2023. február 15.
Klubunk sikeres fiataljait díjaztuk az MVM Dome-ban!
Az Albert Alapítvány támogatásával megrendezett díjátadón 40 fiatal sportolónk vehetett át elismerést.

A Ferencvárosi Torna Club mindig nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás korú sportolók megfelelő nevelésére, s ehhez hozzátartozik, hogy eredményesség esetén a jutalmazás sem marad el. Február 15-én, szerdán az MVM Dome-ban rendezték meg a 2022-ben legeredményesebb ferencvárosi utánpótlás-versenyzők díjátadóját, amely az Albert Alapítvány támogatásával jött létre.

A 2022-es teljesítményük alapján idén 40 Fradi-sportoló kapott elismerést, többek között Mészáros Dániel Eb-győztes úszónk, Fábián Bettina világbajnok nyíltvízi úszónk, Nógrádi Bence junior világbajnoki ezüstérmes rövidpályás gyorskorcsolyázónk, illetve Szemes Gergő felnőtt világbajnoki nyolcadik helyezett vívónk.

A díjakat (oklevél, emlékérem és pénzjutalom)  az FTC részéről klubunk elnöke, Kubatov Gábor, valamint Albert Magdolna, az alapítvány ügyvezetője adta át a sportolóknak.

- Köszönöm az Albert Alapítvány munkáját, hogy Flóri bácsi emléket ápolják és odafigyelnek a tehetségeinkre, segítik és támogatják őket! Köszönöm az edzők munkáját! Köszönöm a türelmüket, hogy ott vannak mindig, nem csak a győzelmek, hanem a nehézségek idején is!  A sok győzelem önmagában elegendő-e? Biztosan nem! Egy nagy győzelem után példaképek lesztek, miattatok kezdenek sportolni és ez felelősség is – mondta az FTC elnöke, Kubatov Gábor.

 

Az alapítványról

Az Albert Alapítványt (eredeti nevén Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány) két magánszemély alapította még 2010-ben, első elnöke a 2011 októberében elhunyt névadó, a legendás Császár, Albert Flórián volt. Az alapítvány nem sokkal az egyetlen magyar aranylabdás halála után vette fel ma is használt nevét.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány támogatja a Ferencvárosi Torna Club legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit. Az alapítvány az elmúlt években több száz olyan utánpótláskorú sportolót karolt fel, akik eredményeikkel, hozzáállásukkal és szorgalmukkal méltóképpen képviselik az FTC-t. Közöttük vannak, akik kiemelt támogatásban részesültek. Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány a kiemelt, szakosztályi versenyzők támogatása mellett több tehetséges labdarúgót is támogatott már.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány alapítása óta jó néhány olyan projekt is elindult, amelyből azóta hagyomány lett. Ilyen például a Fradi Családi nap, melyet minden évben megrendeznek, illetve az Albert Flórián emléktorna-sorozat. Emellett elindult egy iskolai akció is, melynek keretében a diákokat a rendszeres sportolással, ennek előnyeivel, élményeivel ismertették meg, ebből nőtte ki magát a Fradi Suli Program. Az FTC klubalapítványa ezen kívül díjakkal ismeri el legjobb sportolóinak teljesítményét, de minden évben Albert-életműdíjjal díjazza a legjobb nevelőedzőt is.

Cikkajánló

Így támogathatja felajánlásával az Albert Alapítványt

Az Albert Alapítvány adószáma: 18296147-1-43. Köszönjük felajánlásaikat!

Klubunk sikeres fiataljait díjaztuk

Az Albert Alapítvány támogatásával megrendezett díjátadón 39 fiatal sportolónk vehetett át elismerést.

A Népligetben járt a Mikulás!

A nagyszakállú idén is útba ejtette sporttelepünket, a gyerekek nagy örömére – VIDEÓ!

Ha Halloween, akkor idén is tökfaragás

Az Albert Alapítvány idén is megrendezte a halloweeni tökfaragást a Népligetben.

A sport és a kultúra találkozása a Fradi Családi Napon

Besic a családjával jött, Székely Zója először járt itt - ilyen volt a 2023-as Fradi Családi Nap - VIDEÓ

Nevetés, újdonság és sztárok a Fradi Családi Napon

A nagy meleg ellenére nagyon sokan kilátogattak az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba.

Tizenkettedszer is Fradi Családi Nap!

A belépés ingyenes - várjuk önöket augusztus 27-én az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba!

Drámai meccsel nyertük meg a VIII. Albert Kupát

Az elődöntőben az Újpestet büntetőkkel győztük le, a döntőben az Austria Wien ellen hátrányból álltunk fel.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin