez önnek nem kerül semmibe, viszont nagyon sokat segíthet vele!

FIGYELEM! Az egy százalékos felajánlás határideje 2021. május 20-a! Felhívjuk figyelmét, hogy a határidő jogvesztő, az ezen túl beérkezett felajánlásokat a NAV-nak nem áll módjában elfogadni!

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány adószámával kiegészített EGYSZA-lapot IDE kattintva éri el! Támogatást előre is köszönjük!

Hivatalos információk adója egy százalékának felajánlásához

Benyújthatja elektronikus úton:

– az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy

– az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíros formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:

– a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,

– az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,

– a 20EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá

– amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a 2021. május 20-ai határidő jogvesztő.

 

Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány

Adószám: 18296147-1-43

Cikkajánló

Egy százalék a holnap Fradijáért

Ha teheti, támogassa ön is adója egy százalékával az FTC klubalapítványát!

Ilyen volt a IX. Fradi Családi Nap - VIDEÓ

Nagy érdeklődés övezte az augusztus 30-i IX. Fradi Családi Napot – VIDEÓ!

Fradi Családi Nap: vasárnap találkozunk!

Augusztus 30-án már kilencedik alkalommal rendezzük meg a Fradi Családi Napot.

Idén is: Fradi Családi Nap!

Augusztus 30-án már kilencedik alkalommal kerül sor a Fradi Családi Napra az Albert alapítvány rendezésében.

Segítség, értékmegőrzés, új hagyományok

Bemutatjuk az FTC-ért évek óta kemény munkát végző Albert Alapítványt – VIDEÓ!

Megújult az Albert Alapítvány honlapja!

Új, modernebb köntösben, színesebb, részletesebb információkkal - megújult az Albert Alapítvány honlapja!

Támogasd adód 1%-ával az Albert Alapítványt!

Az alapítvány támogatja az FTC legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit.

Aranyév, rekordszámú sportolót díjazott az alapítvány!

Az Albert Alapítvány 2019 legeredményesebb utánpótláskorú FTC-sportolóit és edzőiket díjazta – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most